Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Egyszerre buktak az I. osztály éllovasai - bajnok az Ikrény

Kikapott a Győrszemere és a Jánossomorja is, valamint a Kapuvár is veszített a hétvégén.


Eredmények - folyamatos frissítéssel a gymsfoci.hu oldalán >>


Megyei I. osztály

A Kapuvár drukkerek szeme múlt héten felcsillant, hiszen 1 pontra közelítették meg a harmadik helyen álló Petőházát. Most azonban négyre nőtt a különbség, mivel a Kapuvár hazai pályán kikapott 1-0-ra a Ménfőcsanaktól, míg a Petőháza gólzáporos meccsen, 5-4-re nyert a Győrladamér ellen. Óriási lehetőséget szalasztott el a második helyen álló Jánossomorja. Abban a tudatban léptek vasárnap pályára, hogy a listavezető Győrszemere - idén először - kikapott, a meglepetést ezúttal a Szany szállította, amely Győrszemerén nyert 3-1-re. A Jánossomorja azonban 1-0-ra kikapott Lébényben, így maradt az első és a második között a hétpontos különbség. A Nagyszentjános az Abdát, a Nyúl a Rajkát verte hazai pályán. 1-1-et játszott a Pannonhalma az Öttevény ellen, éppúgy, mint a Koroncó a Fertőszentmiklós ellen.

A bajnokság állása >>
Részletek, nyilatkozatok>>
U19-es eredmények >>


Megyei II. osztály - eredmények, góllövők >>
Győri csoport
A Kajárpéc 6-2-re nyert a Kóny ellen, így őrzi egypontos előnyét a tabella élén. A második helyen álló Tét 4-2-re verte a harmadik helyezett Töltéstavát, így már öt pont a tétiek előnye a veresége ellére is harmadik helyen álló Töltéstavával szemben. 5-0-ás győzelmet aratott a Bácsa a Mindszentpuszta ellen, a Győrszentiván 6-2-re verte a Gönyűt, a Bajcs pedig 4-1-re győzött a Táp ellen. 2-1-re verte a Mezőörs a Pért, a Felpéc pedig 3-2-re nyert Győrújfalun.
A bajnokság állása >>
U21-es eredmények, tabella >>

Mosonmagyaróvári csoport
4-0-re nyert az első helyen álló Hédervár a Máriakálnok ellen, és nyert a második Bezenye is 2-1-re Börcsön. A Püski 4-0-ra verte a Dunaszigetet, ezzel a Püski feljött a harmadik helyre, a Dunasziget pedig már biztos, hogy utolsóként végez a bajnokságban. A Dunakiliti 1-1-es döntetlent játszott a Győrzámoly ellen, a Mosonszolnok pedig 2-1-re verte a Mosonszentmiklóst, így némileg átalakult a dobogós helyek mögött álló csapatok sorrendje. Pontosztozkodással végződött a Bősárkány - Győrsövényház mérkőzés, a Hegyeshalom 4-2-re verte a Dunaszeget. A kiesés elleni küzdelemban a helyzet változatlan, nemcsak a Börcs, hanem a Károlyháza is kikapott vasárnap.
A bajnokság állása >>
U21-es eredmények, tabella >>

Soproni csoport
Az első helyen álló Répcementi és a második helyen álló Lövő is 3-0-ra nyert, így továbbra is négy pont az előbbi csapat előnye. 1-1-es döntetlent játszott a harmadik helyen álló Hegykő a Fertőendréddel, a Beled pedig nagy csatában 4-3-ra verte a Mihályit. Az Osli 3-1-re kikapott Ágfalván. Pontot rabolt a Veszkény Sopronkövesdről, a Vitnyéd pedig 2-0-ra verte a Fertődöt, így eléggé szorossá vált a kiesés elől menekülők mezőnye: 21 pontos az Egyházasfalu, 22 pontos a Rábakecöl és a Vitnyéd, de a 25 pontos Fertőd is veszélyben érezheti magát. 
A bajnokság állása >>
U21-es eredmények, tabella >>


Megyei III. osztály - eredmények, góllövők >>
Győri csoport
A sereghajtó rabolt pontot a listavezetőtől: Sokorópátka - Veszprémvarsány 2-2. A Gyömöre 4-2-re nyert az Écs ellen, így még mindig van esélyük utolérni az első helyen álló Sokorópátkát. 5-3-ra nyert Gyarmaton a Nyalka, így feljött a harmadik helyre. A negyedikre csúszott vissza a Bakonyszentlászlóról 3-2-es vereséggel távozó Csikvánd. 7-2-re nyert a Győrasszonyfa a Szerecseny ellen, a Győrság pedig 3-1-re verte a Pázmándfalut.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Győri-csornai csoport
Nagyarányú győzelmet aratott az Ikrény és az Abda II. is. Előbbi 9-1-es sikere azt jelenti, hogy a csoport bajnoka az Ikrény, az Abda II-nek már nincs esélye behozni a három hátralévő meccs alatt a 10 pontos különbséget. 3-2-es hazai sikerrel ért véget a Rábacsécsény - DAC 1912 és a Nádorváros - Rábaszentmihály mérkőzés. A Győri Dózsa 6-2-re verte a Bodonhelyt, a Bőny Markotabödögén tudott nyerni 5-3-ra.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Csornai csoport
Az élen álló Rábaszentandrás 3-0-ás győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől, a többi meccsen idegenben lépnek pályára. A második helyezett Barbacs hátránya csak 1 pont, vasárnap simán, 5-0-ra verték a Bágyogszovátot. Záporoztak a gólok az alsóház csapatainek mérkőzésein. A két utolsó egymás ellen játszott, a Rábatamási 7-4-re verte a Szárföldet. A Szil 2-0-ra verte a Vágot, a 12. helyen álló Jobaháza pedig kis híján meglepte a negyedik helyezett Egyedet, ám végül Egyeden a hazaiak nyertek 3-2-re. A Farád kisebb meglepetésre 3-1-re nyert a Babót ellen.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Mosonmagyaróvári csoport
A bajnokságban először játszott döntetlent az első helyen álló Várbalog, a Halászi 2-2-es döntetlent ért el ellenük. A Kunsziget 5-3-ra kikapott a MITE otthonában, így a Dunaszentpált 9-1-re verő Kimle megelőzte a Kunszigetet a tabellán. 5-2-re nyert a Darnózseli a Mosonszentmiklós II. ellen, az Újrónafő - Ásványráró mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Kapuvári csoport
A csoport rangadóját, a Nagycenk - Iván mérkőzést a vendégek nyerték 2-1-re, így már csak három pont a Nagycenk előnye az Ivánnal szemben, utóbbi csapat azonban egy meccsel kevesebbet játszott. 5-1-re nyert a balf Csapodon, ugyanennyire verte hazai pályán a Kópháza a Pereszteget. 4-1-re nyert az Újkér az Agyagosszergény ellen, a Nagylózs pedig a Répcevis ellen nyert 3-1-re.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Soproni csoport
Nem bírt egymással a Sarród és az Und, 2-2-es döntetlennel végződött a két csapat összecsapása. A második helyen álló Kisfalud 3-1-re nyert Harkán. A Szany II. 1-0-ra verte a Fertőszéplakot, így négy pontra növelték előnyüket a harmadik helyen. A SFAC játék nélkül 3-0-val kapta a három pontot, mert a visszalépett Goldschmidt ellen játszottak volna.
A bajnokság állása >>

Olvasóink írták

  • 1. AranyKözépút 2011. május 15. 22:09
    „KAPUVÁRIAK SOS:
    Kérem legalább osszátok meg: Most (2011.05.15. 21:20) telefonált egy hölgy Kapuvárról, hogy a házuk előtt egy gólya fekszik, nem tudni, hogy sérült-e vagy beteg... Jó lenne biztonságba helyezni, hogy éjszaka nehogy kutyák támadják meg! Nem tudtok valakit a környéken, aki S.O.S. segíteni tudna biztonságba helyezni, megmenteni ezt a szegény gólyát???

    A bejelentő telefonszáma: +36-30-239-6368”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvédte címét Skóciában a Glasgow Rangers

Sorozatban harmadszor a Glasgow Rangers nyerte a skót labdarúgó-bajnokságot. Tovább olvasom