Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

ETO FC: a hét közepén lesz új edző?

Bár mára ígérték, úgy fest, hét közepén nevezik meg hivatalosan a Győri ETO FC új vezetőedzőjét.

Csütörtökön lesz edzés  

Az előzetes tervekhez képest változik a Győri ETO FC csapatának felkészülési programja. Miután a külföldi játékosok egy része az ortodox karácsony miatt hosszabb pihenőt kapott és hétfőn még egyébként sem kellett volna jelentkeznie a klubházban - valamint a válogatott keret összetartása miatt hét játékosu Telkiben kezdi a hetet, ezért a felnőtt csapat számára január 9-én csütörtökön, várhatóan a délelőtti órákban lesz az első közös edzés - közölte honlapján a klub.

A játékosokra addig különböző terheléses és élettani vizsgálat vár, ezek egy részét hétfőn ugyan el tudja kezdeni az orvosi stáb, de a sportolók nagyobb része majd csak a hét második felében érkezik Győrbe, így ezek a vizsgálatok is több napon át tartanak majd. 

Korábban - Ahogy arról beszámoltunk, Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A bajnoki címvédő megüresedett kispadjára Horváth Ferenc, a Paks jelenlegi trénere ülhet.

Erre azért is nagy az esély, mert úgy tudjuk, Pakson a hét közepe felé jelentik be hivatalosan a fiatal szakember távozását. Nyilván ezek után lehet Győrött az új trénert majd bemutatni.

A győriek hétfőn kezdik el felkészülésüket a tavaszi szezonra, illetve annak folytatására. Mivel még hivatalosan vezetőedző sincs és a keret sem lesz teljes – a szerb játékosok szabadságukat töltik, többen pedig a válogatott első összetartásán lesznek –, nyilván a Győrött lévő labdarúgókra csak orvosi vizsgálat vár.

A Kisalföld információi szerint a Győri ETO kétszeres szlovák válogatott kapusa, Lubos Kamenár őszi jó teljesítményére más országokban is felfigyeltek. A játékos ügynöke, Laczkó Mihály elmondta, hogy több országból érdeklődnek Kamenár iránt, köztük egy neves spanyol klub is. A 26 éves szlovák futballistát azonban érvényes szerződés köti az ETO-hoz, a játékjogáért így fizetni kell és kérdés, hogy a Győrött meghatározott összeget a vevő(k) hajlandók-e megadni érte.

Az ETO másik kapusa, Szasa Sztevanovic a hírek szerint télen visszavonul, az ETO-nak erre a posztra egy játékost mindenképpen igazolnia kell. A zöld-fehérek már régóta kacérkodnak a kecskeméti Antal Botond szerződtetésével, úgy hírlik azonban, a fiatal játékos most Győr helyett inkább Diósgyőrbe igazol.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tenisz - Babos Tímea 86.

Marija Sarapova feljött a negyedikről a harmadik helyre. Tovább olvasom