Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Cselgáncs: ez volt a győrszentiváni klub legeredményesebb éve

A hétvégén tartotta évzáró ünnepségét a harmadik születésnapját ünneplő Győrszentiváni Judo SE.
A 2010-es esztendőt az egyesület elnöke, Bejczi Zsuzsanna értékelte.

„Áprilisban Váci-kupa néven nagyszabású és rendkívül színvonalas versenyt rendezett az egyesület, ahol közel háromszáz induló nevezett. Nyáron négy edzőtáborban is részt vettek fiatal versenyzőink: Balatonfüreden, Győrszentivánon, Győrben és a szlovákiai Gútán töltöttek kemény edzésekkel öt-öt napot. Az egyesület versenyzői húsz versenyen indultak és közel százötven érmet szereztek. Külön köszönet a szülőknek, akik a nehéz gazdasági helyzetben is vállalták a gyerekek utaztatását, anyagi és erkölcsi támogatását, illetve a győrszentiváni Váci Mihály Általános Iskolának, amely az edzéseknek ad otthont."

Nagy feladat vár jövőre az egyesületre: három verseny rendezését is sikerült elnyerni. Tavasszal körzeti rangsorversenyt rendezhet, szeptemberben pedig két országos bajnokságnak és csapatbajnokságnak is Győrszentiván lesz a házigazdája, a diák B és diák A korosztály legjobbjait látják vendégül.

A versenyek minél színvonalasabb megrendezéséhez az egyesület bármilyen segítséget szívesen fogad.

A klub edzője, Kovács Tibor külön köszöntötte a csapathoz 2010-ben csatlakozott fiatalokat és az egyesület legeredményesebb versenyzőit serleggel díjazta. Kiemelte, hogy ez az év volt a fiatal egyesület életében a legsikeresebb esztendő.

A kiemelkedő eredményeket elért versenyzők:

Bella Krisztina (serdülő Világkupa, bronzérem; ifjúsági magyar bajnokság, ezüstérem; serdülő országos bajnokság, ötödik helyezés), Vasárus Mária (felnőtt II. osztályú magyar bajnokság, bronzérem), Turi Erik (serdülő országos bajnokság, bronzérem), Tóth Kitti (A korosztályos országos bajnokság, ezüstérem), Kőhalmi Zoltán (C korosztályos országos bajnokság, aranyérem), Huber Anita (C korosztályos országos bajnokság, aranyérem), Edvy Laura (C korosztályos országos bajnokság, bronzérem).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dobogón telel az SVSE: eddig teljesültek a tervek

A labdarúgó NB III Bakony-csoportban szereplő megyebeli négy csapatunk az elmúlt bajnokságban ott… Tovább olvasom