Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Életműdíj a tanszékvezetőnek

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség életműdíjat adományozott Várnagy Andrásnak, a győri Széchenyi István Egyetem Testnevelési és Sportközpont vezetőjének.
Az ifjúság egészséges életmódja kialakításában végzett kiemelkedő tevékenységet elismerő rangos szakmai díjat dr. Frenkl Róbert egyetemi professzor, a szövetség elnöke adta át.

Várnagy András a Testnevelési Főiskolán 1965-ben szerzett testnevelő tanári diplomát. A végzés után Győrben helyezkedett el, s szakmai életútja az elmúlt évtizedekben a városhoz kötődik.
Harminc éve került a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola testnevelési tanszékének munkatársai közé, majd egy évtizeddel később a tanszék vezetője lett.

A tantervi feladatok mellett jelentős hangsúlyt kap tevékenységében az egyetem és a térség felsőoktatási intézményeinek szabadidő- és versenysportja. Labdarúgó-szakedzőként több évtizeden keresztül eredményesen dolgozott az intézmény csapatával.

Várnagy András az egyetemi-főiskolai sportszövetség nyugat-magyarországi területi tanácsát 1995-től 2003-ig elnökként vezette. Emellett a sportszövetség nemzetközi kapcsolatainak ápolásában is többször vállalt kiemelt feladatot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Peirsol világcsúcsot úszott 100 méter háton

Az amerikai Aaron Peirsol 53.17 másodperces idővel új világcsúcsot állított fel a férfi 100 méteres… Tovább olvasom