Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Elnök is a tulajdonos

Tarsoly Csaba ideiglenesen az MLL elnöke. Az ETO-beli lehetséges változásokról nem nyilatkozik. Bízik a Ferencváros legyőzésében.

Tarsoly csaba szeretné, ha az ETO legyőzné az FTC-t.
Nem kellett sokáig várni a labdarúgó-válogatott hétvégi kudarca után, máris változás történt a Magyar Labdarúgó Liga vezetésében. Demján Sándor lemondását követően az MLL ideiglenes elnöke Tarsoly Csaba, az ETO tulajdonosa lett. Lapunk kérdésére, hogy mit vár a klubtulajdonos a tegnapi számunkban is megjelent győri vezetőségi változásoktól – miszerint Klement Tibor lesz a klubigazgató, Reszeli Soós István pedig a szakmai igazgató – egyelőre – a végleges döntés előtt –, nem kívánt reagálni.

– A Kisalföld úgy tudja, hogy a hétvégi sikertelen EB-selejtező szereplés ellenére meglepetésként érte a ligát és önt is személyesen Demján Sándor lemondása.
– Igen, váratlanul ért minket Demján Sándor döntése – válaszolta Tarsoly Csaba. – A hétfői testületi ülés végén jelentette be a távozását. Ideiglenes megbízatással én töltöm be a tisztet, tulajdonképpen a protokolláris feladatokat kell ellátni addig, amíg a testület nem választ majd új személyt erre a pozícióra.

– Vannak már új jelöltek?
– Annyira friss ez a változás, hogy még nincs jelölt. És az új elnök személyét természetesen nem az én feladatom eldönteni, azt majd az elnökség választja meg.

– Hazai vizekre evezve: hétvégén nagyon fontos mérkőzés vár az ETO FC-re. Hagyományosan sok nézőt vonz a Fradi elleni csata. Milyen eredményre számít a klubtulajdonos?
– Azt mindenki tudja, hogy maximalista vagyok. Semmilyen indokot nem tudok arra, hogy ne győzzük le a Ferencvárost. A játékosainknak meg kell felelniük a követelményeknek, hiszen ezért kapják a fizetésüket. Én azt gondolom, tulajdonosként a tőlem elvárhatókat megtettem, most a labdarúgókon van a sor, hogy minél jobb játékkal legyőzzék a fővárosi együttest.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovákokkal erősítettek

Szlovák játékosokkal erősít a Győri ETO HC-Rudolph. A pálya helyzetében viszont nincs előrelépés.… Tovább olvasom