Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Darázs reklámfilmet forgat

Erősport - Egy holland reklámfilmben szerepel Darázs Ádám, győri erős ember. Legutóbb Beleden vett részt egy versenyen, melyen harmadik lett. Továbbra is készül az ökölvívó-karrierjének folytatására.
Egy holland reklámfilm főszereplője lesz Darázs Ádám. A győri erős emberrel egy levest próbálnak eladni a hirdetők. Érdekesség, hogy korábban már statisztaként szerepelt egy filmben, bár mint mondta, azt a jelenetet végül kivágták, így nem volt benne látható.

Most viszont egy erősemberversenyt jelenítenek meg, így nagy a valószínűsége, hogy nem csak a nyers felvételeken lesz majd látható a győri erős ember.

„Sokat nem tudok a forgatásról, csak annyit, hogy bár volt előzetes válogatás, én ezen nem vettem részt, mégis felhívtak, lenne-e kedvem a reklámfilmhez" – mondta Darázs Ádám, aki azonnal igennel felelt.
„Korábban is voltak hasonló jellegű lehetőségeim, de akkor nem lett ezekből semmi. Most viszont már nagyon várom az egészet, kíváncsi vagyok, milyen lesz az egész hangulata" – tette hozzá az erős ember.
Darázs egyébként a versenyzésnek sem fordított hátat, legutóbb Beleden a Strabag-kupán szerepelt, s úgy lett harmadik, hogy az első egy, a második pedig csupán fél ponttal előzte meg.

Darázs Ádám nemrég Kínában járt, ahol bíráskodott, azóta ismét versenyez, s már a jövőt tervezi.


„A kamionhúzás remekül sikerült, hiszen több mint fél perccel előztem meg a második helyezettet. Szintén első lettem a farönknyomásban, a kerékforgatás során a hatodiknál kétszer is kicsúszott a kezemből az abroncs, így a harmadik helyre csúsztam vissza. A kis Polski-cipelésben másfél másodperc hátránnyal lettem harmadik, az autótartásban pedig negyedik lettem. Nem vagyok elkeseredve, mert arra nagyon jó volt a verseny, hogy felmérjem, hol is tartok" – értékelte teljesítményét a versenyző, aki ökölvívókarrierjét is folytatni szeretné.

„Továbbra is Lévai Istvánnal edzem, s mindenképpen szeretnék újra bokszolni. Hogy ez összejön-e, az elsősorban a meccsszervezőtől függ. Egy biztos, annak ellenére, hogy húsz kilót híztam, s százhatvanöt kiló vagyok, nem lassultam jelentősen, sőt, most még keményebbeket ütök. Állítólag a balegyenesem és a jobbcsapottam kifejezetten veszélyes" – folytatta Darázs Ádám, aki legközelebb márciusban Csíkszeredán indul egy erősember-versenyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rangadóhoz méltó játék

Teremlabdarúgás - Városi rangadóhoz illő hangulatban az Arrabona korán lőtt góljaival meglepte a… Tovább olvasom