Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

ETO: jótékonysági licit gyerekek táborozásáért

A Győri ETO FC és a Kárpátok Egyesület elárverezik azokat az emlékpólókat, amelyet a bajnokcsapat játékosai viseltek majd dedikáltak.

Az árverésből befolyó bevétel az Együtt a Kárpát medencei gyermekekért kulturális és hagyományőrző Egyesülethez kerül, akik hagyományőrzéssel és a nemzeti értékek átadásával foglalkoznak, családi napokat, táborokat szerveznek - írja az eto.hu.

A pénzt a nagycsaládosok gyermekeinek táboroztatására fordítja a Kárpátok Egyesület, amelynek tagja az ETO labdarúgója Takács Ákos is. 

A jótékonysági akció során 11 emlékpólóra lehet licitálni, így a 11 legmagasabb összeg felajánlója viheti haza ezt az ereklyét. A licit induló összege 10.000 forint, a legkisebb emelhető összeg 2.000 Ft, a licitálás június 18-ig tart. Egy fiatal táboroztatása húszezer forintba kerül, a szervezők remélik, minél több gyermeknek lehetősége lesz a támogatásnak köszönhetően a nyáron egy hetet így eltölteni.

Licitálni a Kárpátok Egyesület hivatalos facebook oldalán hozzászólással lehet:

https://www.facebook.com/karpatok.egyesulet?fref=ts


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két ˝gladiátor˝ az EB-n

Szombaton kezdődik Minszkben az Európa-bajnokság, melyen a győri Patent-Gladiátor két versenyzője is szorítóba lép. Tovább olvasom