Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

ETO FC: ez történt a szezonnyitó előtti szurkolói ankéton

Pénteken a Siófok elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi az NBI tavaszi idényét a Győri ETO FC. A szezonnyitó előtt szurkolói ankétot tartott a klub az ETO Parkban.
Az ankéton meglelent 80-90 ETO-szimpatizáns találkozhatott Tarsoly Csaba elnökkel, Klment Tibor ügyvezető igazgatóval, Pintér Attila vezetőedzővel, valamit azokkal az ismerős, és kevésbé ismerős arcokkal, akik ezentúl részt vesznek az ETO-nál zajló háttérmunkában, vagy éppen friss igazolásként a pályán próbálják meg sikeresebbé tenni a csapatot. A Győrbe visszetért Verebes József, a klubmenedzser Horváth Cs. Attila, az ETO-induló szerzője Dobrády Ákos, valamint két új játékos Takács Ákos, és Niksic illetve a kapitány Sasa Sztevanovic is várta a drukkerek kérdéseit. Azaz utóbbi három csak várta volna, de egy sem érkezett hozzájuk. Így aztán a futballisták távoztak is.

ETO FC: szurkolói ankét. Fotók: Cseh Róbert

Tarsoly Csaba klubelnök többször is elmondta, hogy számít a szurkolók támogatására, de azt kéri, hogy aki etósnak érzi magát, az szeresse is a csapatot. A szakmai stáb, a játékosok, a vezetők azon dolgoznak, hogy a csapat megfelejen eredményeivel is a 107 éves klub hagyományainak.

A klubelnök a korábban már ismeretetett terveken kívül - ETO-klub létrehozása, a stadion szektorainak elnevezése a klub legendáiról - az ETO Múzeumról is beszélt. A nagyszabású ötlet megvalósításához Kovács Istvántól kaphat segítséget az ETO. Az egykori megyei sportigazgató maga is egyedülálló ETO-relikviákból álló gyűjteménnyel rendelkezik, de munkájának köszönhetően a leendő múzeum anyaga is folyamatosan bővül.Pintér Attila vezetőedző beszámolt a felkészülésről, és újra előkerült az örök téma: sok a sérült, nehéz őket pótolni...Dobrády Ákos az ETO induló végleges változatához kérte a szurkolók segítségét. A himnusz refrénjére három változat készül, ezek közül a drukkerek választhatnak. Az indulót a tervek szerint a Vasas elleni első találkozót megelőzően együtt éneklik fel a játékosok és a szurkolók. A közös produkcióhoz klip is készül. Az induló a stadionban első alkalommal a Fradi elleni rangadón hangzik fel.

Olvasóink írták

 • 19. soppet 2011. február 28. 12:35
  „Tisztelt Tarsoly Csaba!
  Azt be kell látnod, hogy a jelenlegi ETO a városnak még idegennek számít. Előbb bizonyítani kell. Ha ez megtörténik, akkor talán nagyobb, sokkal nagyobb lesz a támogató tábor. Csak úgy érheti el a 70-es -80-as évek idők szurkólói számát - a csapat után idegenbe is elutazó mintegy 1-2 ezer szurkolót - ha a csapat hiteles lesz, és a szurkolók, a város támogatni fogja őket. Ehhez azonban a jelenlegi szereplőket - edző, vezető, játékos -túlnyomórészt le kell cserélni.
  Csak a tiszta megújhódás hozhatja el a szebb jövőt!
  Amíg ez nem történik meg, addig marad a jelenlegi környezet, a mérkőzésenkénti átlag 2500 fővel.”
 • 18. Beresforder 2011. február 28. 10:52
  „Nagyra becsülöm Tarsoly Úr munkáját, de elég lenne neki már egy szakember is, aki ért a focihoz.
  Én sajnos nem értek annyira hozzá, ezért nem szívesen nyúlnám le, mint a többi semmirekellő (tisztelet a kivételnek). A hozzáértés ott kezdődik, amikor egy csapat vezetősége mondjuk a 13-15. játékos állománnyal rendelkezve az 5-8. helyen áll és nem ott, hogy egy csapat a 2-3. játékos állománnyal a 8-13. helyen áll.”
 • 17. Rinpócse 2011. február 27. 18:00
  „Amig Pintér van,addig nem lesz ETO,Verebes,nevetséges,hány éve volt ETO bajnok ?mit tud segíteni,vagy csak kevés a pénze?Tarsolyt mindenki bepalizza ?”
 • 16. ACSA 2011. február 26. 11:11
  „javaslom,hogy énekeljék el inkább az INTERNACIONÁLÉT!!!:-))”
 • 15. toto72 2011. február 25. 19:29
  „"munka...megjön a gyümölcse...építkezés....sok sérült..."
  Ezt hallom folyamatosan ettől a <moderálva> Pintértől
  Más csapatoknál is van munka...meg gyümölcse...meg építkezés...meg sok sérült..
  és messze kevesebb pénzből előttünk van a fél nb1!!!
  PARASZTVAKÍTÁS!!!!!”
 • 14. Lestate 2011. február 25. 12:39
  „Vasziszdasz,

  Hol érdekel, hogy a Puma gyártja a Ferraris ruhákat is. Gondolom nem csak Ferrarist gyárt, és talán a szponzori szerződés után lehetne ilyen "apróságokra" figyelni!”
 • 13. dominiim 2011. február 25. 11:57
  „Lenne egy javaslatom ! Az ETO indulót-már amennyiben ez induló- ESZPERANTÓ nyelvre kellene leforditattni !
  Legálább ezért is el lehetne számolni néhény százezezer forintot !”
 • 12. Nanu 2011. február 25. 11:19
  „Dobrády Ákos :)))))) Új induló :)) jobbak lesztek tőle biztos :)) lesz min röhögni a fél év alatt úgy látom :) Verebes.. Verebes.. itt a ...... ne keresd !! :)”
 • 11. artie75 2011. február 25. 11:15
  „http://www.blikk.hu/blikk_sport/pentektol-robog-az-nb-i-2045062/
  http://www.blikk.hu/data/kepgaleria/Blikk/Matol_robog_az_NBI/Pinter_Attila__resize_lg.jpg

  Hm.”
 • 10. latakacs 2011. február 25. 10:51
  „Az Audi csak a 11-12-es szezontól támogat. Velorex-es mez jobban menne most hozzájuk.”
 • 9. artie75 2011. február 25. 10:45
  „Én az Audi helyében azt mondanám, jóvan, Pinyő, ha te ferraris cuccokban villogsz, akkor add már vissza az A6 kulcsát, oszt kér egy Ferrarit a Pumától.”
 • 8. sorok_közt 2011. február 25. 10:44
  „A bajnokság 3 hónapos szünet után a sérülésekre hivatkozni, hát ez több mint visszataszító !”
 • 7. Vasziszdasz 2011. február 25. 10:37
  „Az ETO-t a Puma öltözteti (Puma gyártja a Ferraris cuccokat), ezért van Pintér Mester Ferráris ruhákban.”
 • 6. latakacs 2011. február 25. 10:12
  „"Az indulót a tervek szerint a Vasas elleni első találkozót megelőzően együtt éneklik fel a játékosok és a szurkolók. "
  A Ceolin milyen nyelven fog énekelni? Oroszul? Ha ez a rengeteg légiós magyarul-amit nem is értenek majd meg,- fog énekelni, miénk lesz az NB1 legviccesebb indulója? :) Nem csak a szöveget, hanem a dallamot, hangszerelést is fejleszteni kellene! Szerintem.”
 • 5. Lestate 2011. február 25. 09:34
  „Pintérnek talán nem Ferraris cuccokban kellene főleg hivatalos eseményeken villognia.”
 • 4. dominiim 2011. február 25. 09:01
  „Ez tényleg Nagycirkusz volt ! Meddig hülyiti a drukkerokat Pintér ? Ide nem duma, hanem FOCI kellene !”
 • 3. alacska 2011. február 25. 08:21
  „Sok a sérült? Ez azt bizonyítja, hogy a játékosok fizikai állapota nem üti meg az átlagot ezért sérülnek meg állandóan. A kiválasztásnál ezt is figyelembe kellett volna venni. Egyébként a játékosok két harmada nem üti meg a nemzetközi mérce felét sem. Mondhatnánk a játékos keret fele csak NBII-es szintvonalnak,felel meg. Itt volt az átigazolás 1 olyan játékost / Takács Ákos/ igazoltunk aki megfelel az NB I-es szintnek. Ez a csapat egész tavasszal a kiesés ellen fog küzdeni.Bár csak ne legyen igazam! Verebes, Horváth Cs helyett igazolni kellett volna egy tehetséges játékost!”
 • 2. kacsa57 2011. február 25. 07:38
  „Tisztelettel érdeklődnék, hány fős a játékoskeret? Mintha az lett volna a cél, hogy egy helyre két egyforma képességű játékos kell. Kérdem én akiket berak a csapatba, nem unják még hogy ők csak a hiányzókat pótolják? Mi már a magyarázatokat unjuk! A Siófok elleni meccstől is be van szarva Pintér, akkor hol akar idegenben győzni?”
 • 1. háté 2011. február 24. 23:21
  „Nőt a "kiszolgáló" személyzet, a csapat hozzájuk idomult!--kiesett.
  Ha valahol minél többen okoskodnak, annál rosszabb a csapat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kézilabda MK: a Fehérvárral játszik az Audi ETO az elődöntőben

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. Tovább olvasom