Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

ETO FC: szurkolói ankét Csertőivel

A Győri ETO FC vezetőedzője várja találkozóra a szurkolókat szerdán.
Március 16-án, szerdán 18 órakor a Zöldfa étteremben tart szurkolói ankétot a Győri ETO FC. A drukkerek találkozhatnak a kisapadon Pintér Attilát váltó Cserői Aurél vezetőedzővel.

Csütörtökön ETO-stadion VIP-teremében megalakul az ETO-klub. Az alakuló ülésre meghívást kaptak a 107 éves klub történetének legendás vezetői, edzői, játékosai is.

Olvasóink írták

 • 6. mstummer 2011. március 16. 22:12
  „Te is ugyanúgy ha nem jobban szidalmazod az utánpótlást mint én. Pont ott a gond amit te is mondasz. Az játszhat aki fizet...aztán persze később ők is kapnak szép kis fizetést, amiből tudnak visszacsúsztatni ide-oda...
  Arra egyébként nem gondolsz hogy azért igazolnak külföldi fiatalokat mert gyenge az állomány?
  Egyébként igazad van abban is hogy rengeteg fiatal elkallódik a megyei bajnokságokban. Nem egy srácot ismerek aki nagyon tehetséges lett volna,de nem fedezte fel egy játékosmegfigyelő, mert nincs manapság ilyen :( 20-22 évesen már nem lehet kitörni.
  Kb 15-20 év múlva lehet minőségbeli javulás,de ehhez meg kell változtatni a gondolkodásmódot. A kár az hogy ezt már legalább 20 éve mondják...változás meg semmi.
  Jó dolog hogy vannak akadémiák,de szerintem az országban egy normális színvonalú akadémia van, az pedig a Puskás akadémia. Sajnos az ETO-é el van maradva még tőle.”
 • 5. füstbement 2011. március 16. 15:56
  „mstummer!
  hagyd már abba ezt az utánpótlás témát abba és annak a szidalmazását!
  Igenis van jövő a fiatalokban, de sajnos úgy nem megy, hogy a külföldi a nyakukon van és ha arcon pörögnek, akkor sem játszanak.Persze az akadémiákon nem mindenki lesz nb1-es játékos, de akiből lehetne, annak az esélyt is meg kell adni.Röhej volt tavaly, és az előző szezonokban, hogy az nbII-es csapatban is 5-6 névtelen, <....> külföldi volt.Gyakorlatilag ott sem tudtad meg, hogy ki az alkalmas egyáltalán az nbII-re.A másik nagy probléma itt barátaim, az az, hogy itt ez a Vincze Ottó papol a tehetségek felkutatásáról, aki már volt itt egyszer a szövetségnél.Hát igen, ott is maradt, mert nem sikerült kimenni neki falura azokat a parasztgyerekeket összeszedni.Szánalmas lózungok, amiket itt pufogtatnak egyesek.Hozzászoktak, hogy a szülők beviszik a gyerekeket az Eto-hoz, már akinek van elég pénze és azok a gyerekek játszanak.Így gyakorlatilag megyei 1-be és nb3-ba termelnek játékosokat.Régen az Eto-tól kimentek vidékre a szakemberek és elvitték azokat akik tényleg jók voltak.Pedig még mindig vannak vidéken tehetségek csak utánuk kell menni...Itt kezdődik a baj:dolgozni kell.Márpedig enélkül nem lesz Győrben sem jó foci, sem tehetség, sem néző.
  Vidéken pedig a klubokban társadalmi munkában dolgozó embereknek kell megadni az esélyt és az anyagi támogatást, hogy utánajárjanak a tehetségeknek ők is, hogy alacsonyabb szinten is a gyermekek megkapják az alapképzést, mert vidéken is sorvad a futball.Kevés gyerek, még kevesebb futballista, egyesületek szűnnek meg.Ha ezt feljebb nem fogják fel, akkor halálra ítélt a foci.
  NEM SZABAD ELFELEJTENI SOHA, HOGY A PROFI FUTBALL MELEGÁGYA MINDIG IS AZ AMATŐR LABDARÚGÁS VOLT!”
 • 4. mstummer 2011. március 16. 11:00
  „Hülyeség hogy a légiósok túl vannak fizetve. Legalábbis olyan értelemben hogy egy magyar játékoshoz képest. Mert alapvetően mindegyik focista túl van fizetve. Viszont ezek a légiósok nem keresnek annyit mint egy átlag magyar. Ezért hozzák őket ide. Teljesítményben meg ugyanolyan pocsékok mint a drágább hazai játékosok.

  Utánpótlás? Ne röhögtessél már. Kiket tudott felmutatni a győri utánpótlás az elmúlt 5 évben?
  Koltai? Annyira gyenge hogy hihetetlen. Fizikailag is és mentálisan is...
  Dudás? Nagyképű, és hangulatember. Nem véletlenül került ki a csapatból.
  Kiss Máté? Volt egy szerencsés lövése az ifjúsági VB-n. Azóta nagy nulla.

  Egyedül Priskin volt aki elfogadható szintet teljesített,de meg kell nézni őt is hogy mennyit játszik a csapatában.

  Alapvető probléma hogy már az utánpótlás játékosoknak is olyan fizetést kénytelenek adni ami bőven több mint amit megérdemelnének. Ezután meg lehet nézni ezeket az ifjoncokat, a többségük nagyarcú kiskirály lesz, akiket csak a pénz érdekel. Elég nullát teljesíteni, akkor is megkapja a fizetését...

  Egyébként azt is meg lehetne nézni hogy milyen nem saját nevelésű magyar nemzetiségű játékos nyújtott elfogadható teljesítményt az elmúlt 5 évben. Talán 2 név ha beugrik. Bajzát,Józsi. És ez utóbbi is eléggé alulról súrolja az elfogadható határát.
  Légióst többet tudok sorolni. Stevanovic,Djordjevic,Kink,Pilibaitis,Stanisic, Ceolin. Korábban még talán Bogdanovic. Persze rájuk sem mondom hogy húde nagy teljesítményt nyújtottak,de a helyi átlag felett teljesítettek.”
 • 3. latakacs 2011. március 16. 10:07
  „Tessék elmenni a ma esti ankétra! Lehet, hogy pont erről lesz szó.”
 • 2. njózsi 2011. március 16. 09:55
  „A sok jóllakott napközis légósokat is el kellett volna zavarni. Sokkal jobb képességű magyar játékosokkal is lehetne játszani. Az utánpótlásban vannak ilyen srácok. Ők biztos, hogy többet produkálnának, mint ezek a túlfizetett légiós majmok, akik a hazai NB III-as szintet is nehezen ütik meg.”
 • 1. sivatag66 2011. március 16. 01:12
  „Abda II után eto (szándékosan kisbetűvel) !!!!!!
  Csak nem pénzhiány ????????????????????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keddi tipp: Lipót - Celldömölk

Vasárnap a Celldömölk az első tavaszi győzelme reményében érkezik Lipótra. A lipótiak persze szintén… Tovább olvasom