Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Egyre masszívabb és már második helyen az ETO FC B

Eredmények és tabella a Bakony-csoport 11. fordulójából.
Celldömölk - Kapuvár 3-0 (2-0)
Celldömölk, 250 néző. V.: Szabó J.
Gsz.: Szalay (2), Győrvári.

Celldömölk: Tóth A. – Kazári, Győrvári, Manganelli, Szalay, Vánkos, Babics, Szilágyi (Szakos), Györkös, Szalai, Kocsis T. (Kovács R.). Edző: Balhási István.
Kapuvár: Endrődy – Hegyi (Világi), Bencsics, Fuhrmann, Makk (Horváth Gy.), Tóth B., Horváth A. (Markó), Licskai, Bieder, Böcskör, Füsi. Edző: Halász Ernő.

A 10. percben Szalay 5 méterről a jobb sarokba helyzett. 1–0. A 37. percben Szalayhoz került a labda, aki a hosszú sarokba passzolt a kimozduló kapus mellett. 2–0. A 72. percben bal oldali szöglet után Győrvári négy méterről az álmélkodó vendégvédők között a kapu közepébe bólintott. 3–0.

Egy alacsony színvonalú mérkőzésen az enerváltan játszó Kapuvár nagyon fontos pontokat veszített.

Jók: Szalay, Szalai, Szilágyi, ill. Endrődy.

Balhási István: – Alakulgatunk, gratulálok csapatomnak.
Halász Ernő: – Egy-két játékosom elgondolkodhatna azon, hogy akar-e Kapuváron játszani.

***************
Csorna - Tapolca 0-1 (0-0)
Csorna, 250 néző. V.: Németh T.
Gsz.: Viski.

Csorna:
Lőre – Szabados, Horváth I., Fenyő (Klement), Nagy Sz., Kiss M., Jakab, Baán (Bárány), Zobák (László), Hollósi, Nyerges. Edző: Varga Péter.
Tapolca: Jánosa – Kovács D., Hegedüs, Bárány, Markó, Hegyesi, Berta, Tóth Sz., Viski, Farkas, Németh A. Edző: Lázár Szilveszter.

A 80. percben egy rossz hazaadás után a kifutó Lőre becsúszva szerelt, de a labda Viski elé pattant, aki egyből az üres kapuba emelt. 0–1.

A Csorna mindkét félidőben mezőnyfölényben játszott a tíz emberrel védekező Tapolca ellen, de egy szerencsétlen mozzanat eldöntötte a három pont sorsát.

Jók: Fenyő, Nagy Sz., ill. mindenki.

Varga Péter: – Ellenfelünk csak a védekezésre koncentrálva egy pontért jött, mi ajándékoztunk nekik hármat. A vereségért csak magunkat okolhatjuk.
Lázár Szilveszter: – Egygólos mérkőzésen szerencsére mi rúgtuk azt az egyet.

***************
FC Sopron B - Csesztreg 3-3 (3-0)
Sopron, 100 néző. V.: Kovács G.
Gsz.: Birtalan (2), Legoza, ill. Ágoston (2), Németh I.

FC Sopron B: Fentős Á. – Herczeg G. (Körmendi), Varga D., Dlusztus (Németh B.), Horváth T., Legoza (Guttmann), Pál Gy., Freud, Németh D., Herczeg E., Birtalan. Edző: Végh Tibor.
Csesztreg: Dóra (Balogh B.) – Pászti, Hozbor, Fentős T., Somogyi, Pintér, Szabó T., Németh I., Nagy N., Ágoston, Pethő (Szabó P.). Edző: Fentős Pál.

A 21. percben a jó ütemben érkező Birtalan védhetetlenül fejelt a hálóba. 1–0. A 38. percben ismét Birtalan fejelt a kapuba. 2–0. A 42. percben Legoza előrevetődve fejelt a csesztregi hálóba. 3–0. A 48. percben Ágoston szépített. 3–1. A 75. percben ismét Ágoston vágta a hálóba a labdát. 3–2. Két perc múlva Németh I. lépett ki a védők közül és a bal sarokba bombázott. 3–3.

Két ellentétes félidőt láthattak a szurkolók, végül igazságos eredmény született.

Jók: Birtalan, Varga D., Freud, Legoza, ill. Fentős T., Németh I., Szabó T., Ágoston.

Végh Tibor: – Figyelmetlenségeink miatt két pontot veszítettünk.
Fentős Pál: – Az első félidei nulla-három ellenére is azt kell mondanom, többet tettünk a győzelemért, mint a hazaiak és meg is érdemeltük volna a három pontot.

***************
Veszprém - Győri ETO FC B 0-1 (0-1)
Veszprém, 100 néző. V.: Vizi.
Gsz.: Klement B.

Veszprém:
Varga P., Tálos, Foki, Bognár, Krén, Boromissza, Garai (Gersics), Iszlai, Wágenhoffer (Gaál), Tatai, Czvetko. Edző: Kozma Csaba.
Győri ETO B: Somogyi – Kiss Zs., Domanyik, Dombi, Leitold (Dorogi), Klement B., Koltai, Lappints (Nagy Á.), Granát (Markó), Csermelyi, Sánta. Edző: Klement István és Galambos Zoltán.

Az 52. percben Sánta parádés cselekkel ment el a bal oldalon, visszapasszolt labdáját Koltai tovább adta Klementnek, aki 20 méterről bombagólt lőtt. 0–1.

Jó iramú mérkőzésen megérdemelt vendéggyőzelem született, mivel az ETO több helyzetet is kidolgozott, míg a hazaiaknak csak kisebb lehetőségeik voltak.

Jók: Boromissza, Iszlai, Tatai, ill. Kiss Zs., Dombi, Klement B., Sánta.

Kozma Csaba: – Gratulálok!
Klement István: – Egyre masszívabbak vagyunk, mutatja ezt az is, hogy idegenben tudtuk nyerni, persze könnyebb lett volna, ha a kínálkozó lehetőségeink közül még egyet értékesítünk.

***************
Vép - SVSE-GySEV 2-0 (1-0)
Vép, 200 néző. V.: Erdősi.
Gsz.: Kiricsi, Szalai.

Vép:
Szép – Joó, Habda, Horváth T., Mesits (Takács), Horváth Á., Szalai, Kövér (Imre), Borsi, Kiricsi, Horváth D. Edző: Szép István.
SVSE-GySEV: Németh – Szabó Adrián, Katona, Reineck, Somogyi, Deák (Eredics), Párkányi, Pinezits, Szabó András, Homor, Varga. Edző: Mozsolits Jenő és Katona Sándor.

A 40. percben Deák beadását Varga az ötösről perdítette kapura, Szép bravúrral védett. A 45. percben Kiricsi 20 méterről lövésre szánta el magát, labdája megpattant egy védőn és védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba. 1–0. A 90. percben a hazai kapu előtti kavarodás után Szalai iramodott meg a kipattanó labdával és az üresen maradt kapuba gurított. 2–0.

Jók: Szalai, Imre, Horváth Á., ill. senki.

Szép István: – Az akarat és a szív diadala volt.
Mozsolits Jenő: – A saját erényeinkkel vert meg bennünket a szimpatikus vépi csapat.

***************
További eredmények:
Andráshida–Márkó SE 3–3, Hévíz–Sárvár 0–0, ZTE B–Répcelak 2–0, Bük–Keszthely 2–0.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pontokba került a rövidzárlat

Igazi rangadóhoz méltó mérkőzést játszott az NB II Nyugati csoportjának két élcsapata, hiszen az… Tovább olvasom