Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Döntésre vár a Gy. Dózsa

Év elején írtunk arról, hogy a súlyos anyagi gondokkal küzdő Győri Dózsa Sportegyesület mentkötélre vár.

Sillai László
Napjainkig ez még nem történt meg.

A Kisalföld az idei év elején (Győri Dózsa: menekülés vagy megszűnés?, 2006. január 3.) írt arról, hogy a régóta súlyos anyagi gondokkal küzdő Győri Dózsa Sportegyesület a maga tizenegy szakosztályával mentőkötélre vár.

Sillai László ügyvezető elnök elmondta: a létesítmények katasztrofális állapotban vannak, szinte nincs olyan csarnok, öltöző, játéktér, amely ne szorulna jelentős felújításra. Kivételt képez természetesen a részben pályázati pénzből épülő labdarúgópálya. Jelentkezett viszont egy befektetői csoport, amely a Bercsényi ligeti létesítményben fejlesztéseket végezne – ettől a szakosztályok anyagi helyzete  javulna –, ám csak akkor, ha a sporttelep tulajdonviszonyait „befektetésbarát" módon sikerül rendezni.

Ez annyit jelent, hogy a kft. akkor hajlandó befektetni, ha a Belügyminisztérium a sportlétesítmény kezelői jogát átadja a Győri Dózsának.
Azóta eltelt három hónap, kíváncsiak voltunk, történt-e előrelépés az ügyben.

Sillai László ügyvezető elnök: „Minden illetékes a támogatásáról biztosított bennünket, de papír nincs a kezünkben arról, hogy a vagyonkezelői jogot a Belügyminisztérium átadná az egyesületnek. Ennek a lehetőségeit még vizsgálják. Amíg nem születik számunkra kedvező döntés, addig nem tudunk lépni a létesítmény és a klub sorsát illetően sem."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elutasították a Ferencváros kérését

A Ferencváros labdarúgócsapatának április 9-én, illetve 23-án az eredeti sorsolás szerint 11:30-kor… Tovább olvasom