Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

ETO FC - Tíz nap, négy meccs Törökországban

Törökországi edzőtáborozásra indul csütörtökön az ETO FC első csapata. Három újonc is az utazó keret tagja.
Az immár hagyományosnak tekinthető helyszínre utazik a Győri ETO FC első csapata. A zöld-fehérek 2006 óta (egy év kimaradt) nyolcadszor edzőtáboroznak ilyentájt a török tengerparton.

„Visszatérő lesz a szálloda, ezúttal is Belekben a Hotel Atlantisban lakik majd a csapatunk február hattól tizenhatig – mondta Szasa Sztevanovic, az ETO sportigazgatója. – A huszonöt tagú kerethez Belekben csatlakozik pénteken a már kint készülő hat válogatott játékosunk. A felnőttcsapatnál két fiatal tehetség is lehetőséget kap, hogy bizonyítson: Illés Dávid és Lenzsér Bence is bekerült az utazó keretbe. Ugyancsak résztvevő a frissiben igazolt kapus, Pogacsics Krisztián."

Pogacsics Krisztián (28) kapus a ZTE-ben bajnoki bronzérmes volt, azóta görög és román csapatokban szerepelt, az ETO-val most féléves szer- ződést kötött. Több klubtól volt megkeresése, azt mondja, ezek közül szerinte a legjobbat választotta. Felveszi a kesztyűt, versenyezni fog Kamenárral a posztért.

A győriek négy meccset játszanak majd Belekben, ezek közül ismert a szerb Kragujevac, a kínai Greentown és a szlovák Myjava
A győriek négy meccset játszanak majd Belekben, ezek közül ismert a szerb Kragujevac, a kínai Greentown és a szlovák Myjava


Illés Dávid (20) középpályás, csatár, korosztályos válogatott. Eddig az NB III-as csapatban játszott. Nagyszerű lehetőségnek tartja, hogy részt vehet a törökországi edzőtáborozáson.

Lenzsér Bence (17) áprilisban lesz felnőttkorú, a keret legfiatalabb tagja. Korábban irányító középpályás volt, de néhány éve visszakerült a védelem tengelyébe. Számára is nagy megtiszteltetés, hogy elutazhat a csapattal Belekbe.

A Győri ETO FC törökországi edzőtáborban részt vevő kerete:
Lubos Kamenár, Pogacsics Krisztián kapusok, Nemanja Andric, Rafael Burgos, Marko Dinjar, Dudás Ádám, Marián Had, Illés Dávid, Kalmár Zsolt, Djordje Kamber, Koltai Tamás, Rok Kronaveter, Lang Ádám, Lenzsér Bence, Lipták Zoltán, Leandro Martinez, Patrick Mevoungou, Pátkai Máté, Rudolf Gergely, Lazar Stanisic, Marek Strestík, Michal Svec, Nikola Trajkovic, Varga Roland, Völgyi Dániel és Rafe Wolfe mezőnyjátékosok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO-SZESE-Rosta Miklós: ˝A kapus véd, a szélső rohan˝

Rosta Miklós, az ETO-SZESE edzője szerint a kézilabda nem élet-halál kérdése: annál sokkal több.… Tovább olvasom