Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

ETO-Dinamo: biztonságos kupamérkőzés a cél

A szurkolók biztonsága érdekében jelentős forgalomkorlátozások lesznek Győrött az ETO Park környékén a jövő csütörtöki Dinamo Zagreb elleni Európa Liga-mérkőzés előtt.
Zárva tartják a stadion parkolóját. Jegyeket, bérleteket csak szerdáig lehet vásárolni.

Nagy erőkkel készül a rendező Győri ETO FC és a magyar rendőrség a jövő csütörtöki Dinamo Zagreb elleni Európa Liga-mérkőzésre. Ennek érdekében többször tartottak egyeztetést a rendezés körülményeiről és feltételeiről. A Kisalföld néhány – elsősorban a szurkolók számára – hasznos és fontos információt közöl a mérkőzéssel kapcsolatban.

A meccs napján nem lesz jegyárusítás. A Győri ETO FC–Dinamo Zagreb mérkőzést úgy tűnik, nagyon sokan szeretnék megtekinteni a helyszínen.

Számukra lényeges információ, hogy jegyeket és bérleteket elővételben csak szerdáig lehet vásárolni a megjelölt helyeken (részletes tájékoztató: www.kisalfold.hu). A mérkőzés napján biztonsági okokból jegyárusítás már sehol nem lesz.
Forgalomkorlátozás, útlezárás. Csütörtökön a délelőtti óráktól a rendőrség az ETO Park környékén fokozatos forgalomkorlátozást, illetve útlezárást léptet életbe. Lezárják többek között az Ipar utcát, a Nagysándor József utca egy részét is. Zárva tartják a stadion parkolóját is.

Információink szerint a rendőrség ezekről hétfőn ad részletes tájékoztatást.

A futsal-csoportmérkőzésekről érkező szurkolók sem mehetnek be a stadionba a Magvassy Mihály Sportcsarnok felőli kapun, ők a Pesti út felé közelíthetik meg a beléptetőpontokat.

különbuszok oda-vissza. A stadiont a legcélszerűbb lesz gyalog vagy a városháza mellől induló ingyenes különbuszokkal megközelíteni. Fontos tudni, hogy ezekre csak a mérkőzésre érvényes jeggyel lehet felszállni. Minden járaton hosztesz segíti az utasok eligazodását. Az autóbuszok 18 órától indulnak a stadionhoz, majd a mérkőzés befejezése után egy órán át, mintegy éjfélig szállítják vissza a szurkolókat a belvárosba.

időben induljanak el. A rendezők arra kérik a szurkolókat, hogy a biztonságuk érdekében tartott fokozott ellenőrzés miatt időben induljanak el a mérkőzésre. A stadionba lépés előtti többszöri kontroll ugyanis jelentősen lassítja majd a haladásukat.

A kérés szerint személyazonosító okmányt mindenki tartson magánál.

kiemelt kockázatú mérkőzés. A rendőrség is jelentős erőkkel készül az összecsapásra, ezúttal a stadionban is jelen lesznek a rendfenntartók. A rendezők azonban cáfolták, hogy lovas rendőrök is vigyáznak majd a szurkolókra.

A Dinamo Zagreb csapata a határátlépés után rendőri felvezetéssel érkezik meg Győrbe.

A horvát csapat szurkolóit – várhatóan ezerötszázan lesznek – a szálloda felőli kapu mögött helyezik el. A szektort ennek megfelelően kibővítették és megerősítették.

A fanatizmusáról is ismert zágrábi drukkerhadat nem lesz könnyű „túlszurkolni” a magyar közönségnek.

Olvasóink írták

 • 19. pusztaizoltán 2010. augusztus 18. 08:10
  „Egy csapat van
  csak nyugaton:
  a Győri ETO!
  Védelme sziklaszilárd,
  kapusa csuda jó.
  Csatársora,
  mint a villám,
  gyors és góllövő.
  zöld-fehérben,
  győri színekben,
  a győzelem kötelező!

  Egy csapat van
  csak nyugaton:
  a győri zöld-fehér!
  Babér csak
  nekünk teremhet,
  bárki is az ellenfél.
  Nem félünk mi senkitől,
  előttünk nincs akadály.
  Leeshet az ég is,
  győzni fog mégis
  a tizenegy győri király!

  Egy csapat van
  csak nyugaton,
  mindenki tudja rég.
  Voltuk és leszünk is újra
  bajnokok mi még.
  Bajnokok voltunk,
  bajnokok leszünk,
  győrinek lenni jó.
  Egy csapat van
  csak nyugaton:
  a Győri ETO!”
 • 18. passuth 2010. augusztus 17. 20:26
  „Kösz okosabb lettem,hol tudunk parkolni,az kérdés,én bízom rendőreinkben,a kommandósokban,talán nem lesz nagy balhé,megfékezik a veteránokat,tetszett az utolsó,Vidi meccs utáni kommandós sorfal a buszoknak,viszont,ha győznénk,nagyon össze kéne fognunk Zágrábban,ott ronda világ lenne:-(”
 • 17. alkutya111 2010. augusztus 17. 11:45
  „Passuthnak:
  Az ETO Park parkolójában már szerdától kezdik kiépíteni annak a versenypályának a vonalát, ahol 3 napig a motorzúgás fogja boldogítani a környéken lakó mintegy 3 ezer lakót. Ez pedig nem jöhetett volna létre a Bolla testvérek támogatása ........ nélkül. ( Bolla Gábor ETO Park ker.ig + Bolla Péter Győr ÖK. kabinetfőnök)
  Ez az oka annak, hogy már csütörtök délelőtt lezárják a parkolót, az Ipar út-nak a Mártirok út/Nagy S.J. út közötti és a Nagy S. J. utnak az Ipar út/Stadion út közötti szakaszait.
  Hol lesz ekkor még a focimeccs?
  A horvát szurkolók biztosítása ezen lezárásokat nem követeli meg.
  A további kérdés, hogy akik saját járművel érkeznek a mérkőzésre, hol fognak megállni?
  A környező utcákban? Ezzel kódolva vannak a kerekek leengedése, a járművek rongálása az ott lakók részéről.
  Az egészben az a legpofátlanabb, hogy a 3 ezer embert meg sem kérdezik, nem kárpótolja senki. Nyugaton ez nem így működik. Pedig a lakások előbb ott voltak mint a parkoló és a Stadion. Bár megjegyzem, hogy a Stadionbeli rendezvényekkel nem lenne gond, ha a rend biztosítására képes rendőri csapat állna rendelkezésre. Nevetséges, hogy az utcasarkon állva azon meditál egy rakás rendőr, hogy most merre menjenek? Ez a VIDI mérkőzés előtt történt, amikor a szlovén szurkolók megindultak a város felé.
  Pedig nagyon egyszerű lett volna a dolguk. Csak be kellett volna terelni a szlovénokat a stadionba, a megérkezésük után egyből. A mérkőzés végén pedig egyből a buszokra kellett volna szállítani őket, s kikisérni a városból. Ez a megoldás a győri rendőröknek és a készenléti rendőröknek gondot okoz. Több helyen Magyarországon ( MTK; Újpest ) és a környező országokban ( Graz; Bécs; Pozsony ) meg tudják oldani az egyszerüt. Nálunk meg ezt is bonyolítják a tudatlanok, alkalmatlanok.”
 • 16. passuth 2010. augusztus 16. 19:29
  „Megnyugtattál Béla,nem egy komoly emberről van szó,csak egy elfajult győri,aki szereti a ferencvárosi balhékat,ilyenekre is szükség van,meg hadd menjen,2d”
 • 15. IV.Béla 2010. augusztus 16. 18:58
  „Hagyjátok békén Dragót!! Ő az igazi fradista, így nemzetünk kincse! Áldjuk inkább az eget, drága testvéreim, hogy a fradi visszajutott az élvonalba, így legalább a mi szeretett Dragónk évente egy fradi-meccsre eljut. Közben meg marad neki a Kisalföld Online, mert a Züllőire egyedül még nem mer felmenni.”
 • 14. passuth 2010. augusztus 16. 18:39
  „Alkutya,tudsz valamit,ki az a Bolla testvérpár,mit tesznek a parkolóban ?”
 • 13. passuth 2010. augusztus 16. 18:31
  „drago,irogass máshova,nincs más örömöd ?”
 • 12. Dragó 2010. augusztus 16. 16:51
  „Féltek "hogy"tele lesz a stadion???Nem lesz nem kell aggódni,az a pár szurkoló had menjen be:):):)”
 • 11. alkutya111 2010. augusztus 16. 15:02
  „"Lezárják többek között az Ipar utcát, a Nagysándor József utca egy részét is. Zárva tartják a stadion parkolóját is. "
  A környék lakói meg menjenek a nagy p...be!
  Ki volt az az agyalágyult aki ezt így kitalálta?! Ha nem volt balhé most majd lesz! Látva a VIDI mérk.re érkező szlovén szurkolók és a rend őreinek a versenyfutását nemsok jóra lehet számítani.
  Volt már hasonló rendezvény, akkor is megoldották, de igaz akkor 1998-at írtak! Most sorozatban szívnak a rend derék őrei.
  A parkoló lezárása nem az ETO mérkőzés miatt történik. A Bolla testvérpár rendezvényének a kiépítése miatt lesz zárva a parkoló és az Ipar út-Nagy S.J. út egy része.
  Ez az igazság. PAPP GYŐZŐ most sem vagy hiteles, eddig sem voltál az! Mi ez a csúsztatás! Félsz az igazat megírni?!
  Különben is ma Győr városában a FIDESZ mögé bújva bárki, bármit megtehet a saját érdekébe, a lakosság kárára.
  Sajnos!”
 • 10. dp1 2010. augusztus 16. 14:26
  „9. ZéZé Ültess magadmellé páraat aztán megtudod.”
 • 9. ZéZé 2010. augusztus 16. 13:29
  „Értjük mi. Ha nem tudnak jegyet venni majd a horvátok a meccs előtt, akkor nem jutnak be a sajátjaik közé sem. Tehát kint maradnak. Tehát kint fogják szórakoztatni magukat. ha parkoló autók nem lesznek akkor maradnak a közelben lévő épületek...
  Érdemes lenne átgondolni ezt mégegyszer. kint vagy bent jobb ?.........”
 • 8. jazmine33 2010. augusztus 16. 10:43
  „összes fehérvári-fradista -kispesti drukker ide rondit be
  undoritó..miért nem szurkoltok inkább”
 • 7. pici79 2010. augusztus 16. 10:10
  „És mégis mit gondolnak, hol parkoljon az ember? Előre borítékolom, hogy a szomszédos utcák virágágyásain fognak leállni az emberek, s pár tükör fogja bánni....”
 • 6. lacim6 2010. augusztus 16. 09:27
  „5. hozzászólás Zorro53 Az te nagyon okos hogy 1500 jegyet kapnak és 3000 akarnak jönni, így nem tudnak bejutni a stadionba és nem mennek be a hazai szurkolók közé.”
 • 5. Zorro53 2010. augusztus 16. 06:33
  „A meccs napján nem lesz jegyárusítás! Mi ebben a biztonsági kockázat? Vagy talán minden jegy elkel addigra???”
 • 4. Dragó 2010. augusztus 15. 19:46
  „csikos40
  ne sírj:):):)
  Ez az igazság nincs nézőtök vakok:):):)”
 • 3. Spitfire 2010. augusztus 15. 06:53
  „na hát, ilyet se hallottam még, hogy focimeccs, miatt lezárnak egy stadionparkolót...mindenhol ezt csinálják, ahol ez a senki horvát csapat játszik? röhej!”
 • 2. csikos40 2010. augusztus 14. 13:48
  „Dragó foglalkoz a saját csapatodal ja azok kiestek az első fordulóban haha”
 • 1. Dragó 2010. augusztus 14. 13:06
  „1500 nézőnek nem kell!!! 1000 Horvát szurkoló lesz:S”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy a roham a rendelőben

Óriási a roham a győri sportorvosi rendelőben. Ez részben annak is köszönhető, hogy a hétvégén a… Tovább olvasom