Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

ETO FC: telt házas szurkolói ankét

A bajnokság előtti szokásos szurkolói ankétját kedden este tartotta a stadionja aulájában a Győri ETO FC élvonalbeli labdarúgócsapata. Az eseményt régen tapasztalt nagy érdeklődés követte, sok-sok futballbarát gyűlt össze a helyszínen.
Tarsoly Csaba
Az ankét rendhagyó módon indult, hiszen hagyományteremtő szándékkal, idén először jutalmazták meg a klub vezetői az utánpótlás legjobbjait. Tarsoly Csaba, az ETO FC tulajdonosa Ziccer sportfelszerelést, melegítőt, futballcipőt adott át korosztályonként az elmúlt esztendőben legjobban teljesítő győri gyerekeknek. Az év játékosa feliratú mezt edzőik kíséretében a következők vehették át: Unger Ferenc (1988-as korosztály), Nikházy Márk (1989), Nagy Ádám (1990), Balázsi Csaba (1991), Simigla Attila (1992), Nagy Roland (1993), Nyúl Martin (1994), Béres Martin (1995), Szűcs Gergő (1996), Nyíregyházky Normand (1997), Csörnyei Dóra (lánycsapat).

Az ünnepség után Tarsoly Csaba röviden értékelte az elmúlt időszak történéseit, kiemelve, hogy ő maximalista, s csak kimagasló eredményekért hajlandó áldozni. Elmondta, hogy a Varga Zoltán által vezetett első csapat szakmai stábjához öt volt válogatott futballista tartozik, akiktől azt reméli, képesek lesznek a játékosokat olyan produkcióra bírni, amely méltó az ETO hírnevéhez.

Reméli, az idei dupla jubileumhoz – 1963-as, 1983-as bajnokcsapat – a mostani gárda szép eredménnyel járul majd hozzá. Szurkolói kérdésekre válaszolva a tulajdonos hangsúlyozta, jelenleg szinte teljes egészében cége, a Quaestor Rt. finanszírozza a proficsapatot, tartja fenn a létesítményt, s működteti az utánpótlást. Bízik benne, hogy utóbbi költségeihez, más városokhoz hasonlóan a helyi önkormányzat is hozzájárul majd, hiszen hosszú távon egyedül nehéz minőségi labdarúgást csinálni. Fontos feladatnak tartja a marketing erősítését, a szurkolókkal való kapcsolattartás lehetőségeinek bővítését.

Az őszinteséget, a tisztességet előtérbe helyezve úgy véli, egyre nagyobbá kell bővíteni az ETO-családot. Az utazási igény felmérése érdekében a jövőben a szurkolók a stadionban írásban jelentkeznek az idegenbeli mérkőzésekre, s a héten elindul a klub várva várt internetes honlapja is (www.etofc.hu).

A hangulatra jellemző, hogy az ankét végén egy lelkes szurkoló a következőket címezte a csapatkapitány Stark Péter felé: „Ha ti meghaltok a pályán miértünk, mi meghalunk a lelátón értetek!"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rosztovi a Rosztov ellen

Furcsa helyzetben van Irina Sirina, a Graboplast- ETO kapusa. A rosztovi származású, kiváló hálóőr… Tovább olvasom