Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Dragóner szerződés-mizériája

Mint ismeretes, a védő a múlt héten megegyezett a belga Molenbeek vezetőivel, mától azonban a Guimares edzésein vesz részt. A Molenbeekkel kötött szerződését hazahozta magával, itthon átnézette jogászokkal, és ekkor derült fény néhány turpisságra.
- A klub elöljárói és az őt képviselő menedzser végig egy nettó összegű szerződési ajánlatról beszéltek - mondta Dragóner -, az írott szerződésben azonban már bruttó számként került be ugyanaz az összeg. Miután sem flamandul, sem franciául nem beszélek, ez csak itthon derült ki. Arról már nem is beszélve, hogy többféle garanciát is kértem, hogy szerződésem időtartama alatt teljes biztonságban lehessek a családommal együtt Brüsszelben, ám ezek közül a nyolc oldalon megfogalmazott írásbeli megállapodásba már semmi nem került bele. Később ráadásul egy másik szerződést is akartak készíteni, ezt viszont már én nem akartam elfogadni.

Közben egy angol menedzseriroda, a Stellar is színre lépett, a cég jogászai szintén átvizsgálták a szerződést, és ők javasolták, hogy a futballista azonnal mondja fel a kontraktust, mert az az UEFA és FIFA szabályaival sem egyezik meg. A válogatott védő nem aggódik azért, mert végül Portugália felé vette az irányt, hiszen, ha a belgák a FIFA-hoz fordulnak, akkor a szerződés egyéb más hiányosságai is felszínre kerülhetnek.

Dragóner játékengedélye egyébként még itthon, az MLSZ birtokában van, és csak később derül majd ki, hogy a hazai szövetség ezt melyik klubnak adja majd ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

R. Schumacher a ringen tér vissza

Ralf Schumacher a Magyar Nagydíjon szeretne visszatérni az F–1 idei versenysorozatába. A… Tovább olvasom