Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Döntetlen a Fradi ellen

Labdarúgás - Több megyei csapat is felkészülési mérkőzést játszott a hétvégén. Alapos vérfrissítésen ment keresztül az Integrál-DAC. Öt új labdarúgó érkezett az együtteshez és Birkás Tivadar társadalmi elnök még az utolsó pillanatban is két új játékos ügyét intézte. Buzgólkodását siker koronázta, hiszen megegyezett Sallói Istvánnal, az Újpest vezetőjével, s ennek értelmében Ogbodo és Bisoye is Győrben folytatja pályafutását kölcsönjátékosként.
Ferencváros–Integrál-DAC 0–0

Albert Flórián Stadion, felkészülési mérkőzés, 1200 néző. V.: Radványi.
Ferencváros: Holczer (Zarzicky) – Fülöp M., Dragóner, Baranyai T. (Szkukalek), Mátyus, Fitos (Lazic), Lipcsei, Csiszár D. (Vasas), Deme (Kulcsár D.), Bar-
tha (Szalai T.), Shaw, Ndjodo. Edző: Csank János.
Integrál-DAC: Deli – Pásztor D., Szabadfi, Töltösi, Présinger, Csikós, Müller Zs., Ludánszki, Lajtos D., (Meggyes), Laki, Bali. Edző: Szentes Lázár.

Alapos vérfrissítésen ment keresztül az Integrál-DAC. Öt új labdarúgó érkezett az együtteshez és Birkás Tivadar társadalmi elnök még az utolsó pillanatban is két új játékos ügyét intézte. Buzgólkodását siker koronázta, hiszen megegyezett Sallói Istvánnal, az Újpest vezetőjével, s ennek értelmében Ogbodo és Bisoye is Győrben folytatja pályafutását kölcsönjátékosként.

A nigériai labdarúgók azonban még nem futballoztak szombaton a Ferencváros elleni előkészületi mérkőzésen. Ennek ellenére elmondható, hogy jól sikerült az Integrál-DAC főpróbája, hiszen Deli Zoltánék döntetlenre mérkőztek az NB II Keleti csoportjából az élvonalba igyekvő, nagy múltú Ferencvárossal. A mérkőzés egyes szakaszaiban az Integrál jobban játszott, mint a Ferencváros, főleg Deli Zoltán nyújtott megbízható teljesítményt, s Laki Balázs is gyakorta hozta nehéz helyzetbe a hazai védőket. Noha a Fradinak csupán két nagy lehetősége volt, s egyszer ugyan Dragóner fejese a kapufán csattant, de mégis a DAC hagyta ki a legnagyobb helyzetet. Bali már csak a kapussal állt szemben, de a lövés helyett passzolt, így aztán maradt a 0–0.

– Nem játszottunk rosszul – mondta Deli Zoltán. – Pedig most futballoztunk idén először füvön, s bizony szokni kell még a talajt. Mi, játékosok is úgy érezzük, hogy erősödött a keret, nagy harc várható a csapatba kerülésért, de ez előnyünkre válhat, s hisszük, hogy a bajnokság végére még az ötödik helynél is jobb helyen végezhetünk a tabellán.

Integrál-DAC–Nádszeg 4–2 (2–1)

Győr, felkészülési mérkőzés, 50 néző. V.: Nagy Z.
Integrál-DAC: Somogyi (Vojinovic) – Meggyes, Szücs, Horváth, Sallai, Király (Gerstweiler), Galántai, Gál B., Bognár (Keglovich), Nagy T., Vecsei. Edző: Szentes Lázár.
Gsz.: Nagy T. (3), Gál B., ill. Berényi, Csillag.

Gyirmót–Lipót-Pékség 3–0 (2–0)

Gyirmót, felkészülési mérkőzés. 100 néző. V.: Mogyorósi.
Gyirmót: Boros (Molnár) – Földes, Kozmér (Horváth), Radics (Pirka), Németh L., Varga G. (Nagy Z.), Török, Baumgartner (Nyári), Burányi (Pék), Szabó Zs., Oross (Tóth N.). Edző: Hannich Péter.
Lipót-Pékség: Bálint – Ásványi, Török Sz., Sipos, Krén, Fajkusz, Kiss Á. (Szmodics), Magyar, Gollovitzer (Bognár), Simon, Czanik (Cseri). Edző: Gunyhó Ferenc.
Gsz.: Kozmér (2), Tóth N.

MTE 1904–Csorna 0–0

Mosonmagyaróvár, felkészülési mérkőzés, 100 néző. V.: Kulcsár K.
MTE 1904: Antal – Taglialegne, Ferencz D. (Németh B.), Császár, Tóth N., Burián, Fehér B., Japa (Zentai), Schafranek, Régi, Zámbó. Edző: Véber György.
Csorna: Lőre (Póczik) – Buti (Szabados), Jakab, Fenyő, Nagy Sz., Bárány (Csonka), Kiss M., Baán, Nyerges, Herczeg, Hollósi (Véghelyi). Edző: Varga Péter.
Kiállítva: Császár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mörtel nem játszik, de így is maradna

Labdarúgás - Hamarosan a dán élvonalban szereplő AGF Aarhus teszteli a győri ifj. Mörtel Bélát. A… Tovább olvasom