Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Családi sportnap

Hagyománytisztelőknek bizonyultak a megye élelmiszer-ipari vállalatainak sportszerető dolgozói, akik az elmúlt hétvégén 38. alkalommal rendezték meg Petőházán az évente esedékes családi sportnapjukat.

Turi József, az ÉDOSZ megyei szervezetének titkára, valamint a házigazdák nevében Módos János petőházi polgármester a megnyitó alkalmával nyolc egységből érkezett 420 résztvevőt köszönthetett, akik aztán labdarúgásban, tekében, úszásban, atlétikában, gyermekeik pedig játékos vetélkedőkön mérkőzhettek. Színesítette a programot egy EU- és olimpiai témájú totójáték is, amelybe több százan kapcsolódtak be. Som Lászlóné, a versenytitkárság vezetője több száz kitöltött ívet elemzett a végső sorrend összeállításához.

Közben a sportpályákon megindultak a versenyek. A labdarúgótornát végül a kekszgyáriak nyerték, a nőknél a győri, a férfiaknál a Székesfehérvárról érkezett csapat bizonyult legjobbnak, tekében a soproni sörgyáriak „taroltak". Női súlylökésben a címvédő Tóth Lászlóné (Győri Keksz) bizonyult idén is a legjobbnak, az úszószámokban pedig a kiemelkedő teljesítményt a petőházi Egyed Mária nyújtotta, míg a horgászok trófeáit a soproni sörgyáriak vitték el, a nőknél Ónódi Henriett, a férfiaknál Molnár Tamás révén.

Egyébként is a Fiziker József vezette sörgyári csapat bizonyult a legerősebbnek, a különböző sportágakban gyűjtött 109 ponttal megnyerve a családi sportnap összesített pontversenyét a kekszgyáriak 107, valamint a cukorgyáriak 47 pontjával szemben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Starkot Angliába csábítják

Stark Pétert a Notthingam Forrest vezetői hívták próbajátékra. Továbbra sincs csapata Böjte… Tovább olvasom