Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Dedikált Újjászületés című könyvet nyertek olvasóink

A kisalfold.hu olvasói 5 darab a Győri Audi ETO játékosai által dedikált Újjászületés című könyvet nyert.

December 16-án sorsoltunk

A nyertesek:

Kállai Tímea
Frank Adrienn
Kiss Sándor
Kovács Anikó
Király Alexandra

A nyerteseket e-mail-ben értesítettük. Gratulálunk!

A JÁTÉK

Újjászületés
- Pokol és menny a Valcea elleni visszavágón - megjelent a Győri Audi ETO KC könyve

Már kapható a BL-győztes győri kézilabdázók fantasztikus tavalyi szezonjáról szóló könyv. A kiadvánnyal a klub felejthetetlenné igyekszik tenni a csapat egyedülálló győzelmi sorozatát, amelyet kis híján megsemmisített a Valcea elleni BL-elődöntő visszavágója. A lányok azonban kikeltek a sírból, és 10 perc alatt megfordították a meccset, óriási örömet szerezve ezzel a jelen lévő ötezer szurkolónak. A döntő és az azt követő ünneplések egy életen át elkísérik mindazokat, akik részesei lehettek a régóta várt győri álomnak.

A könyvből megtudhatjuk, hogyan élte meg a csapat a pokol őrjítő, és a menny felemelő pillanatait, és mi adta az erőt a mérkőzés megfordításához. Elolvashatunk továbbá számos kulisszatitkot a felkészülésekről, az élsportolók küzdelmes mindennapjairól, és természetesen magukról a játékosokról is. Kiderül, mit érzett Görbicz Anita, amikor tavaly Podgoricában megkapta a BL-gólkirálynői címet, és mit, amikor nyakában BL-aranyéremmel ötezer szurkoló énekelte neki a születésnapi dalt. Hogyan vált a 17 évesen még tehetségtelen Heidi Löke a világ legjobb kézilabdázójává, ki volt az, akit még mosogatólánynak sem vettek fel Spanyolországban, hát lett belőle BL-győztes kézilabdázó. Kovacsics Anikó elmeséli, hogyan remegett a térde, amikor először bemerészkedett a felnőttek öltözőjébe, és azt is megtudhatjuk, mi járt Ambros Martín fejében, amikor Veszprémben 10 perccel a meccs vége előtt, mínusz hatnál magába roskadva leült a kispadra.Az ETO-szurkolók kelléktárából tehát semmiképp nem hiányozhat ez a relikvia, de ajánljuk mindenkinek, aki olvasni, tanulni szeretne összetartásról, csapatszellemről, fegyelemről, küzdésről, a sikeres karrier titkairól.

A könyv ára 2.900 forint, kapható az Alexandra, Libri és Líra könyvhálózatokban, a Tesco áruházakban, valamint az ETO Shopban és annak webes verziójában.

Nyerjen dedikált könyvet!!!

A kisalfold.hu olvasói 5 darab a Győri Audi ETO játékosai által dedikált Újjászületés című könyvet nyerhetnek, amennyiben helyesen válaszolnak a kérdésekre:

1. Ki az Audi ETO vezetőedzője?

a - Ambros Martín
b - Konkoly Csaba
c - Róth Kálmán

2. Ki volt az 2012-es BL szezon gólkirálynője?

a - Görbicz Anita
b - Kovacsics Anikó
c - Heidi Löke

A helyes válaszokat az online@kisalfold.hu e-mail címre várjuk. Beküldési határidő: december 13. (péntek) 12 óra. Sorsolás december 16. (hétfő).

Tárgy mezőbe, kérjük írják be: Újjászületés.

A nyerteseket e-mail-ben értesítjük. A könyveket december 17-től vehetik át a szerencsés nyertesek a szerkesztőségünkben (Győr, Újlak u. 4/A) délelőtt 8 és délután 4 óra között.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NFL - Peyton Manning az év sportembere a Sports Illustratednél

Peyton Manninget, a Denver Broncos amerikaifutball-csapatának irányítóját választotta az év… Tovább olvasom