Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 29°C Még több cikk.

Egy kis emlékeztető 2. rész

Összegyűjtöttük Varga Zoltán nyilatkozatait és a csapattal kapcsolatos legfőbb történéseket 2001 őszéről és 2003 tavaszáról. Ha valaki azonosságokat vél felfedezni a két korszak között, az nem teljesen a véletslen műve.
Január 4.: Varga Zoltán szakmai igazgató: „Remélem, tiszta lappal indul minden, és sikerül a célokat megvalósítani... (...) Úgy érzem, a kilencedik, a hatodik, de akár a második hely sem lehet a cél, csak és kizárólag a bajnoki cím."

Január 15.: Tamási Zsolt vezetőedző lemondott, Csertői Aurélt előbb pálya-, utána vezetőedzőnek nevezték ki. Néhány nappal később Molnár, Mracskó, Filó és Erős Kispestre igazolt. Varga Zoltán a a törökországi edzőtáborozás után: „...jó körülmények között rengeteg munkát végeztünk, s a csapat rendkívül fegyelmezetten dolgozott. (...) Nekünk olyan együttest kell csinálnunk, hogy arra kíváncsiak legyenek a győri futballbarátok, megtöltsék a stadiont és szurkoljanak a csapatuknak... (...) Konokul egyet akarok, dolgozni, s ha hagynak, lesz eredmény... (...) A kispadon fogok ülni, s ezzel együtt a felelősség kizárólag az enyém.

Március 7.: Varga Zoltán: „Szerencsére most teljesen más hangulat fogadott, mint először. Sem a sajtó részéről, sem más irányból nincsenek támadások."
„A felkészülésünk úgy érzem, jól sikerült, de hogy ez valóban így van-e, az csak a bajnoki meccseken dől el. Úgy gondolom, olyan játékosok kerültek hozzánk, akik erősségei lesznek az együttesnek (Salamon, Jäkl, Vukoszavljevic, Bajevszki)."

Március 10.: Bajnoki rajt: Győri ETO–Videoton 0–4. „Az együttesem játéka nagyon meglepett, mondhatnám egy orrba csapás volt a számomra. Több játékosom is kritikán aluli teljesítményt nyújtott, egy pillanatig sem volt esélyünk a győzelemre." A mérkőzés után pénzbüntetést kaptak a győri játékosok.

Március 25.: Varga Zoltán: „Hucika és Peric viselkedése és teljesítménye minősíthetetlen, ezért a továbbiakban nem számítok rájuk."

Május 18-án Peric csereként pályára lépett az MTK ellen.

Április 7.: Kispest–ETO 0–2. Az egyetlen siker a szakmai igazgató munkálkodása alatt. A csapat ezzel bekerült a felsőházba.

Április 24.: Két hazai vereséget követően Varga Zoltán újabb pénzbüntetéssel sújtotta az egész csapatot, valamint a juniorgárdában szerepelt Karabaticot és Weitnert.

Május 22.: Csak a tavaszi eredmények alapján az ETO az utolsó előtti helyen áll az NB I-ben. Varga Zoltán eddigi mérlege: egy győzelem, hat döntetlen és hat vereség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajakos világbajnokunkat doppingoláson érték

A hétszeres világbajnok, Hegedűs Róbert szervezetében az április elsejei vizsgálaton találtak… Tovább olvasom