Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Ész(t)veszejtő szezonzárás

A mérkőzés iránti érdeklődés a legpesszimistább jóslatokat is alulmúlta, valószínű, hogy a magyar labdarúgó-válogatott még sohasem szerepelt ilyen kevés néző előtt hazai pályán...

A válogatott idei utolsó fellépésén Szabics Imre sem tudott segíteni a magyaroknak.
Azért a kezdés előtt mégis volt ok az ünneplésre: Bozóky Imre MLSZ-elnök a magyar Aranylabda-díjat adta át Szabics Imrének, a Stuttgart csatárának.

5. p: Kristal remekül ugratta ki Viikmäe-t, aki 14 méterről estében még elrúgta a labdát, amely a jól kimozduló Király lábáról pattant ki.
35. p: Lisztes a jobb oldalról emelt közére, a labda Szabics fölött éppen Lendvai elé került, de a középpályás – senkitől sem zavartatva – 11 méterről mellélőtt.

51. p: Allas a félpályáról ívelt a bal oldalon kiugró Lindperéhez, aki visszarúgta a labdát a jobbról érkező Operhez, aki 4 méterről nagy helyzetből a kapu fölé vágta a labdát.

59. p: Hatalmas védelmi hiba után a bal oldalon Viikmäe egyedül ugrott ki, 15 méteres lövését Végh az alapvonalon túlra ütötte.
86. p: Egy szabadrúgás után a magyar 16-oson belül ide-oda pattogott a labda, mely végül Rooba 11 méteres lövése után a felső lécről pattant a gólvonal mögé. 0–1.

Az alacsony színvonalú első félidőben egyik csapat sem került fölénybe. Gellei Imre csapatából csak Lisztes Krisztián játszott elfogadhatóan, a többiek érthetetlenül sokat hibáztak.

A szünet után egy-két ígéretes magyar támadást láthattak a nézők, az utolsó félóra azonban szánalmas erőlködést hozott, amelynek „megkoronázásaként" gólt szereztek a vendégek, amit az elkeseredett drukkerek ovációval fogadtak! Az évzárón – amely vélhetően Gellei Imre szövetségi kapitány búcsúmeccse volt – az elmúlt évek egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta a magyar csapat.
U21-es válogatottak mérkőzésén: Magyarország–Észtország 0–0.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készülnek az észtek ellen

A magyar válogatott szerdán 17 órakor az Üllői úton Észtországgal mérkőzik – a két csapatnak… Tovább olvasom