Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Éremeső a koroncói tuttinál

2005-ben a Koroncói Judo Klub versenyzői közül 46-nak sikerült egy vagy annál több aranyérmet nyernie.

Az Aranyérmesek Klubja versenyében egész évben jegyzik az első helyezéseket, s azokat, akiknek év végén legtöbb aranyérem szerepel a nevük mellett, külön jutalmazzák. 2005-ben a Koroncói Judo Klub versenyzői közül 46-nak sikerült egy vagy annál több aranyérmet nyernie. Közülük Csigi Lénárd szerezte a legtöbbet, pontosan 22 aranyérmet.

Véland Vivien 13, Polczer Milán és Rokob Elizabeth 11, Bánfi Tamás 10 arannyal bizonyult a legeredményesebb aranygyűjtőnek.
A pontversenyben, melybe már minden más eredmény is beleszámít, szintén Csigi Lénárd (164 ponttal) végzett az élen. Második Véland Vivien (112), harmadik Bánfi Tamás (90), negyedik Kiss Jennifer (77), ötödik Csernák Attila (74) lett.

A tatamin elért hivatalos győzelmek számát is értékelték a vetélkedőben. Tavaly 82 győzelmet aratott Csigi Lénárd. Polczer Bence 68, Bánfi Tamás 56, Kovács Roland 45, Polczer Milán 43 győzelmet szerzett.
A tíz év alatti versenyzők rangsorában Pryma Attila, Fehér Bálint, László Krisztián, Zsámár Norbert és Kovács Noel mellett Berta Tamara és Németh Fruzsina végzett az élen.

A sikeres 2005-ös év eredményei alapján 49 versenyző vehetett át valamilyen elismerést, amelyet Horváth Lóránt elnök és Prohászka Ottó, a Tutti Kft. igazgatója adott át.

Jó hír a csapat háza tájáról, hogy a klub junior Európa-bajnoka, Bejczi Zsuzsanna lába meggyógyult, az év eleji válogatóversenyeken már ismét tatamira áll. Bejczi szeretne eleget tenni a válogatottbeli elvárások mellett a Testnevelési Egyetem követelményeinek is. Az eddigi tapasztalatai alapján erre reális esélye van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron: Radasics-parádé

A hazaiak közül Radasics Vilmos szerepelt a legjobban a Sopronban rendezett BMX EB-n. Tovább olvasom