Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Épülhet a stadion

Hosszas előkészítés és időnkénti bizonytalanság után véglegesen eldőlt, hogy őszre elkészülhet a Káposztás utcában az új labdarúgó-stadion.
(illusztráció)

Már rendelkezésre áll az építési engedély, és a Közbeszerzési Értesítőben is megjelent a Stadion Invest Rt. nyílt közbeszerzési pályázata. Mint ismeretes, a 6000 fős stadion összesen 555 millió forintból épül fel, amelyből 355 millió forintot az Ifjúsági és Sportminisztérium biztosít, 180-at pedig az önkormányzat teremt elő. A maradék 20 milliót vállalkozói tőke biztosítja.
A pályázat – amely kiterjed az előre gyártott szerkezetű lelátók alatti 1.304 négyzetméter beépítésére, négy kapura, 12 pénztárfülkére és a kerítésre – eredményét május 28-án hirdetik ki.
Mint Fábiánkovits Ferenctől, a Mestervonal építészeti iroda vezetőjétől megtudtuk, nagy az érdeklődés a pályázat iránt, így minden bizonnyal eredménnyel zárul. Ebben az esetben a munkálatok szinte azonnal elkezdődhetnek, annál is inkább, mert november 30-ig kell a kivitelező(k)nek befejezni a munkálatokat és átadni a villanyvilágításos stadiont.

Korábban:

Megvalósul a tízéves álom (2002.03.20.) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átlagos dobóteljesítmény

Csak egyszer vezetett saját pályáján a BSE a Soproni Postás-Tabán Trafik női kosarasai ellen a… Tovább olvasom