Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

ETO-Stuttgart 1-4 (0-2)

Labdarúgás - Az év legfontosabb mérkőzésére készült a Győri ETO FC, a bravúr azonban nem sikerült. A Stuttgart játékosai betartották amit ígértek, komolyan vették a meccset. A mieink kűzdöttek, de ez most csak a becsületgólra volt elég. Galéria, videó.

Győri ETO-VfB Stuttgart 1-4 (0-2)

Győr, 7000 néző, v: Raestad (norvég)

Továbbjutott: VfB Stuttgart kettős győzelemmel, 6-2-es összesítéssel

Gólszerzők: Bajzát (81.), illetve Lanig (31.), Hitzlsperger (41.), Gomez (54., 60.)
sárga lap: Jakl (6.), Nikolov (26.), Kovács II Z. (49.), Völgyi (59.), Bajzát (81.), illetve Boka (14.)

Győri ETO: Stevanovic - Bank, (Kovács I Z., a szünetben), Kovács II Z., Supic, Koltai - Jakl (Völgyi, 58.), Nikolov, Józsi, Böőr (Brnovic, 73.) - Tokody, Bajzát


VfB Stuttgart: Lehmann - Delpierre, Osorio, Tasci, Boka (Boulahrouz, a szünetben) - Lanig, Pardo (Mandieck, 63.), Bastürk, Hitzlsperger - Marica, Gomez (Ljuboja, 63.)

0-2

0-3

0-490. perc: Vége a mérkőzésnek, győzött az esélyesebb, jobb csapat. Az ETO játékosait azonban nem véletlenül tapsolta meg a közönség. ETO-Stuttgart 1-4.

89. perc: Óriási szerencsénk volt. Egy jobb oldalról érkező beadásra Ljuboja érkezett. Közeli lövését Stevanovic védte. Marica ismétlését Kovács II. Z. vágta ki a gólvonalról.

85. perc: Ljuboja hibázott nagy helyzetben, majd Kovács I. Z. maradt le Brnovic kiugratásáról.

Nézze meg a képgalériánkat! Fotók: Bertleff András

81. perc: Köszönjük, Herr Lehmann! A német kapus azt hitte egy pillanatra, hogy ő C. Ronaldo. Elkezdett celezgetni a kapuja előtt. Az első még sikerült, a második már elakadt Bajzátban. Az ETO csatára az üres kapuba emelt. 1-4.

76. perc: Lehmann bambult el, és majdnem beszedte Koltai távoli ívelését. Végül nagyot vetődve kiütötte a labdát a léc alól.

73. perc: Cserél Egervári Sándor. Böőr helyett Brnovic a pályán.

69. perc: Koltai szöglete után Völgyi fejelhetett. Mellé.

67. perc: Sokáig nem történt semmi, aztán jött két szép kapuralövés. Az egyiket Marica, a másikat Bajzát zúzta rá.

63. perc: Kettős csere a Stuttgart-nál. Gomez helyett Ljuboja, Pardo helyett Mandjeck a pályán.

60. perc: Marica futotta le a védőket a bal oldalon. Az ötös sarkáról, az alapvonalról adott középre. Gomez érekezett... 0-4

54. perc: Gomez góljával már három a Stuttgart előnye. A vendégek légiósa még laza cseleket is megengedett magának a tizenhatoson belül, majd amikor már mindenkit befűzött a kapu bal oldalába gurított. 0-3.

47. perc: Maricát buktatták 17 méterre a kaputól A szabadrúgásból Hitzlsperger találta telibe Lanig érzékeny testrészét. A szőke német valószínűleg szuszpenzort visel, mert nem dőlt ki.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt az ETO. Bank helyett Kovács I. Zoltán érkezett. A Stuttgart-nál Boka helyett Boulahrouz jött.

45. perc: Az ETO is tud tapsot érdemlő támadást vezetni. Böőr és Nikolov kényszerítőzött a jobb oldalon. A középre passz már nem volt pontos... Itt a vége az első játékrésznek.

43. perc: Újabb német ziccer. Szép kontra végén Lanig passzolt a középen érkező Maricához. Sasa belevetődött a lövésbe.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András

41. perc: Tovább növeli előnyét a Stuttgart. Hitzlsperger harmadik távoli próbálkozása sajnos bejött, annyira, hogy gól lett belőle. Tizennyolcról vágta a kapuba a labdát. 0-2.

39. perc: Ahogy arra számítani lehetett, a Stuttgart támad és birtokolja többet a labdát, azonban ők is zavarba hozhatók. Böőr szerzett labdát de a térfél közepén megállították...Talán szabálytalanul.

Lanig fejesgóljával szerzett vezetést a Stuttgart. Fotó: Bertleff András
Lanig fejesgóljával szerzett vezetést a Stuttgart. Fotó: Bertleff András

31. perc: Megszerzi a vezetést a Stuttgart. Lanig érkezik jól egy szögletre, és senkitől sem zavartatva a kapuba fejel. 0-1.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András

24. perc: Nikolov kapta a meccs harmadik sárgáját. A középpályás Bokát rúgta fel. A németek játékosának is van már egy lapja, amit még a 13. percben szedett össze.

23. perc: Lanigot szerelte szabálytalanul Bank. A 18 méteres szabadrúgásra Pardo nem lehet büszke.

A drukkereken nem múlik. Fotó: Bertleff András
A drukkereken nem múlik. Fotó: Bertleff András

19. perc: Az ETO 4-4-2-es felállást játszik, amely néha átmegy 5-3-1-1-be. Ha Nikolov fellép a támadással Kovács Zoli a jobb oldali védő, Tokody pedig a védelem bal oldalán szerepel. Elöl kissé Bajzát mögött játszik Böőr.

17. perc: Gomez vette át három védő között a labdát a tizenhatos vonalán, majd laposan lőtt. A labda Jakl lábáról ment szöletre. A sarokrúgás után Tasci fejelt, messze fölé. Ilyenből lehet többet is..

Fotó: Bertleff András
Koltai cselez. Fotó: Bertleff András

12. perc: Hitzlsperger bátran próbálkozik messziről. Húszról szúrta rá. Sasa a helyén volt. Nem sokkal később szép ETO támadás futott végig a pályán, Böőr még egy kötényt is kiosztott. Bajzát szabálytalanul vette át a labdát...

8. perc: Az elő helyzetet a Stuttgart alakította ki. A védők között a kipasszolósdi Marica lövésével végződött. Stevanovic védett.

5. perc: A meccs első sárga lapját Jakl kapta, mert kilépett a sorfalból Hitzlsperger 22 méteres szabadrúgásánál. A német válogatott játékos az ismétlést is a falba lőtte.

1. perc: Az ETO fehér, a vendég csapat fekete szerelésben lépett pályára. Közben egy fontos statisztikai adat érkezik: 10 000 néző a lelátókon.

A VFB drukkerei megtöltik az egyik kapu mögött lévő mobil lelátót. A hangulat annyira jó a szektorban, hogy a legtöbbet félmeztelenre vetkőzve, énekelve éltetik csapatukat. Az ETO-tábor hangját azonban nehezen tudják elnyomni.

A mieink Stevanovic- Kovács Z., Supic, Bank,Tokody- Nikolov,Koltai, Jakl, Józsi- Böőr, Bajzát csapattal kezdenek.

A Stuttgart a Lehmann- Lanig, Tasci, Delpierre, Boka- Osorio, Pardo, Bastürk, Hitzlsperger- Marica, Gomez tizeneggyel álltak fel.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András

A találkozó rövidesen kezdődik. A csapatok a bemelegítésről már visszavonultak az öltözőbe. A közönség hangol a kezdésre.

Megérkeztek

A stuttgartiak tegnap jöttek Magyarországra, és egy fővárosi szállodában töltötték az éjszakát. Az edzést a Ferencváros Üllői úti stadionjában vezényelte együttesének Armin Veh vezetőedző. Lehmannék csak ma, a meccs napján utaztak Győrbe. Az egyik helyi szállodában foglalt a klub szobákat. 

 A szálloda igazgatója, Orbán Dezső elmondta, a vendégek azt kérték, hogy teljes nyugalomban tölthessék el azt a pár órát, amíg a hotelben tartózkodnak. A VFB saját szakáccsal érkezett, aki felügyeli a szálloda konyhájának dolgozóit. A menüt is a németek állították össze. A játékosok friss gyümölcsöt, zöldséget, majd fő ételként fogast és grillezett csirkét fogyasztottak. A desszert a különleges recept alapján készült tejberizs volt.

Érdekesség, hogy a csapat nem marad itt, hanem a találkozó után rögtön indul vissza Németországba, ezért a hotel szobákat is csak 19 óráig foglalták le.

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba


A mérkőzés lázában

Biztonságos védekezésre építve akar győzni és továbbjutni a Győri ETO FC a VfB Stuttgart ellen az UEFA-kupa második selejtező körének visszavágó mérkőzésén. A sérültek meggyógyultak, Stark Péter speciális mellényre vár. A csapat számít a szurkolók fergeteges buzdítására.

A nemzetközi kupamérkőzéseknek különleges varázsuk van, nem véletlenül jelentenek beszédtémát évek, évtizedek múltán is. Győrött az idősebbek szívesen gondolnak vissza a hatvanas-hetvenes évek nagyszerű csatáira, amelyeket az ETO többek között a Milannal, a Fiorentinával vagy a Barcelonával vívott. A középgenerációnak napjainkban is megborsózik a háta, ha a Juventus, a Standard Ličge vagy a Manchester United elleni remek összecsapásokra gondol. Biztosra vehető, hogy hasonló érzésekben lesz részük azoknak is, akik ma ott szurkolnak a lelátón a VfB Stuttgart elleni visszavágón és évtizedek múlva is emlegetik ezt a derbit.

– Hetek óta a mérkőzés lázában égünk. A tavalyi sikeres bajnoki szereplés után szeretnénk végre telt házas mérkőzést játszani – kezdi Egervári Sándor, a Győri ETO vezetőedzője. – Biztos vagyok benne, hogy a szurkolókkal közösen átélt sportélmény mindenki számára hosszú időre meghatározó jelentőségű lesz. Ennél nagyobb örömet már csak a továbbjutás jelentene a számunkra.

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba

Jó lenne az 1–0...


Az elszántságot tapasztalni a játékosok körében is, akik tisztában vannak vele, hogy milyen nagy lehetőség előtt állnak. Az UEFA-kupa második selejtező körének első fordulójában a 2–1-es vereséggel olyan eredményt ért el a csapat Stuttgartban, amely reményt keltő a mai összecsapás előtt. Egy minimális különbségű, 1–0-ás hazai siker már elegendő lenne a továbblépéshez, de...

 

Bizakodik Böőr, a bombagólos

Böőr Zoltán lőtte azt a hatalmas gólt a stuttgarti Mercedes-Benz Arénában, aminek köszönhetően életben vannak az ETO továbbjutási reményei. A játékos sérülés miatt kihagyta a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzést, ám ma ott lehet a kezdőcsapatban.

„Nagyon sokat javult a lábam az utóbbi időszakban, bizakodó vagyok, és mindenképpen szeretnék játszani csütörtök este – mondta a játékos. – Mindig úgy gondoltam, bárki lehet az ellenfél, egy sportember csakis a továbbjutásra gondolhat, és úgy is kell játszania minden mérkőzésen. A VfB Stuttgart  jobb csapat nálunk, de ha a szerencse is mellénk áll, akkor a győri közönség segítségével csodát tehetünk, és továbbléphetünk a következő fordulóba."

Böőr Zoltán kulcsember lehet a győri mérkőzésen is.

 

– A matematika egzaktabb tudomány a futballnál, ha csak az eredményszerűségből indulunk ki, akkor az egy-null valóban jó lenne a számunkra, de erre nem játszhatunk – fejtegeti Egervári Sándor. – A pályán rengeteg olyan szituáció adódhat, amely átírhatja a logikát, mert a labdarúgás kiszámíthatatlanabb, mint a matematika. A józan gondolkodás valóban azt diktálja, hogy biztonságos védekezésre építve játsszunk és így próbáljunk meg eredményesek lenni. Az esélyeink ugyan megnőttek a kinti eredménnyel, de azt is tudjuk, a Stuttgart jobb csapat, egy erősebb európai bajnokságot, magasabb színvonalú futballkultúrát képvisel. Mégis úgy gondoljuk, ha a szurkolótáborunk lesz a tizenkettedik emberünk, akkor velük sikerülhet a bravúr, a továbbjutás kiharcolása.
A csapat egészségügyi stábja keményen dolgozott azért, hogy a visszavágón minél több játékos hadra fogható legyen. A munkájuk eredményességét bizonyítja, hogy az operált Bicakon, Dudáson, Eugene-en kívül mindenki szerepeltethető, ám Stark Péter esetében ez akkor lesz igaz, ha a mérkőzésig megérkezik az a speciális mellény, amelyet Dárdai Pál közreműködésével a Schalkétól igyekszik beszerezni számára a klub. Ez azt jelenti, hogy Supic, Böőr, Józsi és Jäkl felépült sérüléséből.

Kapunyitás: 18 óra

A hazai szurkolókat a Nagysándor József utca felőli bejáraton a két lelátóra külön-külön engedik be. A pénztárak 18 órakor nyitnak ki, a drukkereknek ekkortól lesz lehetőség a stadionba való belépésre is.

Olvasóink írták

69 hozzászólás
 • 69. Haveri_Kutya 2008. augusztus 31. 19:00
  „Hogy ez a bajzát mekkora gyökér az valami hihetetlen. Ehhez képest még a Lehmann is egy szimpatikus ember. Szégyen, hogy a városom csapatában szerepelhet egy ekkora tahó.”
 • 68. syphax 2008. augusztus 31. 16:37
  „Még két dolgot hozzáteszek az előzőkhöz.
  1.) Az osztrák futballban hasonló kór-jelenségek vannak, mint a magyarban.Ott is "uralkodik" egy ú.n. pszeudo-piacképesség.Aminek az a lényege:viszonylag nagy pénzek "mozognak" benne, de TELJESITMÉNY, AZ NINCS! És mivel valóban "nagy pénzek" forognak a foci körül, vannak akik azt hiszik, ettől "piacképes"-sé válik. Pedig üresek a lelátók, kevés ember jár meccsre, jobbára csak "balhézni" meg botrányokat csapni.Tisztességes család: feleséggel, gyerekekkel távoltartja magát a futballmeccsek trágárságától, durvaságaitól, közönségességeitől.
  2.) A cseh futball--EGYEDÜL KÖZÉP-EURÓPÁBAN(!)--VALÓBAN PIACKÉPES.Eredményes, sikeres és a LEGJOBB ÉRTELEMBEN ÜZLETIES.Ott valóban érdemes futballba pénzt fektetni, meccsre járni, játékost külföldre eladni.Igy van "jó példa" is--egyedül a volt kommunista országok közül.
  Nálunk viszon egy ÁL-PIACKÉPESSÉG kábitja az országot, a sportszerető embereket: egy csomóan degeszre tömik a bukszájukat, látszólag a fociból, valójában a futball körüli szélhámoskdásból és semmittevésből.Eredmény nincs, öröm nincs,
  üzleti haszon sincs, csak "nagy átverés" van évről-évre.Igérgetés a "tiszta lapról2 és egyebekről, s valójában nem történik semmi.Csak egy csomó tehetségtelen ember műveltség, tudás, szakismeret nélkül fölvesz a társadalmi "közös kalapból" egy csomó pénzt--a többiek meg káromkodnak az újabb és újabb kudarck nyomán évtizedek óta.EZ VAN!!!
  syphax”
 • 67. syphax 2008. augusztus 31. 16:10
  „Tévedni tetszik--kedves "csike"! Én szeretem még ezt a rossz magyar futballt is--válogatottastúl-ETO-stúl együtt.Azonban én nem a Dinamo Kijev-ről beszélek--mert arra valóban igaz, amit ír--hanem az egész ukrán és belorusz futbalról, ami jobb mint a magyar.És hogy ne csak szovjet "utódállamokról" beszéljek: a SZLOVÁK VAGY A LENGYEL FUTBALL IS JOBB, MINT A MAGYAR! Ha nem is sokkal jobb, de jobb.
  Örülök, hogy a bulgár meg a román 94-es eredményekre legalább reagálni tetszett--sokadjára.De ott az nem mond semminek ellent(!!!) az általam mondottakkal kapcsolatban, hogy Sztojcskov meg Balakov meg teszem hozzá Lecskov rugdosták a gólokat, hiszen egyedül Sztojcskov játszott közülük külföldön.Ugyanakkor, amikor a fradis Bálint Laci egyedül a magyarok közül az FC Bruges-ben.
  Vegyük észre: a MAGYAR FOCI MA SEM PIACKÉPES(!) sőt, egyedül Puskás, Kocsis és Czibor--meg Kubala-- idején VOLT(!) az! Csak nem tertszenek tudni MIT JELENT AZ A FOGALOM: PIACKÉPES!Egy magyar játékos nem játszik ma sem komoly csapatban, komoly bajnokságban.A német, a holland a francia, a belga NEM KOMOLY! Az angol, a spanyol és valamennyire még az olasz az KOMOLY! De az egyetlen Gera Zoli az, aki még valahogy "elvergődik" egy Fulham-ban "nagynehezen".Ami gyenge társaság.A többiek: AZ MIND STATISZTA-MÁSODHEGEDŰS sajnos.Ez a nagy igazság! A magyar tutball NEM PIACKÉPES--azért én mégis szeretem.De! Ami igaz, igaz!
  syphax”
 • 66. csambo 2008. augusztus 31. 10:26
  „Que!

  Te nagyon elborult!
  Valjuk be a magyar viszonyok között, ilyen anyagi körülmények és mentalitás mellett ez tisztes helytállás volt.
  Nem beszélve a lekezelő német stílusról, Bajzát helyében én is megtapsoltam volna a magától elszálló Lehmant, aki csunyán hibázott.
  Szerencsétlen Gyurcsányi szavait idézném neked, el lehet menni külföldre meccset nézni!

  Amúgy Hajrá ETÓ!!!!”
 • 65. csike 2008. augusztus 30. 21:31
  „T. syphax!
  sajnálom hogy önt a tények sem tudják,meggyőzni pl. Bulgáriát 94-ben Sztojcskov és Balakov vezette ( Barcelon, Stuttgart) de ha utánna jár láthatja hogy a románoknál ugyan ez a helyzet.
  Az említett orosz utód államok csapatai nem hasonlítható körülmények között dolgoznak,Pl Dinamo Kijev költségvetése Kb annyi mint a magyar NB-I összes csapatáé és akkor a létesítményekről még nem is beszéltünk. Úgy érzem hogy önnek a magyar focitól van "herótja" ,sokallja azt pénzt amit keresnek
  teljesítmény?? nélkül, de be kell látnia,hogy a befektetőket akik
  ezt az egészet működtetik még mindíg csak a foci érdekli mert az
  piacképes !!!! üdv, csike”
 • 64. syphax 2008. augusztus 30. 16:19
  „Ha igaz lenne, amit ír--kedves "csike"--akkor az ETO nem kapott volna egy "négyest" csütörtökön a Stitgarttól.Ha igaz lenne, amit írt--kedves "csike"--akkor a "kódisszegény" bulgár meg román válogatott nem szerepelt volna "szuperül" a 94-es USA-beli világbajnokságon.Hiszen Magyarországon ficiból már akkor is vagyonokot "hoztak össze", miközben Romániában meg Bulgáriában "bagóért" rugdosták a "bőrt". Ha igaz-lenne amit írt--kedves "csike"--akkor nem szerepelnének a magyar meg osztrák csapatoktól sokkal jobban az európai kupákban például a románok, a moldovánok, a szlovákok vagy éppen az ukránok, fehéroroszoki--sokkal szegényebben, mint a magyar focicsapatok.
  NEM ÉN ÜLÖK "FORDITVA A LOVON"--kedves "csike"--hanem Ön és sokan M.o.-on áldozatai(!!!) EGY KÖZKELETŰ TÉVHITNEK, és annyira azok, hogy nem is méltóztatnak róla tudni.EZ A NAGY IGAZSÁG!
  syphax”
 • 63. PrettyWoman 2008. augusztus 30. 15:36
  „Azt azért nem hinném, hogy zokognak otthon éjjel az ágyukban a vereség miatt. Azt, hogy nagyképűek, mindannyian tudjuk. Emlékszem, még a mérkőzés előtt néhány olyan embernek, aki konkrétan le merte írni, hogy illúzió csupán a továbbjutás, leordították a fejét. Hogy nem is magyar, nem hazafi, stb. meg hogy az ilyen emberek miatt tart itt a foci, ahol tart. Pedig attól, hogy valaki józan ítélőképességgel rendelkezik, még szeretheti őket és őszintén drukkolhat nekik. És sajnos, igaza is lett. Más az álom és más a valóság. Én a magyar válogatottal vagyok így. Örülök, hogy valami elindult, jó dolog a fiatalítás és teljes szívemből drukkolok nekik. De borítékolni merem, hogy nem fognak kijutni a következő foci VB-re. Ahhoz még sok idő kell, a fejlődés hosszú folyamat, nem megy máról holnapra. Gera is megírta a blogjában, hogy balgaságnak tartja, hogy néhányan már a szövetség részéről elkezdték a számolgatást, esélylatolgatást. Ilyen csapatok ellen teljesen esélytelenek vagyunk. Portugália, Svédország, Dánia.... ugyan már. Ráadásul mi sajnos képesek vagyunk " noném" csapatoktól is kikapni.
  Csike megjegyzéséhez csak annyit, hogy nem tudni, tyúk volt-e előbb vagy a tojás. Ugyanis persze, a jó focista oda megy, ahol a pénz van, de szerintem ez fordítva is igaz. Hogy a pénz meg oda megy, ahol a jó és neves játékosok vannak, hiszen irdatlan reklámértékük van. Hiszen a befektetőknek, szponzoroknak - gondolom én - azzal érvelnek egy ilyen üzleti tárgyaláson, hogy add nekünk a pénzedet, mi a mezünkön viseljük majd a céged emblémáját. A szponzor meg fizet, hiszen ott játszik pl.C.Rondaldo. Sőt, hány focistának már szerintem csak PR értéke nagy, mert a pályán évek óta semmit sem mutat (Pl David Beckam, vagy Ronaldinho).
  Ördögi kör ez, az biztos. Egyébként számomra nem is a csúnya vereség a legfájdalmasabb, hanem az az ominózus jelenet. Mire volt az jó?”
 • 62. hombre 2008. augusztus 30. 14:12
  „Az a baj,hogy néha már nem látnak a nagyképüségtől,annyira elvannak kapatva a focistáink. Én nemszeretem a focit,de mindíg elolvasom az eto-ról szóló cikkeket,mert sokkal jobbat tudok a kifogásaikon röhögni,mint a pénteki kisvadföld mellékleten. Szegény Csernusnak most biztos lesz munkája,mire mindenki feldolgozza ezt a Stuttgart elleni vereség okozta traumát!”
 • 61. pisti50 2008. augusztus 30. 08:23
  „Ha Ha Ha!!!!

  Azt hittétek győzni fogtok?

  Túl nagy falat nektek ez.Örülhettek ha bentmaradtok az nb1-be.

  Jövőre Sopron _győr rangadó.”
 • 60. csike 2008. augusztus 29. 21:32
  „Kedves "syphax", én úgy érzem Ön fordítva ül a lovon ,hisz nem a pénz megy oda ahol a jó játékosok vannak hanem fordítva, a jó
  játékos oda megy ahol pénz van ! a klubb futballt ne keverjük a
  nemzeti válogatottal az egy teljesen más tészta, hisz ma már nem egy klubb csapatban nem is játszik az adott ország játékosa !!!
  Sajnos a jelen helyzet azt támasztja alá,hogy ott van jó csapat
  ahol komoly anyagi háttér van !! üdv. csike”
 • 59. kikelet 2008. augusztus 29. 19:49
  „syphax: nem is neked szólt, bocs ha félreérthetően írtam :)”
 • 58. hard 2008. augusztus 29. 19:49
  „Hát de jól tettem, hogy a snookert néztem. :)”
 • 57. amindenit 2008. augusztus 29. 19:04
  „Magyarnak születtem és magyar vagyok magyarországon élek.de az őseim magyarok és németek!amióta élek azota a magyaroknak szurkoltam mindig,de ez a foci majd akkor fog érdekelni ha majd azt hallom,hogy eredményt értek el.sem ez a meccs sem a jövőbeli meccsek nem érdekelnek ilyen teljesitmény mellett.”
 • 56. teltház 2008. augusztus 29. 17:13
  „2 ezres nézőszám bajnokin, 7 ezer kupameccsen, még az is csak fele, mint a Fradi-Tökölön volt, a tv azt is adta, az is hétközben volt”
 • 55. syphax 2008. augusztus 29. 15:05
  „Az 1994-es Egyesült Államok-béli futball világbajnokságon, a 24-es döntőben szerepelt Románia is Bulgária is, és nem is rosszul.A bulgárok például éppen Németországot "osztották ki" rendesen. Eleven CÁFOLATÁT ADVA mindannak, amit itt írt--kedves "csike".
  Ennélfogva a sok pénztől nem fog sem gyorsabban futni vagy úszni senki, vagy éppen jobban focizni sem.Persze Magyarország futballválogatottja utoljára az 1986-os mexicói futball világbajnokságon volt kinn, és akkor sem szerepelt valami fényesen.Eleven cáfolatát adva--szerintem alapvetően HIBÁS(!)-- állításának.
  Az persze igaz, hogy ahol jó foci van, oda jobban "dől a pénz", és akkor az lehet--esetleg--még jobb is.
  syphax”
 • 54. csike 2008. augusztus 29. 14:34
  „geu ! Én is szeretem a focit, de egy dolgot tudomásul kell vennünk
  a tehetséges focistákat már nagyon fiatalon elviszik a tőke erős
  profi klubbok, akik maradnak azokkal kell megoldani a honi labdarúgás gondjait. Ezek a játékosok ha a tudásuk legjavát adják
  akkor sem tudnak partiba lenni az igazi profi játékosokkal !
  Ja, hogy ezek milliókat keresnek???-nem tudom , de ha a győri klubb tulajdonosa ezt igy találja jónák hát legyen , saját pénzét
  osztja !!!!!!!!!! A pálya "felszántása" sajnos nem a mi stilusunk,
  ezért áll értetlenül a fradi edzője a történtek előtt,de azért mi
  csak bizzunk ha lassan is de megyünk előre !!!”
 • 53. syphax 2008. augusztus 29. 14:25
  „"kikelet"-nek üzenem: több száz kilométerre Győrtől azért "nem is olyan könnyű" az az "okoskodás", főleg ha jóindulat és komoly szimpátia "vezérli" ezt az ú.n. "okoskodás"-t.
  syphax”
 • 52. kikelet 2008. augusztus 29. 14:09
  „így van, hajrá ETO!
  fotelból ülve meg könnyű okoskodni...”
 • 51. syphax 2008. augusztus 29. 14:08
  „1.) Nem vagyok ETO drukker, sőt, győri sem vagyok.
  2.) Mégis az ETO-t a kifejezett SZIMPATIKUS "társaságok" között tartom nyilván--a számomra "túlzott gazdagsága" ellenére is.Ami persze csak magyar viszonylatban gazdagság--"mint tudjuk" pl. most a Vfb Stuttgart anyagi kondicióit nagyjából megismerve.
  3.) Nagyon örültem volna ha továbbjut a csapat, amire a kinti 1:2 ismeretében volt is esély.
  4.) Viszont elhangzott néhány túlzottan "nagy mellényes" nyilatkozat, ami már előrevetítette, hogy ebből a dologból nem fog jó kisülni.
  5.) Ne tessenek nagyképűnek tartani, de mi néhányan ezt az "eredményt" már a tavalyi szezon végén "boritékoltuk"--éppen a fellengzős nagyképűség okán, ami indokolatlan volt--amikor a www.nb1-en a Völgyi balhátvéd esetleges átigazolása szóbakerült.
  Nagyon nem örülünk neki, hogy sejtésünk--sajnos--a "nagy mellény" miatt "bejött".
  6.) Azért Hajrá ETO, és sok sikert!
  syphax”
 • 50. PAPA 2008. augusztus 29. 13:57
  „KEDVES HOZZÁSZOLÓK! NEM BÁNTANI KELLENE A CSAPATOT,HANEM KIJŐNNI ÉS SEGITENI ŐKET! MIKOR 3.-ak LETTÜNK MÉRT NEM HÁBOROGTATOK!AKI MEG NEMSZERETI A FOCIT CSAK FIKÁZIK NÉZZE A SOROZATOKAT.AHOGY ÁPOLJUK A VIRÁGAINKAT ÚGY KÉNNE MÁR VÉGRE A FIUKAT IS.HOGY VÉGRE MEGINT FÉLJENEK TŐLÜNK!!!”
69 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az SVSE győzni megy

Labdarúgás - A Csorna ma, míg a Lipót, az MTE 1904 és az SVSE-GySEV csapata vasárnap lép pályára az… Tovább olvasom