Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Búcsú a válogatottól?

Váczi László több éve a Győri ETO FC s egyben a magyar nemzeti együttes masszőre. Előfordulhat azonban, hogy az utóbbitól el kell búcsúznia.

A válogatott új szakmai vezetése egyelőre nem jelezte, hogy szükség lenne a munkájára.

„Masszőrként hét éve kerültem a Gellei Imre által irányított U21-es válogatotthoz – kezdte Váczi László. – Vele együtt ülhettem a nagyválogatott kispadjára is. Őt aztán Lothar Matthäus váltotta. A német származású szövetségi kapitánnyal három perc alatt megegyeztünk, így az ő tevékenysége alatt is a válogatott mellett dolgozhattam."
A csapatról rengeteg kellemes emléket őriz a győri gyúró.
„Büszke vagyok rá, hogy részt vehettem a válogatott munkájában. Távoli és gyönyörű helyeken is megfordultam a csapattal. Emlékezetes volt, amikor a legutóbbi thaiföldi túrán maga a király egyik rokona akasztotta az érmeket a nyakunkba."

Volt egy időszak, amikor nem volt állandó segítsége, az utóbbi időszakban azonban Eiseman Lászlóval ketten látták el a válogatott masszőri feladatait.
„Szerettem volna, ha győri társam, Végh Barna is szerepet kap a nemzeti csapatnál, azonban akkor senki nem maradt volna egy-egy válogatott mérkőzés vagy túra alkalmával a zöld-fehér klubnál. Ezért nem valósult meg az ötletem."

Hivatalosan ugyan még nem értesítették, de Váczi László úgy tudja, nem marad a válogatott masszőre.
„Nekem nem szóltak, de Eiseman Lacinak már jelezték, hogy váltás lesz. Már nem számítok  arra, hogy a válogatottnál folytatom a munkát."
A paksi származású masszőr nemrég egy másik oldaláról is bemutatkozott, ringsegéd volt egy bokszmérkőzésen.
„Földimnek, Bognár Lacinak segédkeztem, akinek egyébként most lesz a búcsúmeccse. Sajnos nem lehetek ott, mert csapatom, az ETO épp akkor játszik bajnokit, s nekem  a kispadon a helyem."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félszáz dobogós helyezés

A fővárosban rendezték az országos Budapest- és vidékbajnokság tornászfordulóit. Tovább olvasom