Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Edzőkérdés is van

A Mosonmagyaróvári TE vezetősége kritikán alulinak értékelte a csapat eddigi teljesítményét.

A Mosonmagyaróvári TE pénteki elnökségi ülésén meghallgatták a labdarúgócsapat edzőjének beszámolóját: a vezetőség kritikán alulinak értékelte a csapat eddigi teljesítményét. Az ügyvivőt megbízták, dolgozzon ki alternatívát az edző személyét illetően.

Dr. Szeredi Ádám, az egyesület elnöke elmondta: meghallgatták az ügyvivő, az utánpótlásgárda és az első csapat edzőjének beszámolóját az őszi idényről. Az utánpótlás eredményeit elfogadhatónak találták, a felnőttcsapat szereplésével azonban elégedetlenek. Úgy vélik, a csapat többre hivatott, s egyenesen kritikán alulinak tartják az elért 14. helyezést. Az elnökség véleménye szerint a korábbi néhány hetes fizetési csúszások nem adnak magyarázatot a labdarúgók gyenge szereplésére.
Az edző személyét illetően is vannak még kérdőjelek. Bár Tiba Zoltán szerződése jövő nyárig szól, az elnökség megbízta az ügyvivőt, hogy a következő, december 12-i ülésre „dolgozzon ki alternatívát" a tréner személyét illetően.

A vezetőség a pénzügyi helyzetről is értekezett: az egyesületnek jelenleg nincs tartozása. A jövő évi költségvetés várhatóan 65–70 millió forintot emészt fel, melynek nagyjából felét vállalta magára a helyi önkormányzat, s a fennmaradó összeg egy részére sikerült csak szponzorokat találni.

Szó esett arról is, hogy egy „tehetősebb" multicég bevonására lenne szükség, mely nagyobb összeggel támogathatná az egyesületet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvásárolták a szebb napokat is megélt Paris Saint-Germaint

Egy háromtagú befektetői csoport vásárolta meg az egyik legpatinásabb francia labdarúgóklubot, a… Tovább olvasom