Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Egy újabb befejezetlen mérkőzés

A hétvégén a Felpéc–Bőny kupaselejtező mérkőzés idő előtt fejeződött be, verekedés miatt.

Gólokban gazdag kupamérkőzést vívott egymással a Felpéc és a Bőny az elmúlt hétvégén. A meccs mégsem erről marad emlékezetes, hiszen a találkozó 3–3-as állásnál, a 87. percben verekedés miatt félbeszakadt.
Fodor Imre, a Felpéc elnöke három éve áll a sportegyesület élén, de botrány eddig még nem volt a pályájukon.

A konkrét esettel kapcsolatban elmondta: a dulakodást az váltotta ki, hogy egy szabálytalanságot követően a bőnyiek játékosa tarkón vágta a hazaiak futballistáját. Ezután egy néző, aki az elnök szerint nem felpéci illetőségű, berohant a pályára és sajnos a szurkolók közül többen is követték őt.

A nagyobb rendbontást szerencsére sikerült megakadályozni a rendezőknek, de a játékvezető azonnal lefújta az összecsapást. Az elnök még hozzátette, véleménye szerint a bíró gyenge teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy így ért véget, vagyis fejeződött be az összecsapás.

Szintén három esztendeje vezeti a bőnyi sportegyesületet Virág József. Az egykori sípmester úgy vélekedett, számukra nem annyira fontos a Magyar Kupa, éppen ezért egy jó edzőmérkőzésként fogták fel a felpéci kiruccanást. Szerinte a találkozó egészen a 87. percig barátságos hangulatban zajlott, aztán egy szabálytalanság után, melyet egy felpéci játékos követett el, elszabadultak az indulatok.

Véleménye szerint a mérkőzés zavartalan lebonyolításáért mindig a hazai egyesület a felelős, tehát őket hibáztatja a botrány kirobbanása miatt. „Minden bizonnyal forrnak a felpéci borok" – fejezte be az elnök.

A fegyelmi tárgyalást ma tartja a megyei szövetség, míg a találkozó visszavágóját vasárnap rendezik Bőnyön. Remélhetőleg az a mérkőzés békésebb körülmények között fejeződik be.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Barcelona visszavághat a Milannak

Ma nyolc mérkőzéssel folytatódnak a Bajnokok. Egy kivétellel valamennyi mérkőzés 20.45-kor kezdődik.… Tovább olvasom