Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Csapatban taroltak a győri lövők

Keszthelyen rendezték meg a robbanófegyveres futócéllövő országos bajnokságot.

A várakozásnak megfelelően a Patent-Győri LK versenyzői jól szerepeltek. A bajnokság egyben formaellenőrző is volt az egy hónap múlva Mariborban esedékes Európa-bajnokság előtt.

A 30+30 lövéses számban Tasi Tamás (Honvéd Kossuth) lett az első 584 körrel, míg mögötte holtverseny alakult ki a két győri versenyző közt, hiszen Sike József és ifjabb Laczik Zsolt is egyaránt 582 köregységet ért el. A több tízes lövés döntött Sike javára, aki így ezüstérmet vihetett haza, míg ifj. Laczik bronzérmes lett. Ebben a számban a szintén győri Boros László ötödik lett.

Országos bajnokok: ifj. Laczik Zsolt, Sike József és Boros László két számban is aranyérmes lett.
Országos bajnokok: ifj. Laczik Zsolt, Sike József és Boros László két számban is aranyérmes lett.


Csapatban a Patent Győri LK nyert Sike, ifj. Laczik, Boros összeállításban.
A negyven vegyes lövéses számot szintén Tasi nyerte 395 körrel a három győri előtt: Sike 393-mal második, ifj. Laczik 387-tel harmadik, míg Boros 382-vel negyedik lett. A csapatok közt nagy fölénnyel nyertek a Sike, ifj. Laczik, Boros összetételű győriek.

Ifj. Laczik Zsolt a felkészülést az Európa-bajnokságra munkahelyi és egyéb elfoglaltsága miatt nem tudta vállalni, ezért a szlovéniai EB-re a Sike, Tasi, Boros összetételű válogatott kezdi meg az edzőtáborozást a jövő héten.
Szabadidős nemzeti harminc lassú lövéses versenyszámban a HKLK csapata mögött a Patent Győri LK versenyzői – dr. Vajda Attila, Laczik Zsolt, Spárnicz Ádám összeállításban – ezüstérmet szereztek.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehetsége és szorgalma tette naggyá

Az egykori világklasszis kosaras, Arvydas Sabonis a Litván Kosárlabda Szövetség elnökeként van jelen… Tovább olvasom