Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Dávid lett a tippmester

Játékunk fődíját – egy kétszemélyes külföldi utazást – az összesítésben legtöbb helyes találatot elérő győri 14 éves diák, Varga Dávid nyerte meg.

Harminckilenc hét után véget ért a Kisalföld, a győri Rába Que-
lle fürdő és Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester. Szerencsére nagyon sok olvasónk döntött úgy, hogy részt vesz a sorozatban, s hétről hétre megpróbálja helyesen megtippelni az általunk kijelölt sportesemények végkimenetelét. Eleinte hetente közel ezer, később öt-hatszáz állandó játékosunk küldött kitöltött szelvényt szerkesztőségünkbe. Sokan azért kezdtek játszani, hogy a fődíjat, a kétszemélyes külföldi utazást megnyerjék.

Ez végül, nagy hajrá után a 14 éves Varga Dávidnak sikerült. A győri fiatalember egy fordulót sem hagyott ki, s amikor elkezdődött a játék, meg sem fordult a fejében, hogy ő lesz a tippmester. Sőt, az sem, hogy a viszonylag gyenge kezdés után – volt olyan hét, amikor mindössze öt helyes találatot ért el – befejezze a játékot.

„Amúgy futballozom, a győri Integrál-DAC korosztályos csapatában – mesélte érdeklődésünkre a külföldi utazás boldog tulajdonosa. – Édesapám és én játszottunk a családban, egyedül töltöttem ki a szelvényeimet, szerencsém volt, s kicsit ismerem is a csapatok képességeit. Úgy gondoltam, hogyha egyszer elkezdtem, végigjátszom az összes fordulót, s nem bántam meg."

Nyertesünk a szomszédos államok kivételével nem járt más országban, így rendkívül nagy ajándéknak tekinti az utazást.

„Az utolsó öt fordulóban már reménykedtem, hogy sikerül a fődíjat megnyernem, izgultam, bár a taktikámon, miszerint döntetlenre nem nagyon tippeltem, nem változtattam. Hogy kivel megyek? Még nem döntöttük el. Minden bizonnyal édesapám vagy édesanyám lesz a kísérőm. Már nagyon várjuk az utazást" – tette hozzá zárásként a fiatal nyertes.

A főnyeremény mellett egyébként értékes díjakat kapnak a játék 2. és 3. helyezettjei. Sőt, szerkesztőségünk úgy döntött, a Tippmester további helyezettjeit – a 10. helyig bezárólag – 5 és 10 ezer forintos könyvvásárlási utalvánnyal jutalmazzuk. Nyerteseinket jövő hét kedden, 16 órára várjuk a győri szerkesztőségbe.

A heti programból sajnos egy labdarúgó-mérkőzést törölni kellett. A Kapuvár–Csesztreg kilencven perc, ahogy arról a Kisalföldben is beszámoltunk, egy vendégjátékos rosszulléte miatt szakadt félbe. Természetesen ezt a találkozót nem vettük figyelembe a heti játék során.

Az utolsó héten a legtöbb találatot – tizenkettőt – egy hölgy, a győri Rajna Beatrix érte el. Második Licskai György soproni olvasónk lett. A harmadik helyen pedig a szintén soproni Varga Raymond végzett.

A heti nyertes és utóbbi játékosunk a már megszokott focilabdával lett gazdagabb, míg a második helyezett fürdőbelépőt nyert a győri Rába Quellébe. A szerencsés tippelők Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át a nyereményeiket.

A játék utolsó, 39. fordulójának helyes tippsora a következő: 1, 1, 2, 2, 2, 2, törölve, 2, 1, 1, 1, 1, 1 + 2.

Szeitz Tibor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmaradt a triplázás a Népligetben

Drámai csatában kapott ki a Ferencváros otthonában az előző két kiírás aranyérmese, az Audi-ETO, így idén Görbiczéknek meg kellett elégedniük az ezüstéremmel.
Tovább olvasom