Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Élsportolókat köszöntött lapunk

Régi hagyományt követve rendeztük meg vasárnap a Kisalföld győri szerkesztőségében, hangulatos ünnepség keretében, a 2002-ben legjobbnak megválasztott sportolók köszöntését.
Díjazottak és edzők: Laczik Zsolt, ifj. Laczik Zsolt, Irina Sirina, Pákozdi Emil, Bejczi Éva (a díjazott Zsuzsa édesanyja), Pákozdi Csaba, Vura József.

1980 óta ugyanis minden évben a sportújságírók és sportvezetők szavazatai alapján megválasztottuk az esztendő legjobb sportolóit, előbb csak a felnőtt kategóriában, majd később az utánpótláskorúak körében is, s néhány éve a megye legjobb eredményt elért csapatát is díjazzuk.

Az idei díjátadáson megjelent a megyei sportigazgatóság igazgatója, Kovács István, valamint a győri városi sportigazgató, Molnár Péter is, viszont hiányzott a felnőtt férfi, valamint a felnőtt női kategóriában legtöbb szavazatot kapott soproni atléta, Németh Roland s az ugyancsak soproni kosaras, Balogh Judit.

Hangulatos ünnepség keretében tegnap délután szerkesztőségünkben köszöntöttük a 2002-ben legjobbaknak megválasztott sportolókat. A rendezvényen részt vett Kovács István megyei és Molnár Péter városi sportigazgató

Molnár Péter városi sportigazgató a díjazott sportolóknak és edzőiknek gratulált. Papp Győző sportrovatvezető Laczik Zsolt edzőt köszönti.
Papp Győző, a Kisalföld sportrovatvezetője köszöntötte a megjelenteket, s gratulált a díjazottaknak.
A rangos eseményt 1980 óta rendezzük meg, kezdetben csak a felnőtteket, később az utánpótláskorú versenyzőket, majd pedig a legjobb csapatokat is díjazza a Kisalföld.
Papp Győző elmondta: nehéz döntés volt kiválasztani a jók közül a legjobbakat, ami azt bizonyította, volt minek örülni tavaly a hazai és nemzetközi megmérettetéseken.
Kovács István megyei sportigazgató is köszöntötte a rendezvényt, gratulálva ahhoz a következetességhez, amellyel a Kisalföld évek óta megünnepli a legjobb sportolókat. Kiemelte, hogy a megyén belül érezhető a kiegyenlítődés, hiszen két díjat is soproni sportoló nyert el, noha Győr és környéke tavaly is bizonyított.
Kis szépséghiba, hogy sem a legjobb férfi, sem a legjobb női díjazott nem vett részt az ünnepségen. Németh Roland soproni atléta (edzője: Németh Gyula) a müncheni atlétikai

Európa-bajnokságon negyedik helyet szerzett a 100 méteres síkfutásban, s ezzel érdemelte ki az elismerést. A nagyszerű sprinter családi okokra hivatkozva mondta le a részvételt.
Balogh Judit tagja volt a GySEV-Orsi magyar bajnok kosárlabdacsapatának. Azt az eredményt Farkas Sándor irányításával érte el a gárda, jelenleg Dirk Bevilaqua irányítja a címvédő csapat munkáját, a folytonosságot a klubnál Török Zoltán ügyvezető képviseli. A vasárnapi ünnepségen egyik meghívott sem jelent meg.
A junioroknál a fiúk között ifj. Laczik Zsolt, a Patent-Győri LK sportlövője a Lahtiban rendezett világbajnokságon szerzett két ezüst- és egy bronzérmének köszönheti az újabb kitüntető címet. Edzője az édesapa, id. Laczik Zsolt.
A lányoknál a Koroncói Tutti Judo Klub fiatal tehetsége, Bejczi Zsuzsanna megvédte tavalyi elsőségét, melyet a junior Európa-bajnoki aranyérmének köszönhet. Pákozdi Emil és Pákozdi Csaba tanítványa moszkvai versenykötelezettsége miatt nem vehetett részt a díjátadáson, helyette édesanyja, Bejczi Éva vette át a serleget.
A megye legjobb csapata a tavalyi bajnoki bronzérmének, valamint az EHF-kupában elért második helyének köszönhetően a Graboplast-ETO női kézilabdacsapata lett. Vanyus Attila klubelnök, Vura József vezetőedző és Irina Sirina csapatkapitány vette át a címért járó kupát és virágcsokrot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Francia páros nyert az Australian Openen

A francia Michael Llodra és Fabrice Santoro első tornagyőzelmét ünnepelhette az Australian Openen. … Tovább olvasom