Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Célegyenesben a Tippmester

A célegyenesbe érkezett a Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és az élvonalbeli futballcsapat, az ETO FC egy hónap múlva véget érő közös játéka, a Tippmester.

Olvasóink gyorsan megkedvelték a sporteseményekhez kötődő tippjátékunkat. Hétről hétre több százan töltötték ki és küldték be szerkesztőségünkbe a Kisalföld szelvényeit. Hetente díjaztuk a legjobbakat, havonta pedig értékes tárgynyereményeket – köztük DVD-írókat – sorsoltunk ki a résztvevők között.

Öt forduló múlva – ennyi van még hátra a játékból – az is kiderül, vajon ki nyeri meg a játék fődíját, a kétszemélyes exkluzív külföldi utazást.

A főnyereményért nagy harcban állnak játékosaink, egyelőre még nem dőlt el, vajon ki lesz a tippmester, ugyanis rendkívül szoros az összetett verseny élmezőnye.

Hajrájához érkezett a Tippmester, öt forduló van már csak hátra játékunkból. Gazdára találtak előző havi tárgynyereményeink.

Hamarosan eldől, ki nyeri meg a Tippmester fődíját, a kétszemélyes külföldi utazást. Játékunk ugyanis a magyar élvonalbeli futballszezon befejezésével együtt – még öt fordulót követően – ér véget. Utoljára a május 26–27-i sporteseményekre lehet majd tippelni. Több játékosunknak is lehetősége van még az élre kerülni, így érdemes lehet minél több szelvényt beküldeni.

Az elmúlt fordulóban tizenegy helyes találat volt a legtöbb, amit olvasóink közül többen is elértek. Sorsoltunk, ami a lébényi Győriné Kindili Gizellának kedvezett. Nyikos Géza (Győr) a második, Horváth Istvánné (Fertőszentmiklós) a harmadik lett.

Heti nyertesünk – és mivel az ETO FC hazai mérkőzésére már ingyenes lesz ebben a szezonban a belépés – a harmadik helyezett játékosunk is focilabdát, míg a forduló második helyezettje, a győri Rába Quellébe fürdőbelépőt nyert. Ezeket Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.

Kisorsoltuk szokásos értékes havi tárgynyereményeinket is. Az ötvenezer forint értékű DVD-írót Czér Gergely araki játékosunk nyerte. A szintén márkás minihifi tulajdonosa Nagy László (Győrszemere) lett, míg az MP3-as lejátszó a győri Csuthy Imre tulajdonába kerül.

A játék 34. fordulójának helyes tippsora a következő:
1, 1, 2, 2, 1, 1, 1, 1, 1, X, X, 2, 1 + 1.

Szeitz Tibor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

C. Ronaldo a legjobb Angliában

Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál támadóját választotta az angol Profi Labdarúgók… Tovább olvasom