Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

ETO FC: újabb változások?

Információink szerint Klement Tibor az ETO FC klubigazgatója, Reszeli Soós István pedig a klub szakmai igazgatója lesz. A váltásra legkésőbb az őszi idény után kerül sor. A páros korábban Sopronban már dolgozott együtt, a Matáv FC-nél.

Meg nem erősített hírek alapján nemsokára újabb változások várhatók a Győri ETO FC irányításában. Információink szerint a klubigazgatói posztra Klement Tibor a legesélyesebb.

A szakember korábban éveken keresztül a Matáv Sopron FC ügyeit intézte hasonló beosztásban, mostanában pedig a Magyar Labdarúgó Liga általános igazgatóhelyetteseként dolgozik.
Még nem tisztázott, hogy 2003. november 1-jétől vagy pedig az őszi idény befejezése után foglalja-e el a helyét. Úgy tudjuk, már nyáron szóba került Győrbe szerződtetése, ám akkor különböző okok miatt nem jött létre az egyezség Tarsoly Csabával, az ETO FC tulajdonosával. Még nem tisztázott, hogy 2003. november 1-jétől vagy pedig az őszi idény befejezése után foglalja-e el a helyét. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ebben az esetben Szemán György, a klub jelenlegi technikai ügyvezetője távozni kényszerül a posztjáról.

Varga távozásával a szakmai igazgatói státus nincs betöltve az ETO-nál, és erre Reszeli Soós István a legesélyesebb. P már korábban, 1997 és 1999 között vezetőedzőként irányította a zöld-fehér együttest. Előbb Bicskei Bertalan, majd szövetségi kapitánnyá történt kinevezése után Garami József volt ekkor az ETO FC szakmai igazgatója. Reszeli Soós a győri éveket követően több helyen (Kispest, Matáv Sopron, Diósgyőr) különböző beosztásokban dolgozott, a két 4. helyezéssel azonban az ETO-nál töltött időszaka a legeredményesebb. Reszeli Soósnak régi vágya teljesülhet azáltal, ha valóban visszatérhet egykori sikerei színhelyére.

A szakmai vezetésben más változás nem várható, továbbra is Kiprich József marad a vezetőedző, a munkáját pedig Vincze István segíti a jövőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hideg zuhany a fürdőben

A futballszurkolók kivetítőn tekinthették meg a hétvégi Magyarország–Lengyelország… Tovább olvasom