Kisalföld logö

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Érmet szeretne nyerni

Kosárlabda - A SEAT Lami-Véd Győr csapatához négy játékos érkezett erősítésként a nyáron. Horváth Zsófiát a nemzetközi kupaszereplés lehetősége is vonzotta.
A SEAT Lami-Véd Győr egyik hiányposztjára érkezett Horváth Zsófia, akivel így teljes lehet a rotáció a palánk alatt. A magyar válogatott center Zalaegerszegből érkezett a Lami-Védhez.


Névjegy

Név: Horváth Zsófia
Születési hely, idő: Budapest, 1982. május 16.
Magasság/testsúly: 190 cm/80 kg
Poszt: center
Eddigi csapatai: BEAC, West Virgina University, University of Findlay, Foton-Sopron, MKB-
Euroleasing, Zala Volán ZTE.

„Szeretnék még jobb eredményeket elérni, és még magasabb szinten kosárlabdázni, ezért igazoltam Győrbe. AEurópa-kupa-szereplés is vonzó volt számomra. Szeretnék érmet nyerni, ez a személyes célom, és úgy gondolom, a csapat alkalmas is erre. Tapodi Péter gyakorlatilag a nevelőedzőm volt, hat éven át dolgoztunk együtt, és ugyanennyi időt játszottam együtt Kovács Krisztinával is. Rajtuk kívül többeket is ismertem a korosztályos és felnőtt válogatottakból" –
mondta Horváth Zsófia, aki elégedett volt a felkészüléssel.

„Úgy gondolom, jó irányba tartunk, de hosszú még az út. Hajdana Radunovic csak a közelmúltban kapcsolódott be a közös munkába, és még össze kell szoknunk vele. Igyekszem hasznos csapattag lenni, szeretnék megfelelni az elvárásoknak. Tisztában vagyok vele, hogy nem negyvenperces játékosnak igazoltak le, de amikor lehetőséget kapok, segíteni szeretném a csapatot" – mondta a center, aki megfordult a Foton-Sopron és az MKB-Euroleasing csapatában is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A röplabda megszállottja

Röplabda - Farnady Ernő, a győri röplabdasport kiemelkedő egyénisége volt a vendége a Sportlegendák… Tovább olvasom