Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Egy percre elájult a szemerei csatár

A DAC–Győrszemere megyei első osztályú mérkőzésen a vendégcsapat két kulcsjátékosát is elveszítette sérülés miatt.

A Győrszemere játékosa, Vörös Torma Martin agyrázkódást szenvedett, miután ütközött ellenfelével az 1–1-re végződő DAC–Győrszemere megyei első osztályú bajnoki mérkőzésen hétvégén. A csatár egy percig feküdt ájultan a pályán, majd mentő szállította a kórházba.

„Csak arra emlékszem, hogy Korsós Gyurival küzdöttünk a labdáért. Én oldalról érkeztem, ő pedig feltette a kezét, így belefutottam a könyökébe. Ezután a földre estem, nagyon fájt a fejem. Gyorsan a segítségemre siettek és elláttak, de ekkor már minden elhomályosodott előttem. Mikor kicsit összeszedtem magam, lekísértek a pályáról.

A kórházba mentő vitt be, ahol megröntgeneztek. Két óra múlva szerencsére haza is engedtek. Mivel az állkapcsom és a fejem is fájt, nehezen tudtam enni, de most már jobban érzem magam" – mondta a sérüléséről Vörös Torma Martin, a szerencsétlenül járt futballista.

A csatár ma már edzeni akar és a hétvégi mérkőzésen is ott szeretne lenni, legalább a kispadon.

Eszméletlenül feküdt a pályán Vörös Torma Martin csapata hétvégi bajnokiján. Fotó: Járeb Jutka
Eszméletlenül feküdt a pályán Vörös Torma Martin csapata hétvégi bajnokiján. Fotó: Járeb Jutka


Korsós György harmincháromszoros válogatott játékos – aki a Sturm Graz színeiben a Bajnokok Ligájában többször is szerepelt – másnap interneten az egyik közösségi oldalon és telefonon is elnézést kért tőle:
„Felhívott és elmondta, hogy nem akart sérülést okozni és nagyon sajnálja a történteket. Természetesen nincs harag köztünk. Ilyen bármikor történhet a futballpályán."

A Győrszemere egyik védője, Kalcsó Gábor is a kórházban kötött ki a meccs után. Neki az állán szakadt fel a bőr, amit össze kellett varrni. Ő valószínűleg nem játszhat a következő bajnoki találkozón.

„Az ilyen esetek benne vannak a fociban, ezért nem is haragszom senkire. Viszont úgy érzem, ha kicsit erélyesebb a játékvezető, elkerülhetők lettek volna a sérülések"– nyilatkozta a történtekről Germán Ferenc, a Győrszemere edzője. 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzelemmel kezdett a Mosonmagyaróvár

Az újonc mosonmagyaróvári csapat nem feltartott kézzel ment Vácra: 1 góllal sikerült nyerni az előző… Tovább olvasom