Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Eördögh a szívére hallgatott

Natalia Hejková és Eördögh Edit közötti megbeszélések is eredményesen zárultak.

Az MKB-Euroleasing Sopron női csapatának szurkolói ankétján háromórás értékeléssel summázta a néhány napja befejeződött évet a csapat vezetőedzője, Natalia Hejková, valamint a csapat ügyvezető igazgatója, Török Zoltán. A kritikai hangot sem nélkülöző összefoglalót mintegy hetven szurkoló hallgatta végig.

Amint arról a Kisalföld már beszámolt, visszatér Sopronba Eördögh Edit. A kiváló kosaras hölgy egy esztendőre szerződött az MKB-Euroleasing Sopron együtteséhez. A kosarasberkekben Edó néven közismert játékost a távozó Vajda Anna pótlására igazolta a soproni klub.

Török Zoltán, a soproniak ügyvezetője a klub honlapján a következőket nyilatkozta Eördögh szerződtetéséről: „Egyéves megállapodást kötöttünk a magyar bajnokság egyik meghatározó játékosával, aki csapatunknál korábban már részese volt fényes sikereknek. A kontraktusra számunkra rendelkezésre álló összeg és Eördögh piaci értéke között ugyan igen nagy, mondhatni nagyságrendnyi eltérés mutatkozott, de a tárgyalások során a játékos olyan kompromisszumkészségről és anyagi áldozatok meghozataláról tett tanúbizonyságot, amilyennel tízéves vezetői pályafutásom során még nem találkoztam.

Rendkívül boldog vagyok, hogy létrejött a megállapodás és az is külön öröm számomra, hogy az edzőnk, Natalia Hejková és Eördögh Edit közötti megbeszélések is eredményesen zárultak. A kiváló játékos teljes mértékben elfogadta azt, hogy korábbi csapatainál betöltött szerepéhez képest Natalia Hejková eltérő szerepkört szán neki jövő évi együttesünkben."

A honlap szerkesztői Eördögh Editet is megszólaltatták visszatérése kapcsán. Ő boldogan nyilatkozott a szerződés létrejöttéről: „Óriási örömet és kihívást jelent számomra, hogy ebben a nagyszerű csapatban számítanak rám. Számomra ez a megállapodás nem anyagi, hanem érzelmi kérdés volt. Azzal a céllal térek vissza egykori sikereim helyszínére, hogy újra kiemelkedő eredményeknek lehessek részese. Ígérhetem, minden mozdulatomat ez motiválja majd!"
Az MKB-Euroleasing Sopron 2005/2006-os jelenlegi kerete:

Irányítók: Nikki Teasley, Honti Katalin, Kocsis Boglárka. Hátvédek: Gordana Kovacevic, Eördögh Edit. Bedobók: Horváth Zsuzsanna, Alexandra Gorbunova. Erőcsatárok: Cserny Réka, Lucie Blahusková. Centerek: Ivana Matovic, Horváth Zsófia. Tagja még a keretnek: Gadnai Kribacevic, Orbán, Zsovár Orsolya. A kölcsönbe kiadott játékosok sorsáról (Tajkov, Somogyi A., Ruzicková, Pavetic) később dönt a klub vezetősége.

A roppant tehetséges Gorbunová megszerzésén jelenleg is fáradozik a soproni klub vezetése. A Hejková-trupp az új bajnoki évre a felkészülést augusztus elsején kezdi meg Sopronban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alonso nyerte az Európai Nagydíjat

Noha az utolsó körig Raikkönen vezetett, Fernando Alonso nyerte a Forma-1-es világbajnokság … Tovább olvasom