Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Épül-szépül a klub Abdán

Az idén kilencvenéves abdai sportklub harmadszor nyert pályázaton pénzt a labdarúgó-szövetség társasági adót felhasználó támogatási rendszeréből.

A három év alatt így kapott csaknem húszmillió forintból főleg az utánpótlás-fejlesztésre jutott pénz és kicserélték az ablakokat a klubépületen, öntözőberendezést vásároltak. Minderről Szép Ferenc alelnök beszélt, hozzátéve, hogy sok fejlesztés önerőből valósult meg.

Így mindkét pályára új labdafogó hálók kerültek, az edzőpálya világítását biztosító áramvezetéket földkábelesre cserélték, új padokat helyeztek a lelátó mellé és az edzőpálya lámpáit is korszerűbbekre cserélték.

Az abdai sportpályán több fejlesztés önerőből valósult meg, önkéntesek végezték el a szükséges feladatokat.
Az abdai sportpályán több fejlesztés önerőből valósult meg, önkéntesek végezték el a szükséges feladatokat.


Az Abda SC a labdarúgás mellett a helyi közösségi életben is részt vesz. Például a falu felhívásaira főzőcsapattal nevez és tombolanyereményeket ajánl fel. A klub igyekszik meghálálni legnagyobb támogatója, az önkormányzat elkötelezettségét, megtakarításaiból és szponzori felajánlásokból két éve vett egy árusító faházat, melynek főleg a községi rendezvényeken veszik hasznát.

Anyagilag támogatta az iskola tömegsporteseményeit, a gyermekjóléti és családgondozó szolgálat szabadidős gyerekprogramjainak utazási költségeit. A klub edzői az utánpótlás-korosztályok közül az óvodás korcsoporttól (U7) foglalkoznak gyerekekkel, a felnőttek pedig az idei évtől a megyei II. osztályban mérettetik meg magukat.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra legyőznék a Barcelonát

Pénteken kezdődik a IV. Audi Hungaria ETO U16-os nemzetközi utánpótlás-labdarúgótorna. Tovább olvasom