Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Döntetlen az Újpest ellen

Reszeli Soós István, a Győri ETO szakmai igaz- gatója azt remélte, csa- pata a téli pihenő előtt jó eredménnyel búcsúzik.

Győri ETO FC- Újpest FC 1 - 1

Gólöröm az ETO- nál.
Az Újpest ellen azonban nem sikerült megszerezni a hőn áhított győzelmet, az ETO-nak meg kellett elégednie egy ponttal.

A zöld-fehérek gyorsan megszerezték a vezetést, utána azonban az első félidő nagy részében a vendégek játszottak mezőnyfölényben a szinte csak védekező győriek ellen. Szünet után egy szabadrúgásból szépített az Újpest, ekkortól érdekes, változatos játék alakult ki. A győzelmet jelentő gólt egyik fél sem tudta megszerezni, az eredmény igazságos.

8. perc: a győriek labdát szereztek a kitámadó Újpest ellen, Peric és Vincze O. szép összjátéka végén utóbbi 5 méterről lőtt az üres kapuba. 1–0.

38. perc:
Simek remek szólóját láthatták a nézők, amelynek végén 14 méteres lövése nem sokkal ment a jobb kapufa mellé.

57. perc:
Horváth R. buktatta Kovácsot, a 22 méteres szabadrúgást Tóth N. bombázta a győri kapu bal felső sarkába. 1–1.

58. perc:
Peric 25 méteres bombája Vlaszák kezéről vágódott a felső lécre, majd onnan az alapvonalon túlra.

70. perc: Simek adott Kovács Z. elé, aki 13 méterről lőtt, labdáját Sztevanovic tornázta a léc fölé.

A nagyon kevés néző előtt jobbára az Újpest játszott mezőnyfölényben, a győriek azonban egy korán megszerzett szép góllal vezettek a szünetben. A fordulást követően viszonylag gyorsan egyenlített az Újpest, majd érdekes, változatos játék alakult ki. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, az eredmény azonban nem változott. Az ETO szépen, győzelemmel szeretett volna búcsúzni szurkolóitól, ez nem sikerült, és a döntetlen igazságosnak is mondható.

Így látták

Vincze János, a Vincze testvérek édesapja: – Úgy gondolom, nem reális eredmény ez a döntetlen. Jól játszott az ETO, megérdemelte volna a győzelmet. Ottó csapata egyik legjobbja volt, de Gábor is remekül helytállt, elégedett voltam a teljesítményükkel.


Kovács Zoltán: – Jobban játszottunk, mint az ETO, azt hiszem, itt hagytunk két pontot Győrben. A mérkőzés vége felé óriási helyzetbe kerültem, sok időm nem volt, gyorsan el kellett vállalnom a lövést. Sajnos kimaradt a helyzet, ami ha bemegy, biztosan megnyerjük a találkozót.

Póczik József, az ETO egykori labdarúgója: – Sokkal jobb játékot és sokkal több nézőt vártam az Újpest elleni mérkőzésen. Csak reménykedem, hogy valamikor ismét telt ház lesz ebben a stadionban, de ehhez mindenképp jobb csapatot kellene csinálni.

Makra Zsolt: – Az első félidőben egy remek kontratámadás után jutottunk vezetéshez, amely után az Újpest játszott mezőnyfölényben. A folytatásban egy hatalmas szabadrúgásból egyenlítettek a vendégek, utána viszont nekünk volt több lehetőségünk a gólszerzésre.

Farkas Balázs:
– Számomra kudarc az egy pont. Úgy érzem, a látottak és az eredmény nem tükrözi hűen a két csapat közötti különbséget.

Darko Peric:
– Jó mérkőzést játszottunk az Újpesttel. Megérdemelt vezetéshez jutottunk, ezután az Újpest birtokolta ugyan többet a labdát, de csak egy jól eltalált szabadrúgásból tudott egyenlíteni. Később mi játszottunk jobban, végül igazságos pontosztozkodás született.
Birkás Tivadar győri országgyűlési képviselő: – Igazságosnak vélem a végeredményt. Szerintem az ETO jó taktikával lépett pályára, az Újpest sokáig láthatóan nem tudott mit kezdeni a győri védelemmel. Remélem, a tavaszi folytatásban azért előbbre lép a csapat.

Reszeli Soós István: 
– Küzdelmes mérkőzésen egy nagyszerűen játszó Újpest ellen reális eredmény született. A vendégek egyenlítő gólja után sokkal több lehetőségünk adódott, kis szerencsével meg is nyerhettük volna a találkozót.

Mészöly Géza:
– Az eredményt illetően csalódott vagyok. Úgy érzem, magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertük meg a mérkőzést, amelyen sokkal több gólhelyzetet dolgoztunk ki, mint a házigazdák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Disszertáció gyakorlatban

Egy soproni illetőségű szakember, Sterbenz Tamást választották a női… Tovább olvasom