Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Diósgyőri FC- Matáv FC Sopron 1-0

Az első 45 percben kiegyenlített erők csatáztak, mindkét együttes kihagyta a lehetőségeit.
A soproni védelmet egyszer mattolta a Diósgyőr.
6. perc:
Sira lépett ki a védők közül, de a 16-oson belül rosszul tette maga elé a labdát, és erőtlen lövését követően Kövesfalvi hárított.

9. perc: Vitelki 24 méterről lőtt, de a labda lecsúszott a középpályás lábáról és Belényesi elé került, aki nyolc méterről, jobbal a jobb sarokba lőtt, ám Horváth Tamás gyors vetődéssel tisztázott.

14. perc:
Bárányos adta jól a labdát Tóth Mihálynak, akitől Sira kapta azt, de a csatár nyolc méterről laposan a jobb sarok mellé lőtte a labdát.

38. perc:
Bárányos középről, 24 méterről célozta meg a diósgyőri kaput, a labda Hompoth testéről vágódott a bal sarok mellé. A beívelt szöglet után az elöl tartózkodó Bagolyt találta tiszta helyzetben a labda, a védő a jobb felső sarok felé fejelte, Kövesfalvi viszont bravúros mozdulattal ütötte a mezőnybe a labdát.

41. perc:
Hanák bal oldali beadását követően Bárányos 3 méterről fejelt a kapu közepén a léc alá, de Kövesfalvi reflexmozdulattal szögletre tolta a labdát.

45. perc:
Tisza szabadrúgását követően hatalmas kavarodás támadt a soproni kapu előterében. Mogyoródi kétszer, Polyák pedig egyszer kísérletezhetett a gólszerzéssel közvetlen közelről, de Horváth Tamás és a kapufa egyesült erővel tisztázott.

52. perc:
Tisza a jobb oldalról cselezte be magát a 16-os előterébe, 18 méterről, ballal, félmagasan lőtt, a labda a bal oldali kapufáról pattant viszsza a mezőnybe.

66. perc: Egressy kapott labdát a soproni térfél közepén, tett néhány lépést vele, majd a kapujából kint álló Horváth Tamás fölött 24 méterről lágyan a jobb felső sarokba emelt. 1–0.

Az első 45 percben kiegyenlített erők csatáztak, mindkét együttes kihagyta a lehetőségeit, melyekből azért a hazaiaknak adódott több. A lelkesen és nagy akarással játszó hazai csapat aztán a második félidőben is többet tett a sikerért, mint ellenfele, így megérdemelte a minimális különbségű győzelmet. Hátránya tudatában újítania kellett volna a Sopronnak, ám hiába támadta végig az utolsó negyedórát, nem tudott egyenlíteni.

Gálhidi György:

– Sok hiányzónk volt, ez nehezítette helyzetünket. Óriási szívvel küzdöttünk, örülök az újabb három pontnak, hiszen egy jól játszó Sopront győztük le.

Pintér Attila:

– A játékunkkal nem volt különösebb gond. Az első félidőben kellett volna eldöntenünk a mérkőzést. A szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, és végül a szerencsésebb csapat nyert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Disszertáció gyakorlatban

Egy soproni illetőségű szakember, Sterbenz Tamást választották a női… Tovább olvasom