Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Ebben is sokat segített

Hazatért Hollandiából az Audi-ETO két játékosa, Radulovics Bojana és Simona Gogirla.

Radulovics Bojana a nyáron szerződött Győrbe, ám éppen egykori klubja, a Dunaferr ellen súlyos vállsérülést szenvedett. A klasszis játékos további pályafutása is veszélybe került, ám most optimistán nyilatkozott a gyógyulás esélyeiről Radulovics.

„A vártnál sokkal jobb a vállam. Sokat dolgoztunk az öt nap alatt, s néhány speciális gyakorlatnak köszönhető ez a javulás. Az itthon, valamint a Laurens Ebben által összeállított gyakorlatokat kell most majd végeznem, s ha továbbra is így javul az állapotom, akkor talán márciusban már újra pályára léphetek. Persze elsietni semmit sem szeretnék, de nagyon bizakodó vagyok" – mondta Radulovics Bojana, aki a hétvégén az egyik termálfürdőben folytatja rehabilitációját.
Simona Gogirla válla februárban sérült meg, s bár az ősszel már játszott a győri csapatban, lövő-erején még erősen érződik a hosszú kihagyás.
„Nagyon hasznos volt számomra ez az öt nap, hiszen magam is érzem, hogy erősebbek a lövéseim.

Az itthoni gyógytorna is sokat segített, ám két izomcsoportot kevésbé dolgoztunk meg, a holland szakember útmutatásai viszont rengeteget javítottak ezek állapotán. Magam sem vártam, hogy ilyen javulás mutatkozik majd nálam. Kaptam egy programot, s e szerint kell tovább dolgoznom. Nagyon bízom benne, hogy a Bajnokok Ligájára már teljesen rendben leszek, s hasonlóan tudok teljesíteni majd, mint a sérülésem előtt" – mondta Gogirla, aki Amszterdamból egyenesen Bukarestbe repült, ahol csatlakozott a hétvégén világbajnoki előselejtezőt játszó román válogatotthoz. Gogirla ezt követően egy hét pihenőt kap, s csak december 11-én kapcsolódik be az Audi-ETO felkészülésébe.

A két játékos egyébiránt elmondta: nagyon köszönik a klubnak a lehetőséget, mert a helyszínen kiderült, nem egyszerű eljutni a szakemberhez.

Vanyus Attila, a klub elnöke ehhez annyit tett hozzá, jó kapcsolataiknak köszönhetően szerencsére nem került sokba a konzultáció – az összeg nagyságáról annyit árult el, hogy csupán százezres tételről van szó –, ráadásul januárban Magyarországon újra találkozik a két játékossal, hogy megnézze, mennyit javult a két átlövő állapota.
Ha minden jól megy, Radulovics márciusban újra játszik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pezsgő győri utánpótlás

Százhúsz igazolt utánpótkláskorú játékosa van a Győri ETO HC-nek. A legnépesebb csoport a… Tovább olvasom