Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Döntetlen a rangadón

A hideg, szeles idő ellenére álmosan kezdtek a csapatok, jó húsz percig szinte csak méregették egymást, a játék zömében a két tizenhatos közé korlátozódott.
Talán a rutin, talán a példamutatás hozta, hogy Farkas Csaba gondolt egy merészet és öt játékost kicselezve jutott el a Dózsa kapujáig, de az utolsó pillanatban a védők menteni tudtak. A Dózsa válaszként formás jobb oldali támadást vezetett, aminek végén Kutich megszerezte a vezetést. 1–0. Ezt követően az Abda is többet merészkedett előre, aminek a félidő befejezése előtt meg is lett az eredménye. Egy jobb oldali beadásnál a hazai kapus csak kiütni tudta a labdát és a résen levő Farkas könnyedén lőtt a hálóba. 1–1.

A szünetben Józsa Péter, a Bajcs edzője tömören így fogalmazott: „Jelenleg reális a döntetlen." Horváth Dénes, az Integrál-DAC szakvezetője más szemmel is nézte a találkozót: „Jobban kezdett a Dózsa és a kölcsönadott csatárunk, Kutich Peti érvényesítette erényét, amivel megszerezte a vezetést. A félidő második felére feljött az Abda, így az egyenlítés is megérdemelt volt."

Szünet után megélénkült a játék, de továbbra is kiegyenlített küzdelem folyt, bár egy alkalommal az abdai csatárok megremegtették a kapufát. A nagy küzdelemnek tudható be, hogy a mérkőzés utolsó harmadára megfogyatkozott a Dózsa. A játékvezető nem díjazta a mellmagasságbeli játékot és Szalait elküldte az öltözőbe. De nem abba az öltözőbe, amit a hazaiak biztosítottak az Abdának, mert a találkozó után heves szóváltás közepette fürdés nélkül távoztak a vendégjátékosok.

Karácsony László, a hazaiak szakosztályvezetője próbálta meg csitítani a háborgókat és kérte az alábbiak közlését: „A szakosztály nevében elnézést kérünk az Abdától az öltözés terén történt szervezési hibáért. Az esetből okultunk, legközelebb hasonló eset nem fordul elő."
Jók: Varga R., Kutich, Stemmer, ill. Farkas, Neszméry Knauz.
Pék László: – Magabiztos, jó játékunk is kevés volt a három pont megszerzéséhez.

Horváth Tamás: – A súlyosan sérült Győry Ádámnak mielőbbi felgyógyulást kívánunk. A Dózsához nem méltó körülményeket biztosítottak számunkra az öltözködéshez, a mérkőzésre való felkészüléshez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matáv sopron: kérdőjelek a védelemben

Az elmúlt két hazai mérkőzésén a Matáv Sopron labdarúgócsapata mindkét ellenfelét 5–0-ra… Tovább olvasom