Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Diáksport - Testnevelőket díjazott a megyei diáksport-egyesület

A Győr-Moson-Sopron Megyei Diáksport Egyesület év végi díjkiosztó ünnepségén idén is a megyei diáksportban kiemelkedő eredményt elért vagy régóta magas színvonalú munkát végző testnevelőket díjazták.
Rácz József, a megyei szervezet vezetője kiemelte: minden ilyen találkozás ünnep. Öröm, hogy vannak testnevelők, akik sokszor a szabadidejüket is feláldozzák a gyerekek sportolása érdekében. Nem könnyű feladat a gyerekeket elcsábítani a számítógépek és az egyéb szórakozási lehetőségek mellől.
Díjazottak

Emléktárgyat és oklevelet kaptak a megyei diáksportban tanúsított kiemelkedő munkájukért: Ferenczy Tamás abdai, Németh Gyöngyi és Farkas Roland győri, Bedő Zoltán mosonmagyaróvári, Budai Róbert levéli, Nagy Zoltán ásványrárói, Farkas Róbert szili, Horváth-Szalainé Gróf Csilla fertőszentmiklósi, Németh István fertődi, Némethné Tarsoly Anikó kapuvári, Hardi János veszprémvarsányi, Krasznai Andrea és Sejber Istvánné soproni testnevelők.

Idén hagyományteremtő szándékkal jutalmazott az egyesület olyan személyeket, akik munkájukkal és hozzáállásukkal segítik a diáksportot. Elsőként Németh Zsolt, a győri Bercsényi-iskola igazgatója és Aller Imre, Kóny polgármestere kapta meg a díjat.

A mostani esztendő jelentőségét továbbá az adta, hogy a Magyar Diáksport Szövetség idén ünnepelte 30. születésnapját. Ebből az alkalomból Kovács István volt megyei sportigazgató emlékezett meg a kezdetekről és a további évekről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Birkózás - Klauz-emlékgála negyedszer Győrben

Negyedik alkalommal rendezték meg Győrben az egykori kiváló birkózóról elnevezett Klauz László… Tovább olvasom