Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Csak kapufáig jutott az ETO B -NB II Nyugati csoport eredmények

Győri ETO Fc B- Baja 0-2

6. p: Szőllősi vezette fel a labdát középen, majd 28 méterről lövésre szánta el magát, a labda a kimozduló Molnár P. fölött a kapu jobb oldalába vágódott. 0–1.

51. p: Balázs Richárd kapott jó labdát a bal összekötő helyén, majd 30 méterről ballal nagy erővel léc alá lőtt. 0–2.
56. p: Németh L. jobbal perdített a bal oldali kapufára, a kipattanó labdát aztán Molnár T. lőtte ismét a lécre.
58. p: A szöglet után Zámbó pörgetett kapura, de ő is csak a kapufát találta el.

Annak ellenére, hogy a hazai gárda játékoskeretében több első osztályt is megjárt játékos futott ki a pályára, a tőlük elvárt látványos játék kissé elmaradt.

A vendég bajai együttes mindvégig jól megszervezett védekezésre építette taktikáját és mind az első, mind a második játékrészben egy-egy jól eltalált távoli lövéssel szerzett kétgólos előnyt. A hazai zöld-fehéreket ezen a napon a szerencse sem pártfogolta, hiszen amíg a vendégek a gólokon kívül kevés lehetőset alakítottak ki, addig ők háromszor is óriási helyzetből csak a kapufát tudták eltalálni.

Jók: Paget, Windecker, ill. Lógó, Villám, Szőllősi.
Sándor István: – Ilyen a futball. Amíg a vendégek két kapura lövése gólt eredményezett és eldöntötte a mérkőzést, addig mi egymás után rúgtuk a kapufákat.

Bognár György: – Elég ritkán szoktam dicsérni a csapatomat, de ha ma nem is játszottunk jól, a küzdeni akarás és a fegyelem ellensúlyozta mindezt.

Gyimót-Dunaújváros 0-0

84. p: A menteni szándékozó Kardos rúgta meg a labdát birtokló Berényit, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőből Vörös lőtt a bal felső sarok fölé.

90. p: Cseri rúgta meg hátulról a labdát felhozni szándékozó Berényit, amelyért megkapta a második sárga, majd az ezt követő piros lapot.
A találkozó első játékrészében többet kezdeményezett a hazai Gyirmót, de a vendégek nagyon megszervezték védekezésüket, amelyből induló kontratámadásokra építették játékukat. Ez a taktikai elképzelés egyik oldalon sem változott, a mérkőzés második félidejében a Dunaújváros nagyon betömörült kapuja elé, míg a kék-sárgák végigtámadták a találkozót, de a  fölényük meddőnek bizonyult. Amíg a hazai oldalon sok volt a kimaradt helyzet, addig a legnagyobb ziccert a Dunaújváros hagyta kihasználatlanul, amikor öt perccel a találkozó lefújása előtt Vörös P. 11-est hibázott.

Jók: Somodi, Bognár, Kardos, Nagy G., ill. Abu, Salamon, Micskó.
Soós Imre: – Át kell gondolnom a történteket, és le kell ülnöm a tulajdonossal beszélni, mert úgy érzem, a csapatnak új impulzusra van szüksége.

Jakab Elek: – Szervezett és lelkes játékunk megkoronázása lett volna, ha berúgjuk a tizenegyest, de így is szép fegyvertényt hajtottunk végre.

Szigetszentmiklós-SVSE-GYSEV-Goldschmidt 3-0

67. p: Meglepetésére a játékvezető a 11-es pontra mutatott, a labda mögé Urbán állt, s értékesítette a büntetőt. 1–0.

80. p: A leshelyzetben leálló SVSE-védők mellett Bölcsföldi 3 méterről az üres kapu közepébe passzolt. 2–0.

83. p: Az SVSE-védelem mellett Hullám lépett ki és alakította ki a 3–0-ás végeredményt.

A mérkőzés első 70 perce egyenlő erők küzdelmét hozta, mindkét félnek akadtak lehetőségei a gólszerzésre, a soproni csapatból Bausz, Vólent, Baranyai és Bognár is eredményes lehetett volna.

A második félidő közepén a játékvezető olyan 11-est adott meg az SZTK javára, melyen a hazaiak is meglepődtek,  majd ezt a hibáját is felülmúlta, amikor 10 perccel ezután a hazaiak lesgyanús helyzetből elért második találatát is érvényesnek ítélte meg.

Jók: Kozma, Hullám, Bölcsföldi, ill. Bozsó, Szmiljanic, Tornyai, Bausz.
Horváth Ferenc: – Bedaráltuk, feltörtük, kiszakítottuk a zsákot.
Végh Tibor: – Az első félidőben úgy érzem, jól játszottunk, a második félidőről pedig inkább nem mondanék semmit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fedettpályás vb: Iszinbajeva nyerte a rúdugrást, elmaradt a világcsúcs

Jelena Iszinbajeva magabiztosan nyerte a női rúdugrást az isztambuli fedettpályás atlétikai… Tovább olvasom