Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Elhúzódhat a Fradi helyzetének megoldása

Hiába van végveszélyben a Ferencváros, előfordulhat, hogy a következő bajnokság kezdetéig nem lesz előrelépés az Üllői úti 6+2 hektáros ingatlan eladásának ügyben. A Fradi sorsa szorosan összefügg a politikával is.
A politikában és a Fradi háza táján is jártas informátorunk szerint az Üllői úti, 6+2 hektáros területre kiírt pályázat esetleges állami segítésére nyárnál előbb nem kerül sor. Az új parlament kinevezéséig ebben senki sem mer dönteni.

A májusi közgyűlésig átmenetileg megválasztott FTC elnök, Ináncsy Miklós kijelentette, nem érzik az állam segítő szándékát, a KVI többek között felemelte az ingatlan árát. Igaz, nehéz olyan befektetőt találni, aki a Ferencváros érdekeit is szem előtt tartaná, hiszen csak úgy maradhat életben a klub, ha az ingatlan hasznosítója a továbbiakban is folymatosan segítené anyagilag az egyesületet. Az egyszeri fizetés csak a tartozások fedezésére szolgálna.

A Színes Bulvár Lap információi szerint a futballrészleg részvényeinek eladása is akadályokba ütközhet, pár százalékot ugyanis az előző tulajdonos, a Fotex birtokol, őt illetik a kereskedelmi jogok. Ez a tény elriasztja a befektető-jelölteket.

Az állam és a befektetők késlekedése miatt a Fradi végveszélybe került, nem véletlen, hogy egyesek már csak azt a kiútat látják, hogy csődbe viszik a milliárdos hiánnyal küszködő klubot, és más néven újjáalakítják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mind kevesebb résztvevő

Tizenegyedik alkalommal rendeztek a hétvégén krosszfutóversenyt a győrújbaráti gyermektábor… Tovább olvasom