Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Egyik fél sem elégedett a döntetlennel

A Matáv Sopron hazai pályán 2–2-es döntetlent ért el a Ferencváros ellen. A soproniak kétszer is vezettek a mérkőzés során, de a Fradi mindkét alkalommal egyenlíteni tudott.
7. p: Pintér tört előre a felezővonaltól, majd a térfél közepén kiugratta a jobbösszekötő helyén érkező Lambulicot, aki 12 méterről az oldalhálóba lőtt.

A Matáv kétszer is vezetett, de Dragóner mindkét alkalommal egyenlíteni tudott.
14. p:
Balaskó 20 méteres, a balösszekötő helyéről elvégzett szabadrúgása a felső lécen csattant, majd onnan messzire kivágódott a mezőnybe a labda. Éppen a jobbösszekötő helyén tartózkodó Horváth A.-hoz került, aki 20 méterről, habozás nélkül óriási gólt lőtt félmagasan Szűcs kapujának bal oldalába. 1–0.

21. p:
Balaskó ugratta ki az újfent előretörő Lambulicot, aki kicsit hosszan vette át a labdát, s így a kifutó Szűcs felszedte előle a labdát.
25. p: Gera fejelt egy előrevágott labdát a soproni 16-oson helyezkedő Tököli elé, aki azonban hosszan vette át, így Milinte tisztázott.


34. p:
Fehér átadásával Tóth M. lépett ki a balösszekötő helyén. A Fradi védői kiszorították, ő pedig ügyesen Sira elé tálalt, aki a 16-os jobb oldali csücskétől ballal kapura lőtt, Szűcs fogta a rövid sarokra tartó labdát.

46. p:
Rósa jobb oldali szöglete után a berobbanó Dragóner 7 méterről előrevetődve fejelte a jobb alsó sarokba. 1–1.
53. p: Hanák bal oldali beadását követően Sira látványos mozdulattal a kaputól visszafelé csúsztatta a labdát Kiss kapujának bal oldalába. 2–1.

55. p:
Rósa jobb oldali bedobását követően Botis csúsztatta meg a labdát, Dragóner emelkedett a legmagasabbra és fejéről a jobb alsó sarokba vágódott a labda. 2–2.

59. p:
Tököli lépett ki a jobbösszekötő helyén, lerázta Lambulicot, de öt méterről csúnyán a kapu fölé vágta a labdát.

64. p:
Pető tálalt a balösszekötő helyén kilépő Tóth M. elé, akinek 12 méteres éles szögből leadott lövését Szűcs a mezőnybe öklözte.
Az első öt percben rengeteg volt az átadási hiba, a piros-fehér keresztcsíkos mezben játszó soproniak és a hosszanti zöld-fehérben feszítő fradisták gyakran egymáshoz passzoltak és nem a saját csapattárshoz.

A Matáv nyugodott meg előbb, a bal oldalon Hanák és Huszti ügyes összjátéka révén vezettek néhány formás támadást a hazaiak. Az első negyedóra végén aztán Horváth A. góljával megérdemelten szerzett vezetést a soproni csapat.

A továbbiakban is a Matáv akarata érvényesült. Hiába birtokolta többet a labdát a Fradi, a vendégek csak a soproni 16-osig jutottak el. Kapura is a soproniak voltak veszélyesebbek, a mezőnyben kifejezetten tetszetősen futballoztak és megérdemelten várhatták előnnyel a második félidőt.
Ferencvárosi góllal kezdődött a második játékrész, ám pár perccel később Sira egy pazar csúsztatással visszaszerezte az előnyt a Matávnak. A szurkolók még talán a gólon csemegéztek, és sajnos úgy tűnt, a soproni játékosok is ezt tették, ugyanis két perccel a Matáv újabb vezető gólja után ismét Dragóner vette be fejjel Milinte kapuját.

Ez a második ferencvárosi gól visszavetette egy rövid időre a soproni csapatot, igen veszélyes tíz percet produkált a Fradi. Gólt azonban nem sikerült szereznie, a félidő közepén magához tért a Matáv és vezetett még egy-két veszélyes akciót. Közen ahogy fáradtak a játékosok, úgy csaptak időnként magasra az indulatok, ám az eredmény már nem változott. A Ferencváros elvitt egy pontos a Káposztás utcából egy küzdelmes mérkőzésen, ám a látottak alapján a Matáv valamivel közelebb állt a győzelemhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Népszerűsítenék sportágukat az extrém vasalók

Figyelemfelhívó akciókat terveznek az extrém vasalók, akik arra hajtanak, hogy tevékenységüket… Tovább olvasom