Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Darts - Kupasiker Barátok közt

Soft szakágban is kupagyőztes lett a Győri Darts Club női együttese, amelynek tagjai együtt ünnepeltek a Barátok közt népszerű színészével, Szőke Zoltánnal.
  
A Győri Darts Club évek óta meghatározónak számít idehaza a nyilas sportágban, ennek megfelelően idén minden megszerezhető címet be is gyűjtöttek a klub „pontos" lányai.

A hölgyek korábban országos bajnoki címet szereztek csapatban soft és steel szakágban, nemrég pedig Győrött diadalmaskodtak a steel Magyar Kupában.
Múlt hétvégén Budapesten, a Wekerlei BSE klubhelyiségében rendezték a soft Magyar Kupa küzdelmeit.

A hölgyeknél négy csapat nevezett, a fináléba végül az Ecser és a Győri DC jutott. A döntő egy roppant izgalmas végjátékban dőlt el 9–8-ra a kisalföldi alakulat javára.

Az Ihász Veronika, Kovács Csilla, Varga-Horváth Klaudia és Wachter Nikolett összeállítású győri négyes azonban nem csupán az újabb aranyéremnek örülhetett:

„Nagy meglepetésünkre a versenyen ott volt Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Mikije is. Mivel mindannyian nagy rajongói vagyunk a sorozatnak, természetesen nagyon örültünk. Zoli egy végtelenül kedves, mosolygós ember. Köztünk volt egész nap, s mindenkivel beszélgetett, sőt, felajánlotta, hogy főz valamit" – mesélte Wachter Nikolett.

hth
"Berényi Miklós", vagyis Szőke Zoltán együtt örült az aranyérmes győri lányokkal. A Kovács Csilla, wachter nikolett, Varga-Horváth Klaudia és Ihász Veronika összeállítású csapat a múlt héttvégén soft szakágban kupagyőztes lett.


„Én először azt hittem, ő is egy versenyző, de gyorsan rájöttem, hogy Miki, vagyis Zoltán az. Évek óta nézem a sorozatot, s furcsa volt vele élőben is találkozni. Nagyon közvetlen és szimpatikus embert ismertünk meg a személyében" – említette Varga-Horváth Klaudia.
A lányok elárulták, a népszerű színész nekik szurkolt.

„Azt mondta, értünk szorít, s vasárnap tényleg ő készítette el az ebédet, ami egy nagyon finom babgulyás volt. Mivel úgy tudom, érdekli a darts, remélem, hogy nem most találkoztunk vele utoljára" – tette hozzá bizakodva Varga-Horváth Klaudia.

„Egy kutyasétáltatás alkalmával ismerkedtem meg a budapesti klub tulajdonosával, aki aztán meghívott a hétvégi versenyre – árulta el Szőke Zoltán, akit két forgatás között értünk el tegnap este.

– Mindig is csodáltam, ahogy a dartsosok többször egymás után is oda tudják dobni a nyilaikat, ahová szeretnék. Sokat beszélgettünk, hogy mennyit kell gyakorolni a jó dobásokhoz, s örültem, hogy ezt végre testközelből is láthatom" – folytatta Szőke Zoltán, aki elmesélte azt is, miért a győri lányoknak drukkolt:

„Amikor odaértem a versenyre, megkérdeztem: ki fog nyerni? Azt mondták, hogy a győri lányok a legjobbak. Valóban látszott, hogy egy kiváló, összeszokott csapatról van szó, nem véletlen, hogy végül ők lettek az elsők."
S hogy miért ragadott fakanalat is a népszerű színész?

„Nálunk, Délvidéken nem ritka, hogy főzünk az ismerőseinknek. Olyan ez, mintha Jó napot!-ot köszönnénk. Tudunk és szeretünk is főzni, igaz, én még csak az utóbbinál tartok, de azért nem lett olyan rossz az a babgulyás, ugyanis az utolsó falatig elfogyott."

Szőke Zoltán természetesen kipróbálta a dartsot is, de nem ettől van láthatóan kirobbanó formában.

„Aktívan ugyan nem sportolok, de ha időm engedi, szívesen jógázom. A tibeti gyakorlatok nemcsak fizikailag, szellemileg is sokat segítenek, hogy megtaláljam az optimális egyensúlyt és a harmóniát."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégis marad Dárdai?

Dárdai Pál arról tárgyal a Hertha BSC vezetőségével, hogy még két Európa-bajnoki selejtezőn… Tovább olvasom