Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

ETO FC: csehül járt győriek

Kissé felforgatott összeállításban küldte pályára a cseh Slovacko elleni edzőmeccsen csapatát Pintér Attila, a Győri ETO FC vezetőedzője.
Ennek megfelelően látszott is, hogy a cseh az összeszokottabb gárda, mely a 31. percben, a félidő zárása előtt és a 60. percben is betalált. Ezt már nem követte újabb gól, így ETO–Slovacko 0–3.

ETO: Radosavljevic (Nacsa, 60.) – Takács Á. (Nagy Á., 46.), Djordjevic (Eugene, 46.), Sztanisic (Fehér Z., 46.), Völgyi (Totadze, 46., Koltai, 49.) – Trajkovic (Copa, 46.), Pilibaitis (Kiss M., 46.), Ji-Paraná (Dinjar, 46.) – Sharashenidze (Dudás, 46.), Aleksidze (Niksic, 46.), Bouguerra (Essaad, 46.).

Olvasóink írták

 • 7. zag 2011. február 12. 11:00
  „Ezek a játékosok játszanak 3 éve Győrben.Mi volt felforgatott?HCSA pedig a hab a tortán,pont az i-re,meg ilyesmi.”
 • 6. keresztfater 2011. február 10. 11:04
  „Nekem soha nem volt igaz barátom HCSA, de ezt a felkészülést illetve eredménytelenséget illetlen dolog a nyakába varrni! Ezt a szakmai stábot, ezeket a játékosokat még nem Ő igazolta (hozta) ide! Kiváncsian várom, Tarsoly Úr meddig tűri ezt az állapotot, meddig lehet Neki "felforgatott" csapattal magyarázni a vereséget?! Egy dolog biztos! A helyi fiatalokank esélyük sincs a csapatba kerülésre, így nem marad más nekik mint elmenni más csapatokhoz, ahol bizonyíthatnak! Sebaj, majd a Mágus "elbeszélget" a légiósokkal, pszihésen felrázza őket, s bemagyarázza nekik hogy ők Magyarország legjobb focistás! Visszatérve HCSA Úrra, remélem sikeresebb lesz mint megyei elnök volt, hisz megválasztáskor a megye amatőr társadalmának is ígért fűt fát... végül is fű majd minden pályán van ha nem is kellő mennyiségben és minőségben!”
 • 5. sivatag66 2011. február 10. 02:29
  „Az a helyzet,a HCSA az egész megyei focit tönkre vágta ............”
 • 4. jazmine33 2011. február 09. 15:38
  „Mit szidjátok HCSA ?
  tehet róla hogy már 1-2 éve nincs Csatár Győrbe meg is lesz az eredménye hamarosan
  fiatalok nincsenek a keretbe mind mennek el más hova ahol húzó emberek lesznek...
  ide meg veszik a " nagy játékosokat " hogy pénzt csináljanak belőle...
  HCSA semmi köze ehhez...”
 • 3. soppet 2011. február 09. 12:20
  „Úgy is szólhatna a cikk, hogy:" ...Horváth-ul jártak a győriek! "
  : alacskának: H.Cs.A. már klubmenedzserként debütált a tegnapi nap.
  Ezért a tisztségéért nagyobb pénzt tud(na) leszakítani, a semmiért.
  Nem esik szó a Rába Quelle fürdőről. Onnan már kirúgták a H.Cs.A.-t?
  Ki tudja ezt ?”
 • 2. alacska 2011. február 09. 11:46
  „Hozzászóltam már, hogy itt a "sok pénz" / ld. Audi / s mégis sz..ban vagyunk. Nem igaz, hogy nem lehet Magyarországon normális csatárt igazolni / ha magyar, ha külföldi/. Természetesen meg kell fizetni!Ez a Niksic véleményem szerint megint csak harmadrendű játékos. Már megint lózungokkal jön a vezetés, hogy összeszokottabb gárda/ de hányad osztályú- nem élvonalbeli/A jó védelem is már régi- az sincs, csatársor egyenlő a 0-val. Kell nekünk Verebes nagy pénzért, kell nekünk Horváth Cs. klubigazgató vagy micsoda szintén jó pénzért, csak normális csapatunk nem lesz. Ezek a játékosok már "bizonyítottak" az őszi szezonban- de megint nem igazoltunk " egy-két húzó embert". Majd a Pintér úr megmagyarázza a dolgokat. Nézzük meg a többi NB-s csapat felkészülési eredményeit, ilyen gyalázatosan egy sem szerepelt. Az AUDI adná a pénzt a férfi kézilabdára - ott lehetne valamit csinálni. De ilyen labdarugókkal, vezetőséggel, ilyen edzővel küzdhetünk a kiesés ellen.Nézzük meg-, két magyar a kezdőben, a külföldiek nagyobbik része másodosztályú játékos, a játéka alapján!”
 • 1. dominiim 2011. február 09. 09:39
  „Valaki összeszámolta már, hogy hány gólt rugtunk, és hányat kaptunk az edzőtáborban? Lehet, hogy a csatárok
  itthon maradtak ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SKC: módosított szerződések

A Kis Rába-menti Takarék Soproni KC vezetése több játékos szerződését is módosította a napokban.… Tovább olvasom