Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

ETO FC: Két válogatott a junioroknál

Két játékost, Németh Norbertet és Varga Zoltánt a juniorokhoz irányította a Győri ETO FC vezetése. Szigorú pénzbüntetés a rossz szereplésért.

A Győri ETO FC vezetősége: Tarsoly Csaba tulajdonos, Klement Tibor ügyvezető és Reszeli Soós István szakmai igazgató értékelte az első csapat helyzetét. Véleményük szerint több játékos nem képességei szerint teljesített az elmúlt fordulókban.

Klement Tibor, az ETO FC ügyvezetője: „Úgy döntöttünk, hogy a hetek, hónapok óta formán kívül játszó Németh Norbertet és Varga Zoltánt meghatározatlan időre a juniorcsapathoz irányítjuk át, ahol a napi feladatok mellett még külön foglalkozásokon is részt kell venniük, hogy minél előbb minél jobb állapotban térhessenek vissza az első csapathoz. Megállapítottuk, hogy az osztályozómentes bentmaradáshoz tizenhárom pontot kell szerezni a hátralévő kilenc mérkőzésen. Amennyiben ezt nem sikerül elérni, akkor a megbízási díjakat és egyéb szerződésbeli juttatásokat a teljesítményekhez fogjuk igazítani. Az elmúlt hetek rossz szereplése miatt több százezer forintos pénzbüntetéssel sújtottuk a csapatot."

Németh Norbert nemrég még a magyar válogatott tagjaként részt vett a ciprusi felkészülési tornán, szó volt róla, hogy nyáron esetleg Németországba szerződik. Varga Zoltán az olimpiai válogatott egyik meghatározó labdarúgója, meglepte, hogy ha átmenetileg is, de „száműzték" a tartalékokhoz. Varga Zoltán:

„ Tény, hogy nem úgy ment a játék, ahogy azt szerettem volna, de én nem hiszem, hogy csak mi ketten lennénk, akik miatt így szerepel az együttes. Arról pedig szó sincs, hogy a klub ellen játszanék. Úgy érzem, az egész csapat rosszul teljesít, sajnos nem sikerül megvalósítani, amiket a felkészülés során begyakoroltunk. Bevallom, meglepett, hogy engem is így büntetnek, nem éreztem, hogy kilógnék a sorból, de ettől függetlenül elfogadom a vezetés döntését. Azon leszek, hogy minél előbb visszakerüljek a keretbe, s bebizonyítsam, helyem van a legjobbak között."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták Hannich brazil mezét

Hannich Péter is játszott a legutóbbi magyar–brazilon, 1986-ban. A meccs után mezt cserélt… Tovább olvasom