Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Büntető itt is, ott is

labdarúgás Matáv Sopron 2 (2) ZTE 2 (1) Sopron, NB I-es labdarúgó-mérkőzés, 1300 néző. V.: Arany (Székely, Vad).
Sira támadási kísérlete. Fotó: Pluzsik Tamás
Edző: Bozsik Péter.
Gsz.: Kenesei, Ljubojevic.
Sárga lap: Babati (15. p), Ljubojevic (44. p).
6. p: Egy előrevágott labda az egerszegi védőkről Somogyi elé pattant vissza, akinek 18 méteres, a jobbösszekötő helyéről leadott lövését a bal alsó sarok elől ütötte szögletre Bardi.

14. p: Szépségdíjas akciót vezetett a Matáv. Tóth A. ívelt keresztbe a balösszekötő helyéről és a labdát Fehér belsővel egyből a kapu előterébe berobbanó Tóth N. fejére varázsolta, aki 6 méterről a kapu közepébe fejelt – sajnos lesről.

22. p: Pintér játszott a vendégtérfél közepéről a balösszekötő helyén kilépő Tóth Mihályhoz. A soproni csatár előtt a jóval előnyösebb helyzetben lévő Csóka rálépett a labdára, amelyre a soproni csatár lecsapott és 12 méterről jobbal a hosszú sarokba csavart. 1–0. 

30. p: Kenesei és Lambulic ütközött a soproni 16-oson belül a jobb oldalon, az egerszegi csatár elesett, Arany pedig újfent büntetőt ítélt. Ezt a sértett a balra vetődő Farkas mellett a kapu közepébe bombázta. 2–1.

40. p: Keneseinek a soproni térfél közepéről elvégzett szabadrúgását Koplárovics csúsztatta veszélyesen a bal alsó sarok felé. Farkas vetődve elérte a labdát, ám megfogni már nem tudta. A labda Molnár elé pattant, akinek kétméteres lövésébe még beleért a soproni kapus, a labda a kezéről szögletre pattant.

45. p: Somogyi jobbról, a kapu előterébe lőtt labdája kivágódott az egerszegi védőkről, a kipattanó labdát Lambulic jobbal kapura lőtte, de Bardi bravúros vetődéssel ütötte szögletre a jobb felső sarokba tartó lövést.

51. p: Kenesei ugratta ki remek ütemben a jobbösszekötő helyén kilépő Koplárovicsot, akinek 12 méteres lövését Farkas bravúrral, lábbal védte. A labda átkerült a túloldalra Szamosihoz, akinek 12 méteres bal alsó sarokba tartó lövését a gólvonalon álló Fehér mentette.
63. p: Szamosi zavartalanul csavarhatott kapu elé balról, az oldalvonal közeléből, és a berobbanó Ljubojevic mintegy 8 méterről bólintott a bal alsó sarokba. 2–2.

65. p: Somogyi a jobbösszekötő helyéről, 25 méterről végzett el szabadrúgást, Bardi bravúrral ütötte szögletre a labdát.
85. p: Javrujan kapott Pintértől egy labdát a jobbszélen, hajszálpontos beadását a berobbanó Tóth M. csúsztatta a jobb kapufára. A kipattanó labda Tóth A. elé került, akinek hatméteres, éles szögből leadott lövését Bardi bravúrral védte.

90. p: Javrujan „gyötörte" középre a labdát jobbról, amely felpattant egy egerszegi védő lábán. Tóth N. 7 méterről kapura ollózta, ám a mezőny legjobbja, Bardi vetődve védett.

Komjáti András:
– Ha végig úgy tudtunk volna futballozni, mint tettük azt az első félidőben, esetleg sikerült volna megverni a bajnokot, ám a második játékrész első 20 percében az egerszegiek voltak a kezdeményezőbbek. Bár a második félidőben voltak helyzeteink, összességében igazságos a döntetlen.

Bozsik Péter:
– Úgy érzem, közönségszórakoztató, jó iramú, fordulatos mérkőzést játszottunk, amelyen a helyzetek alapján igazságos döntetlen született.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vérbeli rangadó lesz

Fontos mérkőzésre kerül sor szerdán Győrött. A Tento-ETO a Fotexet fogadja. Az esélyek a… Tovább olvasom