Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Csertői Aurél látványos támadófocit szeretne látni az ETO-tól

Online interjún válaszolt az önök kérdéseire a Győri ETO FC vezetőedzője. Csertői látványos támadófocival vezetné sikerre az ETO-t.
A Győri ETO FC vezetőedzője 11:30-tól egy órán át válaszolt az olvasók kérdéseire.

nmt

Tisztelt Csertői Úr!

1. Mikor fognak újra magyarul beszélni a játékosok az ETO Parkban?

Amióta itt vagyok kötelező bizonyos kifejezéseket megtanulni. A játékosok tisztában vannak vele, hogy meg kell tanulniuk magyarul, mert a csapatjáték csak jó kommunikációval működik. A nagy európai bajnokságokban is az adott ország nyelvén kommunikálnak a játékosok.

Vasziszdasz

Kedves Aurél,

Ji-Parana sérülése mennyire komoly?

Az MTK ellen sérült meg, de a Debrecen ellen talán már tud játszani, most még nem edz.

Ceolin mikor épülhet fel és központi szerepet szán-e neki a csapatban?
Mikorra várható Serfőző bemutatkozása?

Az NBII-es csapatban már játszik. Három hetes kihagyása volt, még nincs olyan állapotban, hogy az első csapatban játszon, de jó futballistának tartom.

Trustno1

Kedves Aurél, sok szerencsét kívánod neked a munkához, a következő kérdéseim lennének:

- Milyen célkitűzésekkel vágunk neki a Debrecen elleni mérkőzésnek?

Tudjuk, hogy a Debrecen egy jó csapat, mi továbbra is a saját játékunkat akarjuk játszani, de egyre jobban. Szeretnénk kihasználni a Loki gyange pontjait. Mindig győzelemre játszunk.

- Várhatóak a nyáron komoly(abb) erősítések? Látszanak már a lyukas posztok?

Mindenképpen kell erősíteni a csapaton a magasabb célok elérésére. Az előrejátékunkat szeretném hatékonyabbá tenni.

RP

Üdvözlöm!

Nekem úgy rémlik csapataival korábban inkább egy zártabb, taktikus futballt játszatott, mintsem támadó focit. Remélhetjük, hogy végre ez utóbbi lesz a fő cél?

A támadó focihoz labdát kell szerezni. Amikor védekezni kell védekezünk, amikor támadásra van szükség, akkor támadunk. Mi úgy képzeljük, hogy mi uraljuk a játékot. Ezt nevezzük támadó focinak. 

Az újonnan igazolt horvát támadó, Niksic láthatóan nagyon jó barátságban van a labdával. Mi a véleménye, Ön szerint alapemberré válhat?

Fiatal játékos, aki tehetséges, ezt elismerjük. Akkor válik igazi játékossá, ha ezt tétmeccseken is bizonyítja. Egyébként tele vagyunk tehetségekkel.

dominiim

Kérdésem: Milyen szisztéma szerint fog játszani a csapat ?
A jelenlegi játékoskerettel meg tudja-e valósitani az elképzeléset ?

Nem az alapfelállás számít, hanem az, hogy ez miképp töltjük meg tartalommal. Egyébként a klasszikus 4-3-3 az amit a felállás szerint is a támadófutball alapjának nevezhetünk. 

balee 

Szia Relli!

Először is gratulálok a kinevezésedhez és sok sikert kívánok neked a győri edzősködéshez!

Az én kérdéseim a következők.

1, Sikerült-e már felmérned a keret adottságait? Szerinted a jelenlegi keretünk milyen erősséget képvisel a többi NB1-es klub keretével összehasonlítva? Melyek azok a csapatok, amelyeknek erősebb nálunk a játékosállományuk?

Akik egészségesek, azoknak a képességeit ismerem. Akik még nem épültek fel teljesen, nem mutathatták meg mit tudnak. Ha a lagmagasabb célokat tűzzük ki, akkor mindenképpen kell az erősítés. A Videotonnak erősebb a játékoskerete, és van öt csapat amelyik nagyjábol azonos a kerete. Ezek közé tartozunk mi is.

2, A szurkolók egy része szerint több olyan játékos van a csapatban, akik nem ütik meg azt a szintet, amely egy ETO játékostól elvárható lenne, de a korábban beígért nagytakarítások rendre elmaradtak. Vezetőedzőként milyen mértékben szólhatsz majd bele a nyári átigazolásokba? Ha úgy ítéled meg, hogy pl. 8 olyan ember van, akikkel nem lehet eredményt elérni, akkor lehetőséged lesz ezektől az emberektől megválni és helyettük újakat szerződtetni?

A vezetőedző dönt az igazolásokról. Én teszek javaslatot, a tulajdonos pedig - ha lehetőség van rá - leigazolja az adott futballistát. 

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdvözlettel: balee

Kálmán János 

Tisztelt Csertői úr!

Gratulálok a kinevezéséhez.A kérdéseim a következők önhöz: A kölcsönben lévő, saját nevelésű Zámbó Bence nyáron vissza kerül e a csapathoz? Mert szerintem remekül megoldaná a belső védő posztot.Próbál e még csapatba épiteni egy-két fiatalt? Vagy játszanak a légiósok?   További sok sikert és jó eredményeket kivánok.     Tisztelettel: Kálmán János

Nem zárujuk ki ennek a lehetőségét. Lehet kölcsönből visszatérő játékos is. A tehetségeket folyamatosan kutatjuk, és ha találunk ilyeneket, nekik lehetőséget is adunk. 

Ibrox 

Relli ! Szurkolok Neked és a csapatnak !
Kérdésem : Lesz mostanában telt ház az ETO-Parkban ?

Erre törekszünk.


Lin 

Tisztelt Csertői Úr!

1, Ön szerint a mai magyar labdarúgásban miért nincs edző és csapat között hosszabb távú kapcsolat? Mi változik meg az edző és a csapat/tulajdonosok között mondjuk 1 év után?

Tudom a választ, de idő hiányában erre nem akarok válaszolni.
 
Mennyibe fogja segíteni az Ön munkáját Verebes Úr?

A legfontosabb a csapat eredménye. Az játszik, aki jobb. Nagyon fontos persze az is, hogy legyenek helyi tehetségeink. Ma Magyarországon az, hogy csak hazai játékosok alkossák a csapatot, szinte elképzelhetetlen, illetve, ha ilyen van nem lehet az élmezőnybeli szereplést megkövetelni.

Más kérdésem nem lenne, remélem, hogy hosszútávú sikerre vezeti a csapatunkat, örülök, hogy végre olyan ember került a kispadra aki nem csak a presztizs vagy pénz miatt ült le a kispadra, hanem azért mert érzelmi/helyi kötődése van a klubhoz.

Sok sikert!

Stabilo

Tisztelt Aurél!

Az akadémia játékosaiból számíthat e valaki arra, hogy a közeljövőben pályára léphet akár csak percekre is az első osztályú bajnokságban.

Köszönöm válaszát.

Windecker József velünk edz, nagyon ügyes játékos. Figyelem az utánpótlás csapatokat, illetve az NBII-eseket is. Most egyelőre az első csapat pozícióját szeretném stabillá tenni, de kipróbálunk fiatalokat.


TP.

Üdvözlöm!

Több kérdésem is lenne.

Ekkora költségvetésből megoldható az, hogy az ETO a magyar bajnokságban,stilusos élvezhető játékot játszon és még eredményességel is párosuljon?

Szeretnénk egy olyan játékstílust kialakítani, ami eredményes, és az ETO-ra jellemző. A támadófocihoz megfelelő játékosállomány kell. A mostani pozíciónknál jobb a játékosállomány, de hogy nagyot merjünk álmodni, ahhoz igazolni kell, a realitások talaján maradva. 

Tetszik, hogy a csapat többet bírtokolja a labdát az edzőváltás óta, ez
mindenképpen előrelépés. Ha e mellé még labdabiztosabbak leszünk és a rálött passzos, gyors kombinációs játékot is el tudná sajátítani, kevés hibával a csapat akkor azt hiszem nagy részben kialakulna az igazi ETO stilus alapja.

5.Mi a véleménye erről és mi a realitása ennek?Évek és az összeszokotság vagy új, jobb játékosok??

Ezt szeretnénk elérni amit leírt ön is. Ehhez persze idő kell, és játékos.

Válaszát előre is köszönöm!
Hajrá ETO!!!! Sok sikert, kitartást kivánok az ETO-nál!!!!

TP.


Tisztelt Csertői Aurél Úr!

Köszöntöm Győrben...az ETO kispadján, és sok sikert, sok győzelmet kívánok!

Pár kérdésem lenne:

- Őszintén bízom benne, hogy Ji-Paraná felépül Debrecenig és újra szepet kaphat. Niksic, Trajkovic és Bougerra kaphat-e több szerepet a jövőben? Meglátásom szerint, velük lendületesebb lehetne a csapat.

Trajkovic és Bouguerra is pályára lépett több meccsen, fontos az is, hogy hosszú legyen a kispad.  Most úgy érzem, az a legjobb kezdőcsapat amelyet a Fradi ellen a pályára küldtem. Fontos, hogy egy csere is lendíteni tudjon a játékon, és élni kell a játéklehetőséggel. 

Sok sikert kívánok!
Hajrá ETO!!!

Tisztelettel:
Bécsi Szilárd


Vasile

Szia Relli!

Szinte mindent megkérdeztek már,engem az érdekelne,hogy Ji-Parana személyében megvan-e az irányítónk(szerintem igen)és Aleksidze lesz a csatárunk jövőre is,vagy mást szeretnél?

Az én elképzeléseim szerint egy irányítónak gólpasszokat kell adni, és gólokat is kell szerezni. Ő még adós ezekkel, de a képességei megvannak hozzá. Aleksidze profi játékos, és gólokat is tud lőni, erőssége a csapatnak. Szeretném, ha jövőre is itt lenne.

Személyes kedvenceim a csapatból,ezért a kérdés,válaszodat előre is köszönöm.

üdv:Vasile

regisztrálok

Szia Relli!

A Pinter es stabja addig hajtotta a Tokyt amig az sulyosan es latvanyosan le nem serult, tudsz valami biztatot mondani Toky-rol??

Tokody három hét múlva már a csapattal tud edzeni. 


Kedves Aurél,
 
elöször is örülök, hogy újra az ETO színeiben vagy.
 
Egyetlen kérdésem, hogy a szintén győri kötödésű Ulbert Tibi aki eddig sokszor volt a kapus edző melletted, most miért nem? Várható e, ezen téren rövid időn belül változás?
 
Üdv: Sz Gabor

Erre a három hónapra úgy kötöttem szerződést, hogy a szakmai stáb nem változik. Nyáron mindenképpen lesz változás.


Arrabona

Szia Relli!

Gratulálok, hogy az ETO edzője lettél. Neked mint győri és ETO-s nem kell ecsetelnem, hogy mekkora dicsőség a Videoton legyőzése nekünk. Ezért május 15-én is mindent tegyetek meg a győzelemért! Harcoljatok!
Köszi előre is. :)


tamasnini 
Tisztelt Csertői Aurél Úr!

Köszöntöm, mint a Győri ETO új szakvezetője.

Kérdéseim a következők lennének:

Milyen érzés ahhoz a csapathoz visszatérni edzőként, ahol a labdarúgás alapjai (abdai játéka után) megtanulhatta?

Felemelő érzés, akkor lesz még jobb, ha sikeresek leszünk.

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel: tamasnini

tkf70

Szia Aurél!
Örülök , hogy te lettél az edző, egyik kedvenc játékosom voltál az ETO-ban.
-ez a keret szerinted alkalmas egy aranyérem megszerzésére
-mikor fog egynél több kimondottan csatár kezdeni
-Dinjar azért kezdő mert nincs más a baloldalra más
-Ji-Parana kezdőbe rakásának nagyon örülök , vele sokat nyerhetünk , te is öt szánód írányitóba
Üdv: Feri

Három csatárt szeretnék a csapatba, tehát egynél legalább kettővel többet. Olyanoat akik gólt is tudnak rúgni.Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Valaki 2011. március 26. 08:52
  „álmoggy kirájlány...! :)))”
 • 23. IV.Béla 2011. március 24. 21:30
  „Ha a belterjes magyar edzői kar akármelyik tagja lett volna ma az ETO edzőjeként a válaszadó, akkor is ezek a válaszok születtek volna.”
 • 22. roland1007 2011. március 24. 19:41
  „"Ma Magyarországon az, hogy csak hazai játékosok alkossák a csapatot, szinte elképzelhetetlen, illetve, ha ilyen van nem lehet az élmezőnybeli szereplést megkövetelni" Úgynézki mostanában nem nézett a tabellára.. vagy csak a Paks keretét nem ismeri??”
 • 21. latakacs 2011. március 24. 18:40
  „Háát, azért volt egy-két kérdés, mire nem érkezett konkrét válasz.”
 • 20. Hunicum 2011. március 24. 14:36
  „Hát, a Haladásnál való ténykedését alapul véve nagyon helytálló a csak "szeretne" kijelentése. :)”
 • 19. gyoli20 2011. március 24. 12:20
  „Kedves Aurél!

  Az összeválogatott, több nemzetiségű játékosokkal a kért taktikát maradéktalanul át lehet adni, nem adódik nyelvi eltérés? Néha a pályán bizonytalanságot és tanácstalanságot lehetett látni. Reméljük a következőkben az Ön érkezésével ez megváltozik és ismét szerethető csapat lesz az ETO!

  Hajrá ETO! Hajrá Aurél! Hajrá Magyarok!”
 • 18. tamasnini 2011. március 24. 12:10
  „Tisztelt Csertői Aurél Úr!

  Köszöntöm, mint a Győri ETO új szakvezetője.

  Kérdéseim a következők lennének:

  Milyen érzés ahhoz a csapathoz visszatérni edzőként, ahol a labdarúgás alapjai (abdai játéka után) megtanulhatta?
  Mekkora figyelmet szentel fiataljainkra, illetve lát e lehetőséget szereplésükre első csapatban akár már a következő szezonban?

  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel: tamasnini”
 • 17. tkf70 2011. március 24. 12:09
  „Szia Aurél!
  Örülök , hogy te lettél az edző, egyik kedvenc játékosom voltál az ETO-ban.
  -ez a keret szerinted alkalmas egy aranyérem megszerzésére
  -mikor fog egynél több kimondottan csatár kezdeni
  -Dinjar azért kezdő mert nincs más a baloldalra más
  -Ji-Parana kezdőbe rakásának nagyon örülök , vele sokat nyerhetünk , te is öt szánód írányitóba
  Üdv: Feri”
 • 16. Arrabona 2011. március 24. 11:15
  „Szia Relli!
  Gratulálok, hogy az ETO edzője lettél. Neked mint győri és ETO-s nem kell ecsetelnem, hogy mekkora dicsőség a Videoton legyőzése nekünk. Ezért május 15-én is mindent tegyetek meg a győzelemért! Harcoljatok!
  Köszi előre is. :)”
 • 15. mstummer 2011. március 24. 11:09
  „Szia Aurél!

  Engem is Ceolin visszatérése érdekelne. Várható mostanában a szereplése az első csapatban?
  Milyen posztokra kellene még igazolni szerinted?

  Nmt!

  Aki szereti a győri focit az ki tudja mondani az összes focista nevét (Semmivel nem nehezebb kimondani azt hogy Aleksidze mint pl hogy Dzsudzsák,Rodenbücher...stb ).Ha te erre nem vagy képes akkor nem tartozol a fenti körbe. Nem a származás számít hanem a teljesítmény.
  /Hozzáteszem akad természetesen gyenge légiós is./”
 • 14. becsisz 2011. március 24. 11:01
  „Tisztelt Csertői Aurél Úr!

  Köszöntöm Győrben...az ETO kispadján, és sok sikert, sok győzelmet kívánok!

  Pár kérdésem lenne:
  - Egész téli átigazolási szezon alatt sürgette mindenki egy ballábas szélső átigazolását, ami sajnálatos módon nem történt meg. Milyen lehetőségek vannak ennek a hiányposztnak az áthidalására?
  - Sokan kérdezték...én is...mikor térhet vissza Ceolin? (nagyon hiányzik lendületessége a szélen)
  - Jarmo Ahjupera Újpesten többször is betalált már, mi megvártuk, míg felépül, kitartottunk mellette, aztán meg kölcsönadtuk. Ez nem tűnik túl logikusnak! Várható-e visszarendelése nyáron?
  - Őszintén bízom benne, hogy Ji-Paraná felépül Debrecenig és újra szepet kaphat. Niksic, Trajkovic és Bougerra kaphat-e több szerepet a jövőben? Meglátásom szerint, velük lendületesebb lehetne a csapat.
  - Nyáron mindenképpen meghatározó, valódi erősítést jelentő játékosokat kell igazolni. Messze van még, de van már név abban a ´noteszben´?
  - Mindannyian tudjuk, hogy ilyen háttérrel az ETO-nak nem itt kellene tartania, hanem minimálisan is, de dobogón kellene állni. Győrben nagy az elvárás, az elődök sokat tettek le az asztalra. Most a támogatás, anyagi forrás is megvan, jött az Audi. Ő is követel majd. Kell a kimagasló eredmény! Hogyan lehet ennek megfelelni?

  Köszönöm a válaszokat előre is!
  Sok sikert kívánok!
  Hajrá ETO!!!

  Tisztelettel:
  Bécsi Szilárd”
 • 13. Vasile 2011. március 24. 10:21
  „Szia Relli!

  Szinte mindent megkérdeztek már,engem az érdekelne,hogy Ji-Parana személyében megvan-e az irányítónk(szerintem igen)és Aleksidze lesz a csatárunk jövőre is,vagy mást szeretnél?
  Személyes kedvenceim a csapatból,ezért a kérdés,válaszodat előre is köszönöm.

  üdv:Vasile”
 • 12. regisztrálok 2011. március 24. 09:13
  „Szia Relli!

  A Pinter es stabja addig hajtotta a Tokyt amig az sulyosan es latvanyosan le nem serult, tudsz valami biztatot mondani Toky-rol?? Hogy fogod a Klement minosithetetlen jatekos-igazolasi politikajat kivedeni???
  Mi a helyzet kapus fronton tudva, hogy Szasa kivalo, de egy valoban jo kapus nem eleg hosszabb terheles eseten?????
  /pl.: jovore/
  Az Ultrak vezetoivel milyen a viszonyod??

  Koszi a valaszokat!!

  Reg”
 • 11. nmt 2011. március 24. 08:44
  „Tisztelt Csertői Úr!

  1. Mikor fognak újra magyarul beszélni a játékosok az ETO Parkban?
  2. Mit gondol arról, hogy azért van a mérkőzéseken csupán 1-2 ezer néző, mert a focit szerető győri emberek közül jószerivel alig van olyan, aki képes 5 játékos nevénél többet felsorolni az ETO keretéből?
  3. Meddig lesz még az Akadémia átverés? 5 éve azt mondták, hogy 3 év múlva, meg most is azt, hogy 3 év múlva lesznek majd onnan játékosok. Ők is a megyeiben vagy a Gyirmótban végzik?
  4. Melyik a jobb? Amikor egy szülő azt mondhatja az ETO utánpótlás csapataiban focizó gyermekének, hogy nézd, ott a "hogy is hívják ...idze" vagy azt, hogy "láttad milyen gyors a Hajszán?"”
 • 10. Vasziszdasz 2011. március 24. 08:27
  „Kedves Aurél,

  Ji-Parana sérülése mennyire komoly?
  Ceolin mikor épülhet fel és központi szerepet szán-e neki a csapatban?
  Mikorra várható Serfőző bemutatkozása?”
 • 9. Trustno1 2011. március 24. 07:58
  „Kedves Aurél, sok szerencsét kívánod neked a munkához, a következő kérdéseim lennének:

  - Ceolinnal mi a helyzet? Ő sokat segíthetne a csapatnak.

  - Milyen célkitűzésekkel vágunk neki a Debrecen elleni mérkőzésnek?

  - Várhatóak a nyáron komoly(abb) erősítések? Látszanak már a lyukas posztok?”
 • 8. RP 2011. március 23. 22:05
  „Üdvözlöm!
  Nekem úgy rémlik csapataival korábban inkább egy zártabb, taktikus futballt játszatott, mintsem támadó focit. Remélhetjük, hogy végre ez utóbbi lesz a fő cél?
  Az újonnan igazolt horvát támadó, Niksic láthatóan nagyon jó barátságban van a labdával. Mi a véleménye, Ön szerint alapemberré válhat?”
 • 7. dominiim 2011. március 23. 14:31
  „Kérdésem: Milyen szisztéma szerint fog játszani a csapat ?
  A jelenlegi játékoskerettel meg tudja-e valósitani az elképzeléset ?”
 • 6. balee 2011. március 22. 23:13
  „Szia Relli!

  Először is gratulálok a kinevezésedhez és sok sikert kívánok neked a győri edzősködéshez!

  Az én kérdéseim a következők.

  1, Sikerült-e már felmérned a keret adottságait? Szerinted a jelenlegi keretünk milyen erősséget képvisel a többi NB1-es klub keretével összehasonlítva? Melyek azok a csapatok, amelyeknek erősebb nálunk a játékosállományuk?

  2, A szurkolók egy része szerint több olyan játékos van a csapatban, akik nem ütik meg azt a szintet, amely egy ETO játékostól elvárható lenne, de a korábban beígért nagytakarítások rendre elmaradtak. Vezetőedzőként milyen mértékben szólhatsz majd bele a nyári átigazolásokba? Ha úgy ítéled meg, hogy pl. 8 olyan ember van, akikkel nem lehet eredményt elérni, akkor lehetőséged lesz ezektől az emberektől megválni és helyettük újakat szerződtetni?

  3, Az idei szezonban túl nagy elvárásaink már nem lehetnek, lévén minden létező kupából kiestünk, és a bajnokságban sem állunk túl kedvező pozícióban. A következő évadban milyen eredmény lenne az, amit reálisan elérhetőnek tartasz? A Videoton jelenleg kiemelkedik a mezőnyből, velük fel fogjuk tudni venni a versenyt?

  4, Mi a helyzet a Ceolinnal? Ahogy olvasom, az NB2-es csapatban rendszeresen játszik, de te még nem állítottad be a nagycsapatba. Remélem, hogy nem lett máris kegyvesztett, mert személy szerint nagy értékünknek tartom.

  Előre is köszönöm a válaszokat!

  Üdvözlettel: balee”
 • 5. Ibrox 2011. március 22. 17:09
  „Relli ! Szurkolok Neked és a csapatnak !
  Kérdésem : Lesz mostanában telt ház az ETO-Parkban ?”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárlabda: szétesett az SKC

A Soproni KC újabb vereségével nehéz helyzetbe került a férfi kosárlabda bajnokságban. Tovább olvasom