Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

ETO-mezek Brazíliába

Mezeket küldött a győri klub vezetősége a Brazíliában élő ETO-szurkoló unokáinak.

Kattintson a képre >>
Az ETO korábbi elnöke, Pálkövi Gyula közreműködésével mezeket küldött a győri klub vezetősége a Brazíliában élő ETO-szurkoló unokáinak. Fehér Tibor lapunkon keresztül is megköszöni az ajándékot Tarsoly Csabának.

A Kisalföld október 5-i számában (Egy ETO-drukker Brazíliából) írtunk a 83 esztendős Fehér Tiborról, aki évtizedek óta Brazíliá- ban, Sao Paulóban él és még mindig az ETO-nak szurkol. Az egykori győri bencés diák hazájától távol sem szakadt el kedvenc futballcsapatától, fia négy unokájának sokat mesélt a zöld-fehér együttesről. Ők a nagypapa iránti tiszteletből és szeretetből is tudják, hogy neki a világ legfontosabb csapata az ETO.

Az írásunkat természetesen olvasták a klub vezetői is, akik Pálkövi Gyula egykori klubelnök hatékony közreműködésével futballmezeket küldtek Fehér Tibor unokáinak Brazíliába. A dresszek nemrég megérkeztek Sao Paulóba, hatalmas és egyben kellemes meglepetést okozva a Fehér családnak.

„Három nappal  ezelőtt érkezett meg a négy  ETO-mezt tartalmazó csomag. Elképzelhetetlen örömet szerzett a klub és Tarsoly Csaba tulajdonos az ifjú, de nagyon lelkes brazil ETO-drukkereknek és az ő nevükben is hálás köszönetemet fejezem ki ezért a szép ajándékért" – írta levelében  Fehér Tibor. Majd hozzátette: „Biztos vagyok benne, hogy ezentúl legalább akkora hévvel szurkolnak a nagypapa örök kedvencének, a Győri ETO-nak, mint az idei Libertadores-kupagyőztes csapatuknak, a Sao Paulónak..."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VB-labda az árverésre

Népszerű sportolók részvételével rendezik meg a jövő év februárjában Győrött az első magyar… Tovább olvasom