Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Együtt a győri férfi kézilabdáért

Közel kétezren vettek részt tegnap Győrött a Rába Quelle-ETO FKC idénynyitóján.

N

agy sikert hozott tegnap a Rába Quelle-ETO csapatának győri Dunakapu téren rendezett évadnyitója. Az eseményre közel kétezer szurkoló látogatott ki, s a régi nagy kézilabdások is szép számban megjelentek. Itt volt többek között Stéger László, Cséka Lajos, Tímár Béla, Pelikán László, Joósz Attila, Iváncsik Mihály, Csicsai Ottó és természetesen az utódok, azaz a Rába Quelle-ETO KC teljes kerete.

Kovacsics Imre, a klub elnöke elmondta: örömmel vette, hogy ennyien fogékonyak voltak a felhívásukra, ám hangsúlyozta, valójában nem a szavaké az elsőbbség, hanem a tetteké. Hozzátette: reméli, hamarosan a szlogenből – együtt a győri férfi kézilabdáért – a férfi szót ki lehet törölni. Persze ehhez az kell, hogy eredményekben is felzárkózzon a mai csapat a sikeres női gárda mögé.

Az igazi, az lenne – mondta Kovacsics –, ha Győrnek két bajnok kézilabdacsapata lenne. Ezt követően az egykori játékosoknak egy sálat, egy éves bérletet, valamint egy emléklapot adott át.
Az idénynyitón fellépett a Kisalföld által felfedezett 10 éves, vak kisfiú, Szabó András, valamint a már feloszlott TNT együttesből ismert Dobrády Ákos, aki elnökségi tag is a klubnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ZTE és Debrecen: kézen fogva

A Debrecen idegenben nyert, a Zalaegerszeg viszont otthon ikszelt, így mindkét vidéki gárda 10… Tovább olvasom